675
A klasszikus zenét kedvelőknek
-
#75 Kár, majd 1 óra múlva kiderül, mert addig kell várnom kb. -
#74 szerintem mas
csak 8 szvit van rajta -
#73 Köszi szépen. Remélem ez az, ami a mellékelt oldalon is van. -
#72 itt a 6tyuk tava
mar ami nekem meg van
http://rapidshare.com/files/3985039/Tchaikovskij_-_Hatty_k_tava_-_szvit.zip.html -
#71 Munich Symphony Orchestra
Alien Empire (The Ocellus Suite)
Record Label: Soundtrack Music
Track Details:
1. Journey To The Alien Empire
2. Ocellus Voyage
3. Battle Zone
4. Angels And Warriors
5. Slipstreams
6. Earthstalkers
7. Insectarium
8. Solus Odyssey
9. Ancient Enemies
10. Three Visions
11. Firstborn
12. Distant Swarm
13. Colony And Metropolis
14. Earthrise
15. Return Voyage
Udv Mindenki! Ez az album egesz veletlen nincs meg valakinek? Sehonnan sem tudom beszerezni, pedig nagyon kellene. Elore is koszi ha valaki tud segiteni..
-
#70 Ezek vannak meg neked: Swan Lake Promo -
#69 feltegyem? -
#68 Na és ezt hogy lehet megszerezni? -
#67 no is vagy nekem beirva
Tchaikovskij - Hattyúk tava - szvit
320 kbps 72,9 MB -
#66 Mozart összes lejövőben. Pár hetes project. -
#65 Nézdd már meg légyszi. -
#64 ha jol emlexem megvan -
#63 Sziasztok
Ismeri valaki Rimszkij-Korszakov Dongóját?
Van egy feldolgozása, egy 1987es elektromos gitáros felvétel egy (elhunyt) magyar úriembertől. feltettem, szerintem nagyon üt, hallgassátok meg :-) Bencsik Sándor - A dongó (Rimszkij-Korszakov - Flight of the bumblebee feld.) -
#62 Nem tudja valaki, hogy a Hattyúk tava zenéjét (összes) honnan lehetne megszerezni? -
#61 tegnap strauss deneverjet irtam ki dvdre. sajna csak nemetul van. de leszedtem kulon a hangot mp3ba, igy meloba is meg tudom halgatni -
boreus #60 Mahler-t valaki? -
#59 Rossini, Mozart, Verdi, Wagner -
#58 nálam beethoven viszi a pálmát -
#57 Mozart, Vivaldi, Beethoven, Carmine Burna (már ha ez idesorolható) -
boreus #56 Ki milyen komolyzenét szeret hallgatni? -
#55 jó az oldal, de nem találtam ott :(
azért köszi :) -
#54 -
#53 hat nem tudom, de itt keresgelhetsz
masoknak is akit erdekel -
#52 helo!
Rimszkij Korszakov - A dongó megvan valakinek? ha igen, az ossza meg velem plz :) -
#51 Olivier Messiaen - La Nativité du Seigneur -
#50 Na akkó fojjtassuk komojj muzickkal pl: ARVO PART - Miserere című művét ajánlanám kedves fórumozók figyelmébe. -
#49 kedves metallina
kozbe is szolhatsz, ha veletlenul egy smetana opera utan furcsa melegseg tolti el szived vagy kicsit lejjeb. plane ha csehul lessz. csak nehogy csehul erezd magad. utana meghalgatsz egy ELP klassikust es osszehasonlitod, hogy smetana valahogy mintha oregebb lenne.
kulonben a csipjuk mi smetanat? egy klassikus galvolgyi bekopes -
metallina #48 Kedves topiklakók!
Őszintén szólva nem hittem, hogy a hozzászólásom szenvedélyes vitát fog kiváltani.
Nem állt szándékomban sérülést okozni a műfaj avatott szakértőinek, akik ilyen erőkkel védik e fórum tisztaságát.
Mivel a topik címéhez kapcsolódó érdemi hsz-t eddig nem láttam, a mostani hozzászólásom után - mint külső szemlélő - nagy érdeklődéssel fogom olvasni a tartalmas elemzéseket, különös tekintettel Smetanára.
-
#47 latom magyar iskola nelkul is ertek egy kicsit magyarul -
#46 Elfogadom.
Azért csak kiderült, hogy az elsődleges cél nem erre irányult.
Köszönöm az őszinte hsz-t.
Remélem mások is elolvassák és megértik.
Bye -
#45 Mivel sok értelmét annak nem láttam, hogy nyissak egy olyan topikot, ami a kutyát nem érdekel - annak ez lett volna a neve: "Klasszikus zenét feldolgozó együtteseket keresek, help!" és valószínűleg két nap múlva csukják -, ezért nyitottam ezt, mert hasznosnak gondolom, hogy legyen egy KOMOLYZENÉVEL foglalkozó topik, amiben esetleg valaki tud segíteni megoldani a problémámat.
Ez azóta sikerült, ezért is azt mondom, a topik címének megfelelően klasszikus- és komolyzenéről szóljon a topik. Legalábbis a célja ez. -
#44 aaszonta a Sonka hogy kerdezzunk ma meg teged is -
#43 Nehéz fejű vagy Dyng Soullal együtt. Mindegy. Tovább nem győzködlek benneteket. Azért ajánlom, egyszer kérdezzétek meg erről a témanyitót is.
Bye all.
-
#42 neztem mar valaki az alcimet is vagy csak irogat
en megprobal madzar irni, nem tanult iskolaba de valahogy rajtamarad. lenni topic trenc klicikus, oda mehet smetana?
olvasni el elso hozaszolas a VICCEK topic -
#41 Kár, hogy nem olvasol elég figyelmesen.
"A témát azért nyitottam, mert egy feladathoz kötődően olyan zenekarokat keresek, akik klasszikus zenét dolgoznak fel (Princess-stílus csak mások, külföldiek pl.). "
Azért, mert szanics (témaindító) a "Klasszikus-, és komolyzene" címet adta a topicnak, még nem arról van szó, hogy klasszikus és komolyzenét keres eredeti előadóktól. Áruld már el! A Princess által játszott zene, mióta klasszikus? Szanics ehhez hasonló zenéket keres. Vanessa Mae az igen. Az Adagio együttes "Adagio" c. albuma már nem, mert ők klasszikus zenét művelő emberek, de ezen az albumon popzenét adnak elő, klasszikus stílusban. A Princess és Vanessa Mae klasszikus zenét ad elő, de pop stílusban.
Dereng már valami? -
#40 Ennyi erővel a Nightwish, Sonata Arctica, sorolhatnám, szinte az összes power metal banda klasszikus komolyzene, mert ott van benne a szinti.. -
#39 Progresszív rock fuvola beütéssel nem tudom mióta klasszkius komolyzene, de biztos így van, ahogy mondod :) -
#38 Ha veszed a fáradtságot és figyelmesen elolvasod az első hozzászólást, talán rájössz, hogy ELP-nek legalább annyi köze van ehhez a topichoz, mint a Princessnek, akihez hasonló együtteseket keres itt a topic létrehozója.
Sajnos nem olvastál, mielőtt ezt a hatalmas "bölcsességet" sikerült odavetned. -
#37 Te meg akkor, ha megtanultál magyarul!
Addig viszont keress egy "kilfeldi" topicot, ahol rendezheted a "népet". -
#36 ELP-nek úgytudom semmi köze ehhez a topikhoz, bye.