Végrehajtotta a technológiai váltást az AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A versenyben most az Intelnek kell lépnie, mert az Athlon64 939 3000+ processzoromat ma _drágábban_ lehet megvenni, mint tavaly novemberben, amikor én vettem.
Miután megnéztem a kereskedõ árlistáját, rájöttem, hogy nagy teljesítményû processzort csak az AMD gyárt, az Intel leggyorsabb procija, amit meg is lehet venni, 3,6GHz-es, az AMD-é pedig 4800+-os (X2-es).
Amíg az Intel ki nem fejleszt valami gyorsabb procit, addig az árak maradnak és vége a nagy árcsökkenéseknek.
Ráadásul az AMD már kihuzhatna ennél is gyorsabb procikat, csak azért nem teszi, mert az Intel már így is képtelen versenyezni vele.
Miután megnéztem a kereskedõ árlistáját, rájöttem, hogy nagy teljesítményû processzort csak az AMD gyárt, az Intel leggyorsabb procija, amit meg is lehet venni, 3,6GHz-es, az AMD-é pedig 4800+-os (X2-es).
Amíg az Intel ki nem fejleszt valami gyorsabb procit, addig az árak maradnak és vége a nagy árcsökkenéseknek.
Ráadásul az AMD már kihuzhatna ennél is gyorsabb procikat, csak azért nem teszi, mert az Intel már így is képtelen versenyezni vele.
"A telephelyen kezdetben havi 13 ezer darab 300 nanométeres szilíciumostyát állítanak majd elõ..."
300mm-es ostyákat tudtommal, és nem 300 nanométereset. Az az ostyának az átmérõjét jelenti.
300mm-es ostyákat tudtommal, és nem 300 nanométereset. Az az ostyának az átmérõjét jelenti.
1. Hogy montam volna ugyanazt, amikor a cikk letiltottról ír, én meg nem letiltottról.
2. Tévedsz, a korábbi Socket754-es Sempronokban le van tiltva a 64 bites kiterjesztés.
2. Tévedsz, a korábbi Socket754-es Sempronokban le van tiltva a 64 bites kiterjesztés.
A socket 754 az 64 bites rendszer ergo ugyanazt mondtad mas szavakkal.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
"és Sempron. Ez utóbbi természetesen a Socket 754 foglalatba illeszkedõ, letiltott 64 bites kiterjesztéssel érkezõ Athlon 64-eket jelenti, míg a lista hamarosan kibõvül a "Geode" kódnevû, beágyazott rendszerekbe szánt processzorral."
Nem, az már a 64 bites Sempront (is) jelenti. Hm, a kedves cikkíró nem emlékszik saját pár nappal korábbi cikkére? 😊
Megjelent a 64 bites Sempron
Nem, az már a 64 bites Sempront (is) jelenti. Hm, a kedves cikkíró nem emlékszik saját pár nappal korábbi cikkére? 😊
Megjelent a 64 bites Sempron
<#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!