7
-
JTBM #7 A versenyben most az Intelnek kell lépnie, mert az Athlon64 939 3000+ processzoromat ma _drágábban_ lehet megvenni, mint tavaly novemberben, amikor én vettem.
Miután megnéztem a kereskedő árlistáját, rájöttem, hogy nagy teljesítményű processzort csak az AMD gyárt, az Intel leggyorsabb procija, amit meg is lehet venni, 3,6GHz-es, az AMD-é pedig 4800+-os (X2-es).
Amíg az Intel ki nem fejleszt valami gyorsabb procit, addig az árak maradnak és vége a nagy árcsökkenéseknek.
Ráadásul az AMD már kihuzhatna ennél is gyorsabb procikat, csak azért nem teszi, mert az Intel már így is képtelen versenyezni vele. -
Praetor #6 "A telephelyen kezdetben havi 13 ezer darab 300 nanométeres szilíciumostyát állítanak majd elő..."
300mm-es ostyákat tudtommal, és nem 300 nanométereset. Az az ostyának az átmérőjét jelenti. -
dez #5 1. Hogy montam volna ugyanazt, amikor a cikk letiltottról ír, én meg nem letiltottról.
2. Tévedsz, a korábbi Socket754-es Sempronokban le van tiltva a 64 bites kiterjesztés. -
MuldR #4 A socket 754 az 64 bites rendszer ergo ugyanazt mondtad mas szavakkal. -
dez #3 "és Sempron. Ez utóbbi természetesen a Socket 754 foglalatba illeszkedő, letiltott 64 bites kiterjesztéssel érkező Athlon 64-eket jelenti, míg a lista hamarosan kibővül a "Geode" kódnevű, beágyazott rendszerekbe szánt processzorral."
Nem, az már a 64 bites Sempront (is) jelenti. Hm, a kedves cikkíró nem emlékszik saját pár nappal korábbi cikkére? :)
Megjelent a 64 bites Sempron -
#2 -
#1 Helyes, helyes, versenyezzetek csak! Amíg ez a verseny fennáll, addig jó nekünk, teljesen függetlenül attól ki melyik gyártó pártján áll.