1370
Battlefield 2 : Special Forces
-
#522 Sziasztok!
Visszaolvastam a fórumban de sajna az én telepítési problememre nem volt válasz!
Mindent felrakok C-re de az 1.12.-es patch már nem megy fel mert kevés ahely igy marad a tempes bemásolgatós módszer . Ez oké a BF2 működik is de az SF vagy már amikor csatlakoznék egy szerverre megakad a hang és kivág asztalra, vagy betölti a pályát aztán amikor joinolnék akkor a következő hibaüzit dobja:
-
#521 basic? :) 10 kill az hamar megvan karkandon vagy városi pályán :D -
Sarapeti #520 nem rég én is játszotam ezen a zerveren és én is kaptam érmet tök kafa beenged minden szervere :)D
-
atwe #519
Tört szerveren kaptam érmeket 4 30 perc alat :) -
#518 én amikor kipróbátam a GCR linkelt SF szervereket tört gémmel adott egy koron belül 2 ingájner plecsnit pedig tört volt én nem szoktam hazudni -
#517 shrank! te kész vagy
behugyozok ezeken a képeken
#507 "spec foresos" -
#516 5perc alatt
Csak látnia kellett a központnak,hogy játszottam az SF-fel.
Amúgy meggondoltam magam és nem adom el.Tök jó móka ez a kampós ninjázás
Az éjszakai pályákon viszont nem vagyok hajlandó játszani -
#515 lol :D -
#514 2 nap alatt unlikkoltá mindent -
#513 Eredeti SFemet eladom 6E-Ftért.Nekem csak az Unlockok miatt kellett.
Becsületes vagyok,a CD-kulccsal nem élek vissza! -
#512 -
#511 -
#510 :D -
#509 ez a nagy duma amit Newyorker írt alattad :
All you see -
Ez nagy duma volt... -
#507 Az All you seenél hogyan tuom megkülönböztetni, hogy melyik spec foresos server?
Magyar van egyáltalán már? -
#506 na ja csak két dologban különbözik a csávótól :
- bajusz
- fejpánt
-
#505 A magyar pamela anderson...
kicsit sárga, kicsit savanyu, de a miénk -
#504 mivan albertó láttad a filmmúzeumon a linda sorozatot aszt nem bírsz magaddal B+ -
#503 én amióta megláttalak, azóta rosszul vagyok tőled. huzzá a topikból vagy meglincselünkel -
#502 hát ez az.. :D -
Thanatos #501 akkor nem tom mit keresel itt, byez :) -
#500 csak a ram-ot sajnálod vald be -
#499 hát nemtom én mióta megláttam bármelyik BF et is azóta rosszulvagyok tőle...szóval sztem inkább ez a szar...nem is kissé :D -
#498 ja -
Kovsebi #497 Csökkentett módban peccseld! -
Richard90 #496 nem megy fel a játék...
a patchelésnél hibát ír ki
pedig manuálisan is megpeccseltem
pls help!!!!! -
#495 RUNNING EZT NÉZD MEG :D -
#494 a CoD az egy szar az SF meg fényévvekel veri az összes FPS-nek nevezett szart még a szar CoD2-t is szarrá lehaggya nagy szart szarság -
#493 ez vicces.cod uo nak nemlehetett saját topicja ennek bezzeg lehet ... biztos adminok szretnek bf2zni :D :D :Dsry -
#492 mondom én hogy nem alaptalanok a rendőrviccek -
#491 inkább tanulj meg vezetni vmit ami repül :) (lehet h most hülyének néznek, de tood mirol van szo:)) -
twargrey #490 ??? -
twargrey #489 megjelent már a pach ahoz, hogy feltudjam tenni a játékot
(nem erdedeti) -
#488 A Special Forces kieg-ben benne van az 1.12 patch, vagy azt külön le kell tölteni és feltenni? -
#487 szerintem értelmetlen 8275982 féle faq-t tartani, inkább a közös bf faq-hoz (bf42, dc, bfv, bf2 és akkor + SF) adjatok anyagokat. cím: [email protected]
thx
-
FerencFarkase #486 Hysteria ne izgulj ,ma jön a gamma nekem eredetibe, ugyhogy már ma találkozhatunk valamelyik szerveren.Azért vannak akiknek tetszik.PL: én meg 5 haver ugyhogy leszünk -
#485 Akinek eredeti BF2 van és tört SF az tud tört SF szerverekre csatlakozni, mert engem nem enged fel CD key invalid miatt. Sima BF2 rankedra fel tudok menni... -
Kovsebi #484 Ti milyen progival kerestek rá a szerverekre? -
#483 Jaj Hyst3ria, csak nem lett tul sok munkád? nem is tudom én igazából nem rajongok az SF-ért, és egyenesen lesz*rom meg amugy is te rajongtál és hírdeted mindenkinek hogy vedd meg stb. szóval én lemondok erröl a dologról, mert PPPPPPPPPPPPOOOOOOOOOEEEEEEEEEEEEE2 ROCKS