1370
Battlefield 2 : Special Forces
  • Eagleknight
    Bakker mindig PATCHING FAILED!!!! És senki nem tudja megmondani hogy hogy lehet rendesen felrakni a SF-et!!! amúgy az 1.12-es se tudja magát patchelni! Be kéne perelni az EA-t hogy ilyen szar nem felrakható patcheket és expansion-t ad ki!! Amit meg korábban írtatok az meg baromság feltettem újra az egész játékot a C-re a program filesbe akkor se tudta magát patchelni!!
  • Fenrir
    meg fog jelenni dobozos változatban is vagy csak digitális lesz?
  • Danee
    a hülye kérdésekért
  • Sanyesz5
    Patching Failed miért???
  • Sanyesz5
    Az 1.12 es peccsnek mennyi hely kell? mert 3 giga van de az nem elég neki
  • Danee
    SH=SF(???)
  • schrank
    az 1.12 azé kő hogy ne akaggyon össze a az alapjáték a kieggel kompatibilizájja az SH-et a BF2 számára
  • Sanyesz5
    Az 1.12-es patch az amit az EA reklámoz a játék indításakor?
    Mennyi szabad hely kell neki?mert 3 gb ot ír,de sztem 3,5 nem ártana!?
  • Danee
    no comment...lol
  • mNzJean
    most irtam le , de elmondom mégegyszer : 1.12 es patch kell és nem az ami a cd található.
  • Sanyesz5
    Sziasztok(valaki csinálhatna egy FAQ-t!!)
    A problémám a következő,bf2 fennt van+rá SF+a cdn alálható peccs.A gond az hogy három szervert lát,de ha rányomok valamelyikre akkor kilép az asztalra.
    Ha a Connect to ip menuvel próbálom,ott meg azt irja hogy az én verzióm régebbi mint a szerveré!!!
    Ezt hogyan oldjam meg????
  • mNzJean
    Én kérek elnézést.Viszont ha te meg figyelmesen elolvastad volna Matya hozzászólását akkor abból nem derül ki ,hogy ő melyik patch-et telepitette fel ujra , tehát arra gondoltam ,hogy nem tudja ,hogy az 1.12 es patchet kell rátelepiteni.
  • Danee
    ha elolvastál volna mindent, akkor látnád h nem ez a baj (már én is irtam)
  • mNzJean
    Matya007 : megoldás a problémádra a következő , felraktad a bf2 őt , ráteszed a spec forcest , majd és itt van amit te valószinü elfelejtettél ,ISMÉT FELTESZED AZ 1.12 PATCH -et , utánna már beenged mindenhova.
  • schrank
    battlefield.hu ->bf2->SF2 ugyanis a témaindító töki inkább ide irogattya a megoldásokat mert nálunk nincs megbecsülve gúd lak
  • Balumann
    Ja és ha csökkentett módba patchelem, akkor meg egy óráig please wait, Patching -ot ír, eddig 36 percet vártam rá de nem patchelte meg úgy...
    Vagy esetleg ha már fennvan a patch, akkor ilyenkor nem kell megvárni, olyankor már észlelni fogja? :S
  • Balumann
    Nem tudom feltenni a kiegészítőjét. A Pathelést, ami a lemezen van, az 1.1, azt megcsináltam ahogy kell a tempes módszerrel, játék könyvtárába be, és dosos ablak egy óráig patchel. De elindítom a Spec forces telepítőjét, és megint megakarja patchelni, de azt meg nem engedi mert patchin failed :( Nem tudja valaki hogy hogy lehet átugrani a patchelést ha már fennvan a patch, vagy van ennek a kieg-nek is egy FAQ-ja ahol levan írva?
  • alberto 15
    egyre kevesebb bf2 szerver van :(
  • Adam II
    Felraktam az SF-t és amikor belépek valahova csak a Marine kiteket tudom használni. Ott van persze az SCAR ikonja de ha rákattintok a régi unlockolt G36 jelenik meg. Mondjuk még csak sima BF2 pályán próbáltam de úgy tudom ott is lehet használni az új cuccokat nekem mégse megy.
  • Kovsebi
    Az ASE soha nem figja felismerni?
  • Sarapeti
    magyaritást ne tedd fel hozzá nekem is bajom volt vele a játékot meg ne a c-re telepicsd hanem a kiterjesztet particiora akkor talán marad elég hely a c hogy felrakd a sf elösször aztán a peccst egyépkén nem használja a c-t a pcsselés alkalmával csak kell enki és kész(hogy mér azt ne kérdezd)
  • Thanatos
    ipket is irjatok már :D
  • Danee
    az szokott még lenni, hogy az nem tetszik az SF-nek, ha a rendszergazda windows fiók nevében ékezet van (???). futtass egy vírusirtást.
  • matya007
    köszike srácok már 784 szer újraraktam, elegem van lassan összetöröm a lemezt...

• Cobra.
    Szerintem próbáld meg újrarakni az egészet (töröld uninstall után az esetleg megmaradt könyvtárat). Azért egy spyware és víruskeresés nem ártana előtte.
  • matya007
    köszike
  • Danee
    várj egy kicsit, hátha valaki nállam okosabb v tapasztaltabb válaszol
  • Danee
    akkor sajna nem tudok segiteni, fogalmam sincs mi lehet sry
  • matya007
    ja a másolgatós módszerrel mert már nem volt 3G-neki
  • Danee
    a patchet felraktad még1x miután felraktad a Spec FOrces-t?
  • matya007
    Ilyen gáz tuti nincs a BF2 megy!
  • Danee
    alaplap? proci?
  • Danee
    ram mennyi van?
  • matya007
    6600 GT
  • Danee
    ez a hangmegszakadós móka nekem a generalsbol ismerő.. milyen videokártyád van?
  • matya007
    Az a móka hogy eredeti a bf2 is és az sf is
  • Danee
    vedd meg eredetibe, törttel nem enged be!
  • matya007
    bocsi csak véletlenül rányomtam a mehetre

• matya007
    Tis server only allows players with unmodified content to join revert your version off battlefield 2 to the current official version to join!!!
    Tipp skacok?
  • Danee
    azt is leirod h mit ir ki vagy találgassunk?