1370
Battlefield 2 : Special Forces
-
Eagleknight #562 Bakker mindig PATCHING FAILED!!!! És senki nem tudja megmondani hogy hogy lehet rendesen felrakni a SF-et!!! amúgy az 1.12-es se tudja magát patchelni! Be kéne perelni az EA-t hogy ilyen szar nem felrakható patcheket és expansion-t ad ki!! Amit meg korábban írtatok az meg baromság feltettem újra az egész játékot a C-re a program filesbe akkor se tudta magát patchelni!! -
#561 meg fog jelenni dobozos változatban is vagy csak digitális lesz? -
#560 a hülye kérdésekért -
Sanyesz5 #559 Patching Failed miért???
-
Sanyesz5 #558 Az 1.12 es peccsnek mennyi hely kell? mert 3 giga van de az nem elég neki
-
#557 SH=SF(???) -
#556 az 1.12 azé kő hogy ne akaggyon össze a az alapjáték a kieggel kompatibilizájja az SH-et a BF2 számára -
Sanyesz5 #555 Az 1.12-es patch az amit az EA reklámoz a játék indításakor?
Mennyi szabad hely kell neki?mert 3 gb ot ír,de sztem 3,5 nem ártana!?
-
#554 no comment...lol -
#553 most irtam le , de elmondom mégegyszer : 1.12 es patch kell és nem az ami a cd található. -
Sanyesz5 #552 Sziasztok(valaki csinálhatna egy FAQ-t!!)
A problémám a következő,bf2 fennt van+rá SF+a cdn alálható peccs.A gond az hogy három szervert lát,de ha rányomok valamelyikre akkor kilép az asztalra.
Ha a Connect to ip menuvel próbálom,ott meg azt irja hogy az én verzióm régebbi mint a szerveré!!!
Ezt hogyan oldjam meg????
-
#551 Én kérek elnézést.Viszont ha te meg figyelmesen elolvastad volna Matya hozzászólását akkor abból nem derül ki ,hogy ő melyik patch-et telepitette fel ujra , tehát arra gondoltam ,hogy nem tudja ,hogy az 1.12 es patchet kell rátelepiteni. -
#550 ha elolvastál volna mindent, akkor látnád h nem ez a baj (már én is irtam) -
#549 Matya007 : megoldás a problémádra a következő , felraktad a bf2 őt , ráteszed a spec forcest , majd és itt van amit te valószinü elfelejtettél ,ISMÉT FELTESZED AZ 1.12 PATCH -et , utánna már beenged mindenhova. -
#548 battlefield.hu ->bf2->SF2 ugyanis a témaindító töki inkább ide irogattya a megoldásokat mert nálunk nincs megbecsülve gúd lak -
#547 Ja és ha csökkentett módba patchelem, akkor meg egy óráig please wait, Patching -ot ír, eddig 36 percet vártam rá de nem patchelte meg úgy...
Vagy esetleg ha már fennvan a patch, akkor ilyenkor nem kell megvárni, olyankor már észlelni fogja? :S -
#546 Nem tudom feltenni a kiegészítőjét. A Pathelést, ami a lemezen van, az 1.1, azt megcsináltam ahogy kell a tempes módszerrel, játék könyvtárába be, és dosos ablak egy óráig patchel. De elindítom a Spec forces telepítőjét, és megint megakarja patchelni, de azt meg nem engedi mert patchin failed :( Nem tudja valaki hogy hogy lehet átugrani a patchelést ha már fennvan a patch, vagy van ennek a kieg-nek is egy FAQ-ja ahol levan írva? -
#545 egyre kevesebb bf2 szerver van :( -
#544 Felraktam az SF-t és amikor belépek valahova csak a Marine kiteket tudom használni. Ott van persze az SCAR ikonja de ha rákattintok a régi unlockolt G36 jelenik meg. Mondjuk még csak sima BF2 pályán próbáltam de úgy tudom ott is lehet használni az új cuccokat nekem mégse megy. -
Kovsebi #543 Az ASE soha nem figja felismerni? -
Sarapeti #542 magyaritást ne tedd fel hozzá nekem is bajom volt vele a játékot meg ne a c-re telepicsd hanem a kiterjesztet particiora akkor talán marad elég hely a c hogy felrakd a sf elösször aztán a peccst egyépkén nem használja a c-t a pcsselés alkalmával csak kell enki és kész(hogy mér azt ne kérdezd)
-
Thanatos #541 ipket is irjatok már :D -
#540 az szokott még lenni, hogy az nem tetszik az SF-nek, ha a rendszergazda windows fiók nevében ékezet van (???). futtass egy vírusirtást. -
#539 köszike srácok már 784 szer újraraktam, elegem van lassan összetöröm a lemezt...
-
#538 Szerintem próbáld meg újrarakni az egészet (töröld uninstall után az esetleg megmaradt könyvtárat). Azért egy spyware és víruskeresés nem ártana előtte. -
#537 köszike
-
#536 várj egy kicsit, hátha valaki nállam okosabb v tapasztaltabb válaszol -
#535 akkor sajna nem tudok segiteni, fogalmam sincs mi lehet sry -
#534 ja a másolgatós módszerrel mert már nem volt 3G-neki -
#533 a patchet felraktad még1x miután felraktad a Spec FOrces-t? -
#532 Ilyen gáz tuti nincs a BF2 megy! -
#531 alaplap? proci? -
#530 ram mennyi van? -
#529 6600 GT -
#528 ez a hangmegszakadós móka nekem a generalsbol ismerő.. milyen videokártyád van? -
#527 Az a móka hogy eredeti a bf2 is és az sf is
-
#526 vedd meg eredetibe, törttel nem enged be! -
#525 bocsi csak véletlenül rányomtam a mehetre
-
#524 Tis server only allows players with unmodified content to join revert your version off battlefield 2 to the current official version to join!!!
Tipp skacok? -
#523 azt is leirod h mit ir ki vagy találgassunk?