Harry Potter és a Nagy Kék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyyonnn j jó
<#mf3>#mf3>
<#mf3>#mf3>
Õszintén...Ezt most atán nagyon érdemes volt közzé tenni...a cikk innen is jöhetett volna -><#gunyos1>#gunyos1>
Eddig olvastam akönyvet de az 5iknél amikor kiölte Sidiust onnan nemérdekel õvolt alegjobb szereplõ szal ezt rowlingnak <#mf3>#mf3>ölje meg inkább a Harry-t <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#ravasz1>#ravasz1><#bee1>#bee1><#idiota>#idiota>
Eddig olvastam akönyvet de az 5iknél amikor kiölte Sidiust onnan nemérdekel õvolt alegjobb szereplõ szal ezt rowlingnak <#mf3>#mf3>ölje meg inkább a Harry-t <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#ravasz1>#ravasz1><#bee1>#bee1><#idiota>#idiota>
A cikknek kb annyi értelme van mint ennek az egész Potter-mizériának. Már kezdtem örülni , hogy alább hagyott , de úgylátszik mégsem... LOOOL<#action>#action><#idiota>#idiota><#levele>#levele><#wow3>#wow3><#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota>
R Ö R G E
Ez egy értelmetlen cikként bemutatott websphere reklám volt... vagy még az sem...
na mindegy, megyek sörözni :o)
Y
na mindegy, megyek sörözni :o)
Y
Gutenbergrõl meg ne is beszéljünk 😊)
Tény, hogy a HP-nak hatalmas rajongói bázisa van. Szét lehet nézni, hogy így is mennyien töltik le az audiobook-ot, meg az e-book-ot. Õk csak érdeklõdõk. A fanok tejelnek + sorbanállnak keményen.
Persze megjelentek a divat potteresek. Mert olyan menõ most ezt olvasni, meg lazázni. stb. stb.
cikkhez annyit, hogy ennyi erõvel minden filmrõl lehetne írni, hogy a 3d stud, maya, stb. milyen nagy szerepet játszott a film elkészülésében.
De hát sok a rajongó, és kell az olvasó a lapnak. 😊
Persze megjelentek a divat potteresek. Mert olyan menõ most ezt olvasni, meg lazázni. stb. stb.
cikkhez annyit, hogy ennyi erõvel minden filmrõl lehetne írni, hogy a 3d stud, maya, stb. milyen nagy szerepet játszott a film elkészülésében.
De hát sok a rajongó, és kell az olvasó a lapnak. 😊
hogy dumbledor bekrepál a végén, az "köztudott", csak azt nem tudtam, mitõl adja be a kulcsot...
a lényeg 1 mondatban, most már nem is kell 😛
a lényeg 1 mondatban, most már nem is kell 😛
shit happens
Vicc ami a HP konyv korul folyik, egyszeruen vicc 😞
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
lelövöm a poént: piton megöli dumbledort 😄
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
nem kéne újra fogalmazni a cikket? mert odáig értem hogy az IBM valamiféle támogató, de onnantól kissé zavaros hogy miköze van ennek az egésznek potterhez.. <#conf>#conf><#guluszem1>#guluszem1><#help>#help><#wilting>#wilting>
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Gondolom itt nem a nyomtatás a lényeg, hanem az online vásárlások körüli dolgok, mint felhasználói adatbázis, rendelések nyugtázása, banki utalások, logisztika, stb. Gondolom több tízezer elõrendelés érkezett, és ezeket kellett összehangolni, senki se maradjon ki, és mindenkinek jusson is egy példány.
mi ez egy új fajta nyomtatási módszer vagy most mi van ?
nem fogott meg a könyv.......<#action>#action><#csodalk>#csodalk>
tömören, ígyvalahogy...😊
az a lényeg ha nincs ibm web spír akkor a sok kis homokos harry rajongó nem tudta volna azonos idõben kézhez kapni várva várt könyvét <#nyes>#nyes>
xbox360+komputer
Csatlakozom FTeR-hez: én már 2x elolvastam, de még mindig nem értem mi van 😊
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
most akkor mi is volt?