54
  • sanyiute
    #54
    n
  • Carmageddon
    #53
    nem szeretem az irigy hónaj mirigyet
  • sanyiute
    #52
    gd
  • Klub
    #51
    fogadó óra
  • sanyiute
    #50
    fdg
  • Vass Gábor
    #49
    ez mind
  • sanyiute
    #48
    fgh
  • Klub
    #47
    Azt miket?
  • sanyiute
    #46
    gf
  • tommygear
    #45
    értelmes írkálj már
  • Vass Gábor
    #44
    sgh-zzzzál sem.
  • sanyiute
    #43
    sgh
  • Vass Gábor
    #42
    ne lollazzál már
  • Sickness
    #41
    lol
  • Vass Gábor
    #40
    Akkor jó ha tetszik.
  • Kokesz02
    #39
    jo a forum
  • PESK
    #38
    Sziasztok azt szeretném kérdezni h idén lesz e táborsorozat és ha igen hol??
    ha van vmi kapcsolodó link azt is megköszönném!!!
    Előre is köszi
  • Fülüke
    #37
    rák oldal én arra jutottam.
  • Nem
    #36
    http://www.robin-online.ws/ <<<<<<<<<<<aki munkát szeretne, elég jövedelmezően az olvassa el és gondolkodjon el rajta!

    Köszi
  • aDannyBoy
    #35
    1., ifjusag.emagyarorszag.hu lehet jelentkezni az utolsó két hétre az oldal szerint

    2., ebben a táborban nem kötelező a gép előtt ülni, ha a fotókat nézitek, akkor látszik, hogy ez egy lehetőség, egy olyan tábor, ahol a foci, kosár, csocsó, kirándulás mellett netezni is tudnak. Ráadásul nem azért van, hogy a kockák még kockábbak legyenek, hanem, hogy azok akik nem használják az informatikát semmire, azok is képbe kerüljenek, kicsit belekóstoljanak. Sok olyan ember megy el, akinek email címe sincs, de lehet, hogy felismeri a lehetőséget az informatikában 15 évesen és később a munkájához és a szórakozáshoz is kitűnően fogja használni

    3., biztos rohadt szar lehet a tábor, ha a korábbi táborokból több, mint a fele visszajön újra, sőt van aki 4x volt már (egy nyáron 2x).
  • lalicsiga
    #34
    Hy lehet még jelentkezni?
    Akinek nem tetszik az bekap...ja!Akkor miért nézi ezt az oldalt!suttyó
  • Dr4gonlord
    #33
    Hát pontosan.
  • Police88
    #32
    Gratulálok... a táborban szerintem az a jó h nincs net meg tv (vagy az szokott lenni ) hanem az ember a barátjaival beszélget szórakozik...ismerkedik...
  • M2 #31
    1. Aki nyáron SG-t olvas az igenis mind KOCZKA, úgyhogy ott lenne a helyetek/ünk a táborban

    2. A 100 milla ne legyen már olyan óriási pénz (állami szinten), hogy sajnáljuk a gyerekektől. Kb 33 méter autópálya. Folynak el ennél sokkal feleslegesebb helyekre is pénzek.

    3. Ha már ott az az állami támogatás, legyen már valami társadalmi fejtágító is, amit ki lehet rakni a kirakatba, ez minden rendszerben így volt.

    4. Ha otthon ül a gyerek vagy a haverokkal lóg abban mi a pozitívum? Igenis ki kell ragadni a hétköznapokból, bedobni új környezetbe, új társaságba, új élmények közé - nyári tábort mindenkinek!
  • Pontius #30
    Én azt nem értem ehhez miért kell 100milliós állami támogatás.
    Iskolai osztálykirándulás államilag támogatni...? MEGÉRTEM, jogos
    Iskolai tankönytvámogatás...? MEGÉRTEM, jogos
    Iskolai étkeztetés támogatása....? MEGÉRTEM, jogos
    DE hogy ezt miért támogatják...??? Lényegében a fiatalság elbutulását támogatják... BRAVÓ

    "főleg hogy akik beszélnek róla, azoknak foggalmuk sincs a táborozó korosztály szexuális életéről, de legalább annyira tájékozatlanok, mint a narkotikumok ebben a korosztályban való használatáról/elterjedtségéről."
    Ezzel 1000%ig eggyetértek. Amikor annó mi táboroztunk (balatonberény rullez!!) folyton azon röhögtünk ahogy bemesélik a dolgokat az ilyen felvilágosító/okító előadásokon. És pont olyanok tartanak álltalában előadásokat akiknek halvány lila foggalmuk nincs arról amiről beszélnek...
  • [HUN]PAStheLoD
    #29
    Én el se olvastam, még. De kiváncsi vagyok hogy mit harangoznak be, ami 100 millába kerül. Persze az écöh- meg a brog-prevenció marha drága lehet.. főleg hogy akik beszélnek róla, azoknak foggalmuk sincs a táborozó korosztály szexuális életéről, de legalább annyira tájékozatlanok, mint a narkotikumok ebben a korosztályban való használatáról/elterjedtségéről.
  • [HUN]PAStheLoD
    #28
    Az az igazság, hogy a kedves táborozó gyerekek nem hülyék. Kedves táborozóink örülnek ha jut bambira, meg majd később a köbgyökölt minimálbérbéréből zsírostenyérre. Megvenné, ha előtte összejönne a spórolt pénz az új VGA-ra, etc..

    Azt mondod h. ez hülyeség? Kérdezz meg egy tizenévest [13-19 lehetőleg] ... vagy ne hidd el, nekem különösebben mind1 :]
  • [HUN]PAStheLoD
    #27
    jaja, kimész a víz partra és .. és .. ééééés .. ott vagy. És egész nap végülis csinálhatsz bármit , dee legfőképp ott lehetsz. És .. ennyi!

    Balaton == lehúzás, szar strandok, etc ..
    vagy mehetsz a pálászba [siófok, diszkó, ezüstpart asszem] ahova meg bármilyen tudatmódosítós szerből való nagyobb [kereskedelmi] mennyiség birtoklása nélkül be se engednek..

    Ja és otthoni lan nem kivitelezhető, de egész olcsóért lehet általában bérelni nagyobb helyeket.
  • [HUN]PAStheLoD
    #26
    Kocka tábor, hö.. király! Ha megfelelő közelségben található egy bót, illetőleg egy helyi beülős. Amúgy meg minek elmenni a táborba? Gép itthon is van , meg ott a net , aztán tójuk a kék3at ;]
  • Dr4gonlord
    #25
    Lakás elméletre rácáfolok, még suliban, egyik, sőt, inkább sok haverom, panelban, vagy valami mégkisebb helyen lakott, és simán jöttek a 20k/fős osztálykirándulásra, meg mindenhova másra. Itt meg, most (azóta költözés volt), vannak olyanok, akiknek b@szomnagy házuk van, de majd éhenhalnak. Szóval nem olyan biztos az. 10k egy táborra sok? 1*1 évben?, mondjuk *erre* a táborra akkor se mennék, ha ingyen lenne :D.
    "Inkabb menjen az osszes fiatal bulizni, strandolni, sokkal jobb!!!"
    Már akinek.
    Már ahol lehet normális emberek között, normális helyen bulizni, már ahol van tiszta, higénikus strand. De ha mindkét tényező biztosított, akkor menjen, nyugodtan. Bár sajnos errefelé a buli = azzal, hogy beb@sznak egyik nap, másnap kialusszák, aztán újra, tartalmas szórakozás, mit ne mondjak és feltétlenül értelmes az, aki ilyen életet él, és itt, vannak ilyenek, sőt, inkább azokat kell keresni, akik nem ilyenek.
    De szerencsére, azért vannak ilyenek. (Nana, nem olyanokra gondolok, akik a nyári szünetet 24/7 a szobájukban töltik)

    Inkább úgy mondanám, aki 10-20 fős csapatot el tud látni otthon (áram+hely), annak nincs nagy baja anyagilag (vagy egész évben erre spórolt :D).
  • Pintyőke
    #24
    Konyorgom, miert kell ennyi penzt kidobni ilyenre az adofizetok zsebebol????? Aki odamegy az tuti rendelkezik szamitogeppel, otthon is ugyan ilyen elmenyekben lehet resze... Foleg ha picit lelemenyesebb a csapat, akkor otthon is osszejohet egy 10-20 fos csapat. Mert ahol ennyi penz van, hogy a diakot befizessek erre, ott bizti nem 30m2 a lakas. ;)

    Inkabb menjen az osszes fiatal bulizni, strandolni, sokkal jobb!!!
  • Luminas
    #23
    "de szerintem azok a diákok, akik ebben a táborban részt vettek, annyira azért nem állnak rosszúl anyagilak, hogy néha, 1-1CD-t ne tudnának megvenni, amelyet tényleg hallgatnak."
    Ebben sajna nagyot tévedsz, a tábor 10K forint (tavaly úgy emlékszem még ennyibe sem került), ebből még a rászorulók támogatást is kapnak, tehát kb. 5 ezret kell leszurkolni azért, hogy egy hétig kapsz reggelit, ebédet, vacsorát, netet, stb. Sok, khm, érdekes ember volt.
  • Pontius #22
    Mi köze ennek a logomnak, és mi köze ennek az aláírásomnak? Bahh... Ez alapján megítélni egy embert nagy felelőtlenség.
    A te hozzászólásaid alapján viszont csak az derül ki, hogy beszólsz de hogy mire fel nemtom. Ha talán valami konkrétumot írnál, nem csak a levegőbe csattognál...
  • TeszteloPontHu
    #21
    Szerintem meg elég sok csaj volt ahhoz képest, hogy informatikai tábor volt. Egy informatikai suliban nagyítóval kell keresni a csajokat... Szerintem itt is volt egy kézimunkatábor, és volt néhány közös buli...

    "Schmiedmeiszter Szilvia" - Szegénynek milyen sokszor le kellhet betűznie a nevét. Miért nem változtat nevet?
  • Darth Sith
    #20
    érdekes kis tábor. Pláne az srácok véleménye.
    " Itt kissé elkeserítő képet láttunk az első héten, - mondta Bódi Hedvig instruktor - hiszen minden felhozott érv ellenére a gyerekek túlnyomó többsége akkor sem venné meg a programokat és zenéket, ha olcsóbbak lennének" Szerintem ez eléggé rossz egy hozzáállás. Én spec, ha valamit szeretek, és tényleg érdekel, akkor megtisztelem annyival a készítőjét film/zene hogy megveszem. Persze az árak nem a magyar pénztárcához vannak igazítva, de szerintem azok a diákok, akik ebben a táborban részt vettek, annyira azért nem állnak rosszúl anyagilak, hogy néha, 1-1CD-t ne tudnának megvenni, amelyet tényleg hallgatnak. Pláne ha olcsóbb lenne, akkor még inkább kéne. Nem feltétlenüla zene iparra gondolok, hiszen ott nagyon soka pénz. De a szoftvereket, filmeket megvehetnék eredetiben. Legalább azokat amelyeket használnak vagy nagyon szeretnek megnézni. Ennyi tisztelet szerintem jár a műért, ha már használják.
    "de van aki lustaságból nem megy böngészni mondjuk a zenei CDk között, hanem inkább kijelöli egy fájlletöltő rendszerben." Ez azért elég sok mindent elárul. Nem amiatt nem veszi meg, mert nem teheti meg, jónéhány diák, hanem mert egyszerüen lusta. Kiváncsi lennék mennyi az átlag magasság/súly az ilyen személyek között...

    A tábor ötlete tetszik, tiszta fórumozás, csak élőben.

    Amúgy 4+6Mbites net, nem kevés ennyi gépre? Cseppet lassú lehet, bár a 24Mbit, már jól hangzik.
  • NuCLEARScoRp
    #19
    Az aláírásod alapján tipikus monitorfejű vagy!!! A vinyód sorozatszámát kifelejtetetted...
  • NuCLEARScoRp
    #18
    Az aláírásod alapján tipikus monitorfejű vagy!!! A vinyód sorozatszámát kifelejtetetted...
  • NuCLEARScoRp
    #17
    Öregem te is egy eszlény lehetsz..... Gondolom ülsz otthon a számítógép elött és nyomod intravénásan a cuccot.. de lehet hogy csak alapból vagy ilyen hülye::DD

    Most nézem a nicked.... hát mit mondjak illik hozzád... bár szaporodni a patkányok is tudnak...
  • Andrew01
    #16
    Hééé, tavaly itt voltam gólyatáborozni!3 napig nem csináltunk mást csak ittunk!
  • LiPTON
    #15
    de így nem nagyon teccik