44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
Szabi1991 #3928 mi a nicked (TDU-ban)? :O -
#3927 DTM AMG merci/575 Maranello/ S7 -
#3926 bár a rendszámot nem látom, de múlt héten a 8as főúton hagyott ott egy ugyanilyen corvette vászontetővel.. Hát nem kell mondanom mit lépett 120-ról, hogy előzze a sort :DDD -
#3925 a körúton nyáron biztos nem nézik xD -
blackgamer #3924 jó fogás! -
#3923 És ráadásul vászontetős is :) Nagy feelingje lehet nyáron. Leengedett tetővel és hallod a motor és a kipufogó kurvajó hangját.
Ez az egyik kedvenc amerikai autóm. Bár coupeba jobban kellene :) -
#3922 Szép darab, piros Corvette-t még nem is láttam! -
#3921 Sajnos telefonos kép, de a lényeg látszik
-
#3920 Jaja és sztem ez az :-) -
#3919 guruló hitelreklám :DD -
#3918 KITT
-
#3917 ilyen van Esztergomban is -
#3916 Na az jó lehetett, én Hungaroringre még nem jutottam ki, mert mindig közbejött valami! (Renaulk kupára betegség miatt nem mentem ki, F1 alatt meg Balatonon voltam) -
#3915 Én Hring-en láttam SLR-t... :D -
#3914 Igen ezt én is akartam mondani! (én utcán is láttam SLR-t, nem csak Hungexpon) -
#3913 csak utcán látott autók érvényesek... -
#3912 Szerintem nem néznek ki rosszul, de menni azt télleg tudnak4 -
Szabi1991 #3911 úgy értettem, hogy látni nem nagy dolog :DD
TDU-ban általában Ford GT vel, vagy SLR-el megyek.. -
#3910 Te tudod, szerintem azért ütnek rendesen! -
Szabi1991 #3909 én is láttam már Pesten slr-t, nem nagy szám :P
(Hungexpo -.-")
-
#3908 -
#3907 Kémek! :p 3-an keresgélünk, és írunk egymásnak, hogy mi-hol-merre! Ez az életem, szal télleg komolyan veszem! Igaz, hogy láttam már Pesten SLR-t, de ez sz*rul esik nekem, mert ott voltam 50 méterre! (mintha egy nyertes lottószelvényt tépnének szét a szemem láttára) -
#3906 -
#3905 te komolyan nyomod ezt az ipart
kémekkel meg minden -
#3904 nagyon durva!
kéne... -
#3903 mire nem vagy képes:D:D -
#3902 Jelentem, hogy mégsem volt akkora szerencsém, mert egy haver írt egy SMS-t, hogy at Erzsébet-téren Roosevelt mellett) van egy R8-as, 2 perc alatt ott voltam, de már nem állt ott... Azalatt a 2 perc alatt a haver lefotózott egy SLR-t a Roosevelten! :S Nem kicsit vagyok mérges!!! -
#3901 AMG Merci:O Kellene:PPP -
#3900 Neem, délelőtt egy barátomhoz mentem Budára és arra mentem, délután meg tisztán spottolni voltam! :P (hétköznap nem érek rá, ilyenkor pótolom) -
#3899 "stefit" láttam már énis amúgy te egésznap a roosevelten vagy? -
#3898 Délután szerencsém volt a Roosevelten! Láttam 2 Ferrarit (először azt hittem hogy ugyan az, a rendszámról derült ki, hogy két utóról van szó!)
Egy Mercedes CLK 63 AMG Black Series-t is láttam és egy Plymouth Prowlert!
A képek:
Német Ferrari:
Magyar Ferrari (STEFI-1)
Mercedes CLK 63 AMG Black Series:
Plymouth Prowler:
-
#3897 Köszi. Mennyivel jobb így. -
Ok, akkor itt a Range rendesen! -
#3895 Ok, ha nem esik, akkor kimegyek és csinálok pár képet! (hogy lehet ide úgy berakni képet, hogy látszon is, ne csak a link? Nem vok VIP) -
#3894 kéne -
Szabi1991 #3893 Scion XB (ismét)
ezt 3 napja láttam -
-
#3891 Ez a kép sajnos nem jó, mert nem ma láttad, hanem tegnap! (Csak vicc) Szép autó! -
#3890 Mondjuk ha belinkelnd noirmálisan vagy beraknád mint kép mennyivel jobb lenne mint így hogy mindig ki kell jelölni meg bemásolni -
#3889 Marci, ha mondjuk véletlenül a belvárosban jársz 5óra körül, mondjuk lánchíd környékén, akkor nincs kedved pár képet csinálni a felvonuló motorosokról? Nagyon szerettem volna menni, de sajnos nincs ma rá lehetőségem :(
(Szóval 5óra környéke, belváros, lánchíd, erzsébet-híd meg ilyenek)