44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#3968 3db 300c-t Esztergomban egymás után ...(vaj,fekete,szürke színű)... -
#3967 de most komolyan mondjátok meg,hogy ki rendelte!
-
#3966 911 komoly! -
#3965 Ezek kimaradtak a tegnapiból:
Ferrari 360 (mozgássérült tulajjal)
Porsche 911 turbo:
-
#3964 Jujj ezt a CR-V-t először Ignisnek néztem, de annak túl nagy volt... (én is láttam már az Erzsébet téren) -
-
#3962 -
#3961 Nagyot röhögtem én is! -
vass17 #3960 kübelwagen...loool:D -
#3959 alsó mekkora komlyság :))) -
#3958 Na ma jó napom volt!
Láttam egy Bentley Continental Gt Speed-et!
Egy Ford Thunderbird-öt:
Egy rat/ cult/ old school stílusú VW Kübelwagent:
-
#3957 pár hulla a csomagtartóba aztán gyíí xD -
#3956 annyira nem jó, tc-n van róla teszt. -
#3955 Szép nagy !! -
Szabi1991 #3954 -
#3953 ahol haver a subarut vette a kereskedésben volt egy ilyen fekete csak keménytetős. kemény :D -
#3952 Nemtudom, hogy típus hiba-e. Amikor felforrt akkor az egyik vízcső ki volt lyukadva és el is folyt elég sok víz meg behalt a hűtőventinlátor kapcsolója. Megcsinálták és most fel se melegszik télen üzemi hőfokra :D Szal termosztátot is cserélni kéne. -
#3951 Én se láttam még ilyet, de jó. -
#3950 Biztos az egyik Transformer volt! -
Szabi1991 #3949 én is csak néztem, hogy ez meg hogy kerül ide :O
de sajna 3.on voltam, plusz teló is tök messze volt, szal kép nincs :S -
#3948 ilyet se láttam még -
Szabi1991 #3947 ma egy fekete kábrió Pontiac Solstice -t láttam :O
iet:
-
#3946 Háát nekem az S5-ről nem sikerül fotót csinálni, pedig láttam már egy szép pirosat... -
#3945 LOL a múltkor ugye láttam azt a Merci ML-t, ami nagyon gányul nézett ki, és most találtam egy képet róla Romániában és ott még rondább:
Én képem:
Román:
-
#3944 Ma pesten ezeket láttam:
S8,S5,M6,M5,M3
fehér új X5
XK cabrio
Cooper S cabrio
Carrera 4S
csak kapkodtam a fejem...
Meg M3-ason vitt egy tréler két full letakart Bentleyt...
kép sajna nincs :( -
#3943 ez jól berepedt
így a műszakin se menne át -
#3942 pl nálunk a régebbi vw-kben tipushibának a müszerfal jött ki. transporterben a benzinmutato döglött be, jettában a viz forrásjelzője. mindegyik orvosolhato volt egy nagy müszerfalra baszással :P -
#3941 Renault 19-nél ez típushiba, mert a nagyapámé is folyton forralta a vizét...
A Merci kamionok nagyon durvák!!! -
#3940 Most májusba jár le a műszakija, de nem valószínű, hogy visszük vizsgára. A kocsi fele rozsdás lemezekbl áll, mert szétrohadt :) Motorikusan jó még bár a kuplung az kőkemény, de nincs baj vele. Termosztát kellene megint cserélni, mert nem éri el a vízhőfok az üzemhőmérsékletet városon kívül városba meg túl melegszik bár mostmár jó a ventinlátor kapcsolója így nem fog felforrni. :) jó kis kocsi kb 10-11 van vagy nálunk vagy nagybátyám cégénél mint céges autó :) -
#3939 nem gyenge... na ezért nem lesz sosem francia kocsim, bár az astra cabriok ezt hütővizforrás nélkül egy nagyobb gödörben is hozzák :D mindenesetre para. azota nem voltál kocsit vizsgáztatni? -
#3938 OFF
Nem. Még kb. 1,5-2 éve felforrt a kocsiba (Renault 19) a hűtővíz és a nagy hőtől megrepedt egy kicsit a szélvédő majd a hihetetlenül minőségi magyar utak miatt egyre jobban repedt tovább. Jobb oldalon függőlegesen végig van repedve egy csíkba és mellete is van még egy repedés a szélvédő 3/4-éig. Ami az 1. képen van repedés az meg középről indul el balra aztén felfele :)
Maga a kocsi sincs jó állapotba látszik már rajta a 285.000km. Ez most ilyen szaladgálós autó. Jó mkert 1.4-es és nem eszik olyan sokat mint a Honda :)
szélvédő 1
szélvédő 2
kocsi
ON -
#3937 elqrtál egy madarat? vagy mi törte be a szélvédőt? -
#3936 Mercis kamionok jöhetnének hozzám is -
#3935 Összesen 4 kamionnyi új S mercit :)
Meg egy új Porsche Cayenne Turbo-t
-
#3934 -
LeryStar #3933 bizony, az egyik legszebb európai autó szvsz -
#3932 Volt szerencsém egy ilyet vezetni
nagy élmény volt...
kb 7 db van összesen az országban belőle...
Volvo P 1800 S
ilyennel csapatott Simon Templar -
LeryStar #3931 -
#3930 Tegnap anyámhoz mentem a munkahelyére és ennyi sikerült közben:
Nem vettem észre + gyorsan ment! -
#3929 Lil Bro volt asszem, de már egy ideje nem tolom.