44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#8451 De a Powerslide az egy Drift Technika azt akinek erős kocsija van az azt csinálja, mert azt a legkönnyebb kivitelezni.
Akinek meg Hacsija van annak meg nehezebb feladata van mert nem lakozik benne 600 pacika :) -
#8450 el vagy tájolva a drift nagyon nem ez. miért lehet a 120 loeros hacsival is driftelni, mikor azt aztan padlozhatnad kanyar kozepen sosem indulna ki a segge. a ketto technikaja tavol all egymastol, es mig powerslideolni szinte barki megtanulhat fel ora alatt, driftelni nem. -
#8449 Pontosan! :) -
#8448 Elkezdeni mindenki eltudja de megfogni, hogy ne csússz ki az már nehezebb dolog :D -
#8447 A poverslide az erőcsúsztatás angolul, ami egyenlő a keresztben autózással, ami meg a drift alapja! Nem olyan könnyű egyébként, te sem tudnád gyakorlás nélkül, nemhogy a nagymamád... :) -
#8446 Muta, hogy kell :DD -
#8445 Ha van benne erő azzal se kizárt... :D -
#8444 ugy ertettem h egy ilyen autoval, csak az ilyen kimaradt ^^ -
#8443 Azért egy Elsőkerekes verdával nehéz lenne -
#8442 ezt powerslidenak hivjak ez nem drift, es a nagyanyam megcsinalja egy autoval. -
#8441 bizony van :) -
#8440 van 4.2es HEMI? :O -
#8439 HasonlÍtott egy c3 mas corvette-re, de kicsit mégis más volt: D -
#8438 Igen, azt összekevertem!!! A passaui gépeknek PA a rendszámának eleje... -
#8437 neba... múltkor még egy pékség előtt láttam, nem tudom mi az de nagyon piros. mellette meg egy kék nemtudom mi volt, tök kék volt! -
#8436 Nem passaui a Ferka rendszáma. Márcsak azért sem,mert 3 betűs. A rendszámkereten meg Ingolstadt van,tehát ahhoz közeli kis település.
Az RR zsivány darab! -
#8435 Egy kereskedésben áll a kilső sarokban: O -
#8434 piros nemtudom mi múltkor én is láttam... -
#8433 308 GTS -
#8432 Na ma makker napom volt autók szempontjából!!!
Elkaptam Badert a Mansory Bel Airral! (Rolls Royce Phantom Drophead Coupé)
Mansory Bel Air
+ két perc alatt két Ferrarit is sikerült fotóznom!!! Először egy 308 GTS jött: (mosolyogtak a benne ülők, amikor látták, hogy fotózom)
Ferrari 308 GTS
És nemsokára egy passaui 612-es Ferrari is begurult:
Ferrari 612 Scaglietti -
#8431 Ma voltam köbányán a hangárutcába versenyen, visszafelé láttam egy m6 os bömit LAC rendszámmal, fekete volt:) egy szürke h2 est, egy piros nemtudom mit,egy szürke s2000 rest, egy bordó escalade-et,szürke celicat stbstb, MEG! egy fekete bogarat, mögötte egy utánfutóbal bogár hátsó részéből:)
Képeket majd :) -
#8430 kép
kép -
#8429 Ebbe mi a drift? Még keresztbe se állt! Egyébként ez a csávó elégé nemnormális, EVO Gyorsuláson többször is kizárták mivel a rajtba mindig elkezd gumit égetni, közbe megvont neki mondva nem egyszer, hogy ez tilos és veszélyes... -
#8428 Az is eladó:
Fekete M6 Hamann -
#8427 Ez tud vezetni:
M6 Drift
Olyan driftet lenyomott nekem, hogy csak pislogtam utána... -
öregember #8426 ...és hány de hány ilyen van h apuci megvette neki mert ő a kisci fia, de vezetni nem tud
az úrigyerekek.... -
öregember #8425 asszem ez (ilyen) volt -
#8424 erre mondják hogy tudást nem kapsz a kocsi mellé :D De ettől független legalább nem sajnálta a gépet :) -
#8423 jah ezt pont láttam élőben :)
szegény nem nagyon bírta pályán tartani de derék,hogy odaállt ... -
#8422 Ilyen kis 19 éves bu.i arcúak mit keresnek ilyen verdába? -
#8421 van 1 fekete M6 Hamann is -
#8420 bordó volt gondolom...
ez... -
öregember #8419 vmi ilyesmi/hasonló felni volt rajta közelről sajnos nem láttam -
öregember #8418 egy órája itt pörkölte vmi állatbarát egy 6os tuning bömivel, nem kicsit volt durva hangja -
#8417 Navárjatok, felteszem a mai "termést" buszról lőttem, egy EVO-t:) -
#8416 szerintem a C4 a legszebb a Corvettek közül gyönyörű -
#8415 "Ma csak átlagos volt a termés"
Én örülök, ha egy hét alatt látok ennyit -
DeenQa #8414 hogy lehet azon veszekedni, hogy ki mit látott az utakon?
nem mindegy? :D -
#8413 HALLOD?! Inkább haggyukmár!
Ha nemhiszel nekem akkor leszarom.
Én budaörsön láttam, ott állt-ment előttunk, hanegja is v8 volt, gyári hemi logo volt rajta, meg a 4,2 jelzés..
Ezen nemtudom mit nemlehet érteni.
A szÍnt meg arra mondtam, mert elég ritka az a gyöngyház szÍn, és akkor lehet, hogy azt látta...
De letojom..Kételkedj... -
#8412 3.5-ös V6-os van a Prowlerekbe... Vagy te már megint miről beszélsz? ^^ A színéről? Hogy ha lila akkor az egyenlő 4.2 Hemi? Meg a lila az Hemi szín?