44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#8491 Victor Hugo utcába van egy nagy épület (valami cégé lehet) és ott szokott állni az M6... Lehet simán jókor volt jó helyen a srác, vagy egyszerűen nagyon ügyes... És, ha apu vett? Ne mondj már nekem senki, ha az apja felajánlaná hogy vesz neki egy ilyen autót akkor nem használná... Ne legyünk már ennyire irigyek, ez csúnya Magyar szokás... :) -
#8490 :DDDd
nem érdekel de azért foglalkozol vele :D "Már megint egy apucivette autó?", "Mert majd annak a kiscsávónak van 36 millája". vald be hogy beleülnél :D -
#8489 Ha lottónyertes akkor kapja befele XD
Nemtudom, igazából nem is érdekel...
-
szieszáj #8488 -
#8487 És mivan ha lottónyertes? :) Szerintem én is bevásárolnék egy ilyet, ha lenne rá pénzem :)) -
#8486 Mert majd annak a kiscsávónak van 36 millája^^..
Hagyjukmár :) -
szieszáj #8485 rávan írva vagy mi? -
#8484 Már megint egy apucivette autó? -
#8483 A kép mérete ne legyen nagyobb 1024*768-nál!
következő ilyennél szó nélkül törlöm -
Ez a Magyar GTR elvileg a Hamann M6-os srácé! Egy másik fórumon olvastam, nem tudom mennyire valós a hír... -
szieszáj #8481 :) -
#8480 Cementé az érdem :) -
#8479 M5,hogy agyonverné :) -
szieszáj #8478 jo a logod :) -
#8477 Tényleg versenyt nem nyomtak? :D -
#8476 Szép combo, mákos vagy! :) Nekem azóta sincs meg a DB7!!! :( -
#8475 igen elég durva:)) befordul az aston,na mondom lefotózom...erre mellé kerül a bmw:DD -
#8474 És valóban nem volt drift amit a bímer csinált, tényleg csak powerslide :) -
#8473 hátha neked má csak hisznek :D -
#8472 De, alapkövetelmény hogy csúszva érkezz a kanyarba ;)) -
#8471 videót! :D -
#8470 imádom a bömit. szerencsére Feriék kb 5percre laknak innen, úgyhogy elég soxor hallom és látom a verdát. minden alkalommal orgazmus közeli állapotban vagyok :D -
#8469 na hát mindjárt máshogy mutat a sötétített lámpákkal :D -
#8468 Fuuu de disznó... -
#8467 Sztem ezüst autóhoz még egész esztétikus! :) Meg ennek nem is ilyen sufnituning kivitele van, persze egy feketén elég ronda lenne, de ezen elmegy szódával... :D -
#8466 nem tudom, én sosem voltam híve ennek a Lexus optikának, sokkal jobban csípem akkor már a sötétítést. na nem úgy hogy korom fekete az egész, csak szolidan :) -
#8465 ha lenne hozza valami durva nagy felni jol nezne ki a lampa is hozza -
#8464 Feri nem tudom miért tette rá ezeket a csúnya ezüst lámpákat a kocsira. -
#8463 elnéztem duna plázába...: (fehér r8at nemsikerült lefotóznom)
BMW M5 & Aston Martin DB7
Cadillac Escalade
-
Szabi1991 #8462 manapság már az is driftnek hívják.. igaz tévesen.. de ez van ;) -
#8461 csak sajnálom hogy valaki azt hiszi driftnek, hogy m6ossal ralepek a kanyar kozepen a gazra. ennyi -
#8460 nem akarok beleszólni, de, khm. ha már van akkor... :) csak mert arcon rúg minket whiskey -
#8459 Nagyon el vagy szállva a "tudásodtól"... -
#8458 Én innen ismerem a Driftet.. Te nem tudom honnan. -
#8457 csúszott vagy 10 métert a kanyar előtt úgy hogy már keresztben állt a kocsi, ez igen meg az a kanyar amit letolt -
#8456 figy ha nem értesz hozzá akkor inkább ne próbáld megmagyarázni mi az hogy drift. kösz -
#8455 M6 még nem is nagyon ment keresztbe! :D -
#8454 De ez nem egy lezárt útszakasz ahol az Utca egyik oldaláról a másik utca oldaláig mész. Azt Versenyen lehet csinálni.
Amúgy meg nem alapfeltétel, hogy már csúszva érkezz a kanyarba.
A Lényeg hogy csussz ahol tudsz és minél többet menjél keresztbe.
De az versenyen van ez csak egy kis Só volt -.-" -
#8453 szemléltetésképp ajánlom figyelmedbe ezt a videót
mint olvashato 587pacis kocsi, mégsem azt csinalja mint az m6ossal a srac. azt hiszem érezhető a különbség -
#8452 még mindig nem értitek látom. a drift alapfeltétel, hogy már a kanyarbejárathoz csuszva érkezz. a powerslide meg az hogy a kanyar kozepen nyomsz egy koveret es keresztben jossz ki a kanyarbol. egész más a kettő. a powerslide nem drift technika. attol h mind2nel csuszik az auto keresztbe meg nem...