Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Név:Bőrház Titusz Foglalkozás:Dzsiudzsicu sütőversenyen mérnöktag Háziállat:lópolip
Kocsis Brigitta <#smile>#smile>
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Mennyi autója van neki? Autómániás?
Itt a BMW-je:

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Tessék, itt a Gallardója:
Van képem a telcsin amikor az SL ben ül, de szinte csak én látom rajta amit kell, mert kocsiból, vezetés közben fotóztam.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
nem meglepõ, mivel az enyém 😄DDD
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A filben Tom Cruise a tipikus dokkmunkás megtestesítõje, éppen egy FORD MUSTANG-al rallizott New York utcáin <#nyes>#nyes>
Hát nem hittem, hogy 2 óra mulva ezt élõben is láthatom...
A film után lecsavartunk a pláza parkolójába, kilépek az ajtón és velem szembe egy:
Tökéletes állapotú 1969-es FORD MUSTANG éppen a motorját melegítette. Mondanom sem kell V8, amikor a srác felpörgette asztem magam alá sz@rok. És az egészben a legnagyobb poén, hogy egy kb 20éves gyerek ült a volán mögött...
Persze arról sem csináltam képet <#rinya>#rinya>
De most, hogy itt ez a topik mostantól fogok <#eljen>#eljen>
PORSCHE CAYENNE-ba. (Porsche terepjárója, Ára: Cirka 25-28Millió)
Rólam azt kell tudni, hogy PORSCHE mániás vagyok, és amikor megláttam asztem hátast dobok.
Ott parkolt, de én hülye nem csináltam róla képet <#rinya>#rinya>
Ezt a topikot azért hoztam létre,
HA valaki az utcán egy EGYEDI vagy RITKASÁGNAK számító autót lát akkor fényképezze le és rakja be ide <#smile>#smile>