Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
abban is egy ilyen korabeli autó a "fõszereplõ"
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Live your life like it\'s your last day...

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
bocs az elõzõért!
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Society Dwelling Mother Fucker and Strength Determination Merciless Forever
A faszikám mo-n turnézik az autóival 😊 Mármint autókiállításokon bemutatja a garázsa tartalmát. (nem gyenge, legalább nem a garázsban porosodik neki)
Multkor mi is elmentünk megnézni, csináltam is 1-2 képet 😊
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Ez egy dunaújvárosban élõ arab származású fickó kocsija,
már újságban is irtak róla.....
viccet félretéve sztem nem fake, én is láttam 1-2 olyan járgányt hogy beszarás, csak ált ninc nálam fényképezõgép.
Az illetõnek az autóiról van még fotóm dobhatok be még egy párat ha gondolod....
amugy ez az automania azagyamramegy. <#idiota>#idiota>
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
no komment <#eljen>#eljen>
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
mivan?
Melyik ffi? <#idiota>#idiota> Mármint én a férfit vagy a férfi engem?
Vagy a nõt és a férfit egyszerre? Vagy csak a nõ engem? <#idiota>#idiota>
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Aki lát valami érdekeset az fotozzon és rakja be, hajrááá <#smile>#smile>
Amúgy hol csináltad a képet?
Nyissatok a csajszinak topikot azt nyomassátok oda a vele kapcsolatos HSZ-t... <#nevetes1>#nevetes1>