Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V8
Úgy látom a szlovén nép sem szegény<#idiota>

!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"

Visszatérve a szomszédos témára, nem tom h mié írta h a szomszédé, deh akkor legyen a szomszédé, akkor is jó kocsi. Egyébként meg nem én kavartam, hanem a hawer. DE Tudjátok: én nem szeretek vele dicsekedni, e én nem szeretek vele dicsekedn, én nem... <#idiota>
Apám nem kocsitolvaj, se gyilkos, se gyárban se dolgozik, hanem itt valakinek igaza volt, cégvezetõ.
Téma lezárva, nem kérek több NO COMMENTET se.
desigo
szépek és mellesleg brutál erõsek😊
streeter
Amiket még láttam Horvátba csak elfelejtettem 😊
Audi RS6 , Mercedes E55AMG sedan és kombi.

Sajnos csak a sedan E55-rõl meg az RS6-ról van képem.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

V8
Ki tudja...lehet már azóta nem él a szomszéd;D

!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"

Ebbõl az jön le, hogy a faterja egy autótolvaj... Habár a szomszéd kocsiját ellopni...

CSAK POÉN VOLT!!!!

I.C.ram
Hummer 3 annyira nem nagy szám.

Hummer 2 a light edition Hummer 3 meg az ultralight. H3at már 14ért odadják. Ahhoz képest, hogy mekkora batár...
TheDreamingTree
Ugyan, nem ma, hanem a múlt héten, de a Deák téren egy Chrysler Prowlert... hát nem semmi látvány volt :-)

desigo
Ma láttam az Árpád hídon egy két lóerõs hintót😊)))))))
streeter
Hát én 2 hétig oda voltam Horvátországba nyaralni és láttam pár fasza kocsit. Egy rakat Porschét: Cayman-t Carerret, Cayen-t, 928-ast. BMW M6-ot (azt már itthon az M7-esen) Egyel ezelõtti M5-ös BMW, BMW Z4, 350Z Spider és sima 350Z-t is. Hummaer H3-at (elég idétlenül néz ki) Jaguár XK8 Cabrio és XKR Coupe, Toyota MR2. Most ennyi jutott eszembe hirtelen 😊 Néhányról van kép majd rakok be ha sikerül levadászni a telefonomról.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Aradebil2
jah és a legpoénabat kihagytam:jövök le a kis panelházunkból,ház elõtt áll egy ezüst C6os,benne egy kopasz kigyurt fazon egy köteg 20ezrest számolgat😄

Sland
Én is azt néztem, hogy nemrég költözött a szomszédba egy új 6os BMW, akkor még a szomszédé volt.
Most hirtelen meg az apjáé...<#fejvakaras>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Aradebil2
hát nem pontosan ma,de tennék egy kis csepeli összefoglalót:egy hete,elfele menet,és hazafele menet is: Ferka 360M Spider,szépséghibája h ezüst...

csepeliek autói: fekete naon dain Chevy SSR,2Murci(sárga és fekete),piros 360M,fekete Hummer H2,Dodge Viper(sajna nem srt😊)

hát,ilyenkor fáj a szívem😞
és még mi lehet Budán<#wow1>

DanielT
Meg lehet, de itthon munkabérbõl nem sokan vesznek. Cégvezetõként/tulajként összejöhet és az kemény munka.
bertino
mivel a srác kora annyi és annyi, én semmin nem lepõdök meg 😄DDDD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

desigo
Mondjuk arra is kiváncsi lennék,hogy hogy lehet megdolgozni egy 645-ös BMWért?
fifi
aha
köszi, hogy eligazítasz...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DJ Bee18
,,sztem örülni kéne, hogy ilyen autók gazdagítják szegény kis országunkat!! Ennyi"
"én nem szeretek vele dicsekedni, de ettõl föggetlenül jó autó. Apámé, a BMW 645 is, megdolgozott érte, de mondom én nem dicskedek vele,"

NO COMMENT, és érdekes, elõtte még a szomszédé volt...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

ITM
IGEN! De mondom, hogy nem lehet összehasonlítani a kettõt.

Mercedes Benz. A szenvedély hatalma. ---------------------------------------- http://www.mercedesfanpage.gportal.hu

fifi
ESZMEI érték!!!
tudsz olvasni ugye?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

ITM
Pityke4: Jólvanna 😄

Mercedes Benz. A szenvedély hatalma. ---------------------------------------- http://www.mercedesfanpage.gportal.hu

DanielT
Ééééés tényleg 3x! 😄
I.C.ram
mondd el mégegyszer. hogy "de én nem szeretek vele dicsekedni", mert az a két sorra jutó 3 nem votl elég szerintem.
ITM
Pityke4: mienk az s500, én nem szeretek vele dicsekedni, de ettõl föggetlenül jó autó. Apámé, a BMW 645 is, megdolgozott érte, de mondom én nem dicskedek vele, mert én is voltam már csóró, apám is. Aki nem hiszi el, az nem hiszi el, mondom nem akarok vele dicsekedni.

I.C.ram
Viselkedjél már! E S Z M E I értéket írtam, te meg képtelen voltál felfogni az agycsökevényeddel...

Ja és a nõdet majomozod, vagy valamelyik haverodat...
DJ Bee18
mellesleg Angliában rengeteg veterán autót láttam közlekedni. Az ilyen autókat sokkal jobban megnézem jómagam, és a tulajdonosaikra is felnézek, hogy mennyi munkával és türelemmmel fel udták újitani ezeket az autókat. És értékesebbnek érzek egy ilyen autót, bármilyen böszme új járgánynál, habár az árcédula mást mutat

DJ Bee18
Nem vagyok vele dicsekvõs!! De ha már van megmutatom a népnek

Más vagyonával miért kéne neked dicsekedned?

DJ Bee18
nem minden a pénz haver.

ITM
Nézdd meg az árakat te majom !! Eszmei értéke biztos nagyobb, de a vételárát meg kellene nézned !! Nem lehet összehasonlítani a két autót. Az egyik egy Klasszikus Veterán autó, a másik meg egy mai luxus-sportautó. Ennyi. Hasonlítsd össze egy régi Mercedes veterán autóval, én abban a helyzetben inkább a mercire szavaznék !

I.C.ram
Hát bizony, hogy az. Eszmei értéke kb 10xese a szaros Brabus S500asnak, ami még ezen az oldalon van... 😊 Az volt az elsõ klasszikus Porsche.
desigo
Nem ismerem a régi autókat de ez elég jól nézett ki azért kaptam le.
Mellesleg nagyon szép állapotban is volt.

utánna néztem mégis extra😊
pláne por-356 rendszámmal!! 😊

I.C.ram
356-os Porsche nem extra autó? 😄 Kb kétszer nagyobb durranás, mint az ittlévõ autók bármelyike 😛
Zadeus
😄DDDDDDD

A futtatós szakmában 😛PPPPP

ITM
TITOK !! Nem vagyok vele dicsekvõs!! De ha már van megmutatom a népnek ! De ha nincs rá igény, nem rakok fel semmit, sztem örülni kéne, hogy ilyen autók gazdagítják szegény kis országunkat!! Ennyi. <#idiota>

haver hol dolgozik?😄
DJ Bee18
te most nagymenõnek érzed magad, hogy haver megmutatja a kocsiját? 😄

Zadeus
Fajin autó <#eljen><#eljen>

ITM
Holnap meg egy új 645-ös BMW-t fogok látni <#vigyor3> <#idiota>
Arról is adok be képeket. <#hehe>

ITM
Hy All!! Én ma egy Mercedes S500-as verdát láttam BRABUS tuninggal 😄 Haveré. Linkelek be képet is 😛

Itt meg az én Mercedes-es lapom !!
Mercedes Fanpage

Zadeus
Szép csajok😛

desigo
<#worship><#worship>

én ma ezt láttam 😊

Harly18
Volkswagen Karmann Ghia Cabrio <#eljen>

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Sland
Aston Martin DB9 Cabrio...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Zadeus
?

Zadeus
ez az autó csak nekem teccik :S:S

Porsche <#worship>

DJ Skyline
ez valami iszonyat ronda!<#wow2><#levele>