Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VW
Ford Ka
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Nekem tegnap volt hasonló élményem amikor egy Jaguar XK8 ast láttam 20 colos krómfelnin...
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
na mind1...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
egy Aston km órái...: (ilyenekre célzok)

Persze, ha most kapnám nem zavarna, de az a reális, amikor valaki megveszi nem kevés pénzért
a linken sárga (!!)bébi lambo van , sztem nem színvak DanielT 😄
25000km után ezt miért? <#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
Elõtte szintén ott egy Porsche 911 Turbo (996-os karosszéria).
!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Tegnap meg egy új fekete CLK Mercit Lambo ajtókkal meg putris románokkal. Tök fasza kocsi fekete piros bõr belsõ de nagy piszkos román asszony szoknyába mezitláb áll a kocsi melett meg a fiai vagy nemtudom szintén ilyen koszos ruhába..... Bûn azoknak ilyen kocsit adni.
Jah meg tegnap meg tegnap elõtt egy Chevy Camaro Cabriot is láttam.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!