Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tep
ma hazafelé láttam egy ilyetsárgában.......nem tudtam lefényképezni sajna.

...... lehetne több is az utakon belõle.

\"SLICE of LIFE\"

desigo
Én meg a fóti coránál az M3-ason. 430-ast
Pheaper
ma egy piros ferrarit Esztergomban!

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

desigo
Kocsiból azt nem láttam csak az elejét...
DanielT
Azért nézte a vén bráner, mert össze van barmolva a hátsó lökhárító. Egy helyen be van szakadva és tiszta fekete guminyom meg karc.
1 utcányira van tõllem 😊
minden pénteken itt van 3 hete xD

vannak ilyenek, hát a lakását kevesebben látják, mint az autóját 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

3-ast nem is láttam még

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Smuge
Skoda Oktavia 2006 RS
VW Golf 5 2006 R32 + optikával

desigo
Botrány csúnya az elsõ lököse de a többi hibátlan😊
franc0
fekete Lambo Gallardo állt a járdán a Westend Váci út felõli részén

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

streeter
Nah megtaláltam az S2000-et.
Ez volt az:

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Sland
Hát volt is oka rá...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

desigo
Ma láttam a Feri-01 es BMWt

Egy öregember skubizta a hátulját <#nyes>
Pheaper
ezt csak most sikerült feltõltenem

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Sland
😊 okés 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

GabcsiManó
bocsi... nem néztem a hsz-t <#zavart2> sztornó az egész.. 😄

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

Sland
Tényleg a tiétekben? :o

GabcsiManó
igen.. a mi házunkba tanyázik 😄 de nem láttam még a tulajt... csak egy 3 éves szöszifiút 😛 lehet hogy örökölt? 😄

Sland
Azért ez a #1159-es M5-ös sem kutya. IV. kerületben Káposztásmegyen lakik a fazon valahol. Egy Panel lakásban... Ha van 25 millája egy ilyen autóra, akkor miért nem lakik jobb helyen?

desigo
gyönyörû 430-as
egyszer pesten csak azért mentem más irányba,hogy tovább láthassam 😊
GabcsiManó
ugye hogy ugye 😄 és ez se az enyém.. szomszédé..<#sir>

Sland
Az is igaz 😊

GabcsiManó
de szép...

GabcsiManó
<#wilting>sry... mindjárt sikerül.. 😄

Sland
ez nem M5-ös 😛P

GabcsiManó

Sland
törölt hozzászólás

GabcsiManó
😄 nem azt kell néznii.. amúgy saját készítés... és mennyivel jobb kép lenne ha másik autóból fényképeztem volna 😊

Pheaper
cép karkötök <#hehe>a kcosi se rossz 😛

GabcsiManó

GabcsiManó
vérvörös Ferrarit sikerült meg egy sárgát sikerült meglátni 😊... és még csak megbámulni se lehetett, mert el voltam foglalva a sávváltással <#vigyor5>
a kép júniusi, de a piros ugyanígy nézett ki..

desigo
Egy Suprát én is láttam Hatvanban
gyönyörû autó😊
Sland
2 BMW M5 10perc alatt... Egyik meg volt törve :S
rakok majd képet

a Maseratit láttam én is, ezüst volt?, itt lakik akkor lehet
egy CLS-t én is láttam korábban, de az asszem 63 AMG volt, nagyon állat hangja van, V12 KOMPRESSOR volt írva 😄DD

streeter
A legjobbat ki is felejtettem. Egy kék Toyota Suprát Szegeden a Cora parkolóba. Mire lefényképeztem volna elment vele a srác :S Nem nyomta neki, de kis fordulaton is olyan jó hangja volt.....legjobb kocsi 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Nissanos napom volt tegnap 😄
Egy Nissan 350Z-t meg egy 300ZX-et láttam Szegeden.

vizes
<#eljen>

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

streeter
Mivel tegnap kint voltam Szegeden KereskedõKözbe láttam pár jó tuning verdát. Ami a legjobb volt az egy 1,4-es turbós Fiat Punto. Ment mint a veszedelem és olyan hangja volt...... Volt még egy E30-as BMW amibe 3000-es motor volt és egyesek szerint turbó is volt benne, de menetközbe sajnos nem láttam/hallottam.

Amit a városba láttam az Merci CLS55 AMG, Maserati Quatroporte (remélem jól írtam)

<#pias>

Pheaper
én amikor buliból jövök haza csak az utat látom :S meg arra koncentrálok hogy haza érjek

törölt hozzászólás

uhh baz bulibol hazafelé:
-elmentem egy benyokut melett, hallom hogy 1 astra (F, erõsssen tuningolva,neonnal stb)turáztatja a motort
-megyek tovább ...hátranézek ,nagy gumicsikorgás.. és egy Eclipse gyorsult az F astraval xD
(persze lehegyta az eclipse😊
sajna szar lett a kép mega video is 😞

streeter
Én ma ezt látttam. 2.5-ös motorral volt

vmeik DJ nek is ien Smart-ja van , azt már sokszor láttam 😊

akkor csináljak roluk nagyobb/jobb képet ? 😊

ha jol láttam reggel , nemsokára kész lesz egy "sirály"(szárnyas) merci is 😊

DanielT
Ez a Focus nekem is megvolt ma reggel ugyanebben a színben.