Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
inkább Toyota xB
scion az asszem csak usa piacon van
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
(kispesti vok😊
asszem indulok cangázni(megkeresem a scion-t😊
Si vis pacem, para bellum.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
ja és hol láttad ? 😊

Si vis pacem, para bellum.
Énis ugyanugy szeretem a szép és jó autókat mint ti.
Amúgy a fia vagyok...
2. Huuu, biztos nagyon erõs és nagy lehetsz.<#boxer>#boxer> Megijedtem, és köszönöm nem szeretnék találkozni veled<#duhos2>#duhos2> Ha lenne idõm elmenni valahova akkor az is száz, hogy nem veled basznám el a szabad perceimet
3. Szerinted én mit tudok valakinek a családi hátterérõl? Azt írtam amit a saját szememmel láttam. Most ha én meglátok egy embert egy Pagani Zondával, aki egy kicsi lakásban lakik, akkor azt fogom gondolni, hogy inkább mevette álmai autóját és nem a házával foglalkozott.
Ennyi!!!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
+ össze van barmolva a hátulja! Húha... de szívesen megismernélek. nincs kedved találkozni?
Mirõl beszélsz te hogy "nem ugatnál?"
Szóltam én hozzád egy rossz sszót is?
Nem fogok itt magyarázkodni neked hogy nem egy csóró családba születtem és én sem vagyok csóró.
kicsit vegyél már vissza magadból újreg!
szerk: és ha lehet akkor nne keudj el a gazdagságról pampogni hogy neked ilyened és ilyened van meg te vagy a király stb.
a hozzászólásodról ez jött le...
Nah és ezt te honnan tudod ilyen jól? 😛
Te vagy a tulaj, vagy a tulaj fia? 😛 😊
Lehet azért lakik, ott, mert 3 lakása van egybeépítve és 180 négyzetméteren lakik, közben pedig építkezik. És lehet nem azért vette az autót, mert többen látják mint a lakását.
ÉS azért van összebarmolva a hátulja, mert amikor piros lámpánál állt, vmi barmom egy opel astrával neki ment. Csak, hogy tisztán lássatok
😊 Egyébként nem csak a FERI-01-es van kápsztásmegyeren. Van még egy ezüst M5.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Én eddig össz-vissz 1 dbot láttam a belvárosban az is külföldi rendszámmal volt ellátva😞
TÉÉÉÉÉÉÉÉÉK
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

<#eljen>#eljen>
mien telod van ? 😊
Én K700I-vel csinálom a képeket amiket beteszek ide 😊
sry de tegnapi nem mai<#kuss>#kuss><#vigyor4>#vigyor4>
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC