44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#9585 de, ez volt az -
#9584 Peugeot Boxert akartam írni :D
ismerem a Partnert, dolgoztam olyannal :D -
#9583 Nekem pont azok jönnekbe valamennyire.
Mert pl ilyenek hogy CLS 65..háát... leölném a tervezőt... -
#9582 Ezek az amerikai piacis Mercik valamiért nem jönnek be,az első lámpájukban ott aza narancssárga prizma,ami ronda. De ettől eltekintve bármikor kéne,főleg ilyen fehérben és ilyen belsővel. -
#9581 A reggeli termés:
Mercedes CL 65 AMG!!! (első nekem)
CL 65 AMG
Reggel a Bentley-kből már csak egy Bentley Continental Flying Spur Speed(!!!)volt ott, ami még k*rva ritka!!!!
Bentley Speed
Flying Spur Speed
A délutáni/esti termést valószínű, hogy csak holnap rakom föl! -
#9580 Alap! -
#9579 képeket kérünk majd -
#9578 Azt nagyon meg kéne találnom + piros Astont sem láttam még! (egyébként reggel is kimentem és találtam egy szintén bécsi Flying Spurt, de szerintem a többi a garázsban volt, szóval majd délután is megyek!) -
#9577 Carrera GT -
#9576 Kiderítettem, hogy a Greshambe száll meg a Bentley Wien rendezvénye, szal lesz ott pár jó gép! (egy barátom 2 órával később ment ki, mint én és már 5 Bentley-t látott + az utcán egy piros Asont és egy fekete Carrera GT-t, szal izgi lesz a szombatom) -
#9575 Most láttam egy quattro-t sima szívó volt de olyan soros 5-ös hangja volt, hogy mindenki bámult utána! :) Nem tudom, hogy mitől volt ilyen karakteres hangja de nagyon szép volt! :) -
#9574 Matt fekete gecc
nagyon durva! -
#9573 Az egész "szép".
Jókis szögletes cucc. -
#9572 Az sem rossz, leszámítva a hátsó sárvédőt! :P -
#9571 Engem a 97 es quattroport:) -
#9570 Gondolom a Bentley fogott meg! -
öregember #9569 aztaku... -
#9568 Ma láttam egy új DB9-et olajzöldben:
DB9
Egy régi Maserati Quattroportét:
Maserati
És egy tuning felnis matt-fekete Bentley Continental GT-t:
Continental GT -
#9567 Az a cadi nem ilyen tengerkék volt? -
#9566 nem ezt láttad? -
#9565 azért egy Peugeot Partnert elég nehéz összekverni egy Ducatoval vagy Jumperrel -
#9564 láttam valamilyen tuningolt furgont a Budafoki úton
Peugeot Partner vagy Citroen Jumper vagy Fiat Ducato? A bánat se tudja, amúgy is ezek tök egyformák...semmi márka- vagy típusjelzés
LED-es ködlámpa, meg vagy 6 lámpa a légbeömlőnél, hátul dupla kipuff, ilyen bordós, fekete(?) festés
eléggé sietett
meg egy Cadillac Eldoradot, erről van kép -
öregember #9563 felfelé nyílik az első ajtó
(és utcára nyílik a kcsmaajtó) -
#9562 ma láttam az Őrsnél egy 300C limót kétszínű fényezéssel... -
#9561 gondolom nem voltál még ott... -
#9560 Persze, mert a sok oda bejegyzett cég miatt több cég van az országba, mint lakos! :P -
#9559 Gondoltam, hogy valami ilyenre gondolsz, így már értem, hogy miért a floridai autók szaporodnak jobban! :) -
#9558 szerintem ezt hagyjuk... ;) -
#9557 Hidd el,hogy a sok 20 milla feletti Lichtensteini rendszámos autótulaj is nyugodtan alszik.
Egyébként a lakosságra vetítve Lichtensteinben a legnagyobb az iparosodás a világon... -
#9556 lichtenstein tiltólistás ország egész Európában, mert fogható offshore cégek vannak a "kedvező" adózás miatt. ha más rendszámos autód van (német, floridai, szlovák, vanuatui) azon országbeli céggel, sokkal nyugodtabban alhatsz.
nem akarom bővebben kifejteni... -
#9555 Mit értesz azon, hogy meleg? -
#9554 a lichtensteini hercegségi rendszám már kicsit meleg dolog manapság... -
#9553 meg a szlovák... -
#9552 XD Ez is olyan, mint az FL-es rendszám! -
#9551 Magyar csávó..Valami divattervező vagy mi:S
-
#9550 mondom én, hogy szeretnek a floridaiak ideköltözni :) -
#9549 Főnökömnek új kocsija lett: Lörinser mercedes ezt láttam és egy 300c-t -
#9548 -
#9547 Ma "délután" egy M3-ast:
M3 -
#9546 Látták Pesten is, azért kérdeztem!