Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pl aki helikoptert is <#ravasz1> (csak feltételezem)

ha tudnád az egyik ezüst M5 alapján indult el ez az unszimpatizálás amelyik keresztben állt két rokkantparkolón... Gondolom ez sokakból kiváltott olyat, ami ilyen hozzáállást eredményezett

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ngcsnet
hát mivel ez magyarországon van, ezért nem valószínû hogy Scion

inkább Toyota xB

scion az asszem csak usa piacon van

Sland
PM ment

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Kishawer
Simonyi Zsigmond😊)

Si vis pacem, para bellum.

akkor tom miért volt ismerõs a háttér
(kispesti vok😊

asszem indulok cangázni(megkeresem a scion-t😊

Kishawer
köszönöm!<#nevetes1>

Kishawer
ha tõlem kérdezted akkor kispesten láttam, ill. most is látom az ablakból😛

streeter
Ma Szegeden egy C5-ös ezüst Corvettett meg Porsche Cayen Turbo-t

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

meik ,a fehér ,carbon motorházzal ?

ja és hol láttad ? 😊

redbull0304
Nem tom. de tényleg ronda szegény... <#hehe>

Kishawer
Én ezt a parirát láttam ma, de fogalmam sincs, hogy mi ez a rondaság! Tudja valaki?

DanielT
Nagyon durva! 😊 Vajon melyik politikus mer venni egy Lambót? 😄
Amikor olvastam nekem pedig így jött le, szarul esett az egész...ennyi
Énis ugyanugy szeretem a szép és jó autókat mint ti.
Amúgy a fia vagyok...
Sland
1. Mondjam azt hogy szép tiszta volt a hátulja minden egyben volt, csak mint ha valami szösz lett volna rajta?

2. Huuu, biztos nagyon erõs és nagy lehetsz.<#boxer> Megijedtem, és köszönöm nem szeretnék találkozni veled<#duhos2> Ha lenne idõm elmenni valahova akkor az is száz, hogy nem veled basznám el a szabad perceimet

3. Szerinted én mit tudok valakinek a családi hátterérõl? Azt írtam amit a saját szememmel láttam. Most ha én meglátok egy embert egy Pagani Zondával, aki egy kicsi lakásban lakik, akkor azt fogom gondolni, hogy inkább mevette álmai autóját és nem a házával foglalkozott.

Ennyi!!!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Dunakeszin egyik ismerõsömnél. Övé a fekete 360-as + az ML a Lambo pedig egy híres magyar politikusé. Nem kiállítás volt. És nem is találkozó. Csak egy szûk utca dunakeszin.
Nem nekem az jött le hogy milyen ember az aki lakás helyett autót vesz!
+ össze van barmolva a hátulja! Húha... de szívesen megismernélek. nincs kedved találkozni?
DanielT
Na ez hol volt és mi történt ott? 😊
Sland
héhé!

Mirõl beszélsz te hogy "nem ugatnál?"

Szóltam én hozzád egy rossz sszót is?
Nem fogok itt magyarázkodni neked hogy nem egy csóró családba születtem és én sem vagyok csóró.
kicsit vegyél már vissza magadból újreg!

szerk: és ha lehet akkor nne keudj el a gazdagságról pampogni hogy neked ilyened és ilyened van meg te vagy a király stb.
a hozzászólásodról ez jött le...

<#taps>

Lehet ezt értékelni fogjátok...

Nem az a lényeg, hogy honnan tudom, hanem az, hogy amig nem tudsz semmit addig ne pofázz. Elhiszem, hogy szar érzés lehet csak fényképezni az autót. Ha ülhetnél is benne biztos nem ugatnál...
Sland
Tudom hogy kettõ van kápmegyeren.
Nah és ezt te honnan tudod ilyen jól? 😛
Te vagy a tulaj, vagy a tulaj fia? 😛 😊

Ezüst M5 kápsztásmegyeren?
Lehet azért lakik, ott, mert 3 lakása van egybeépítve és 180 négyzetméteren lakik, közben pedig építkezik. És lehet nem azért vette az autót, mert többen látják mint a lakását.
ÉS azért van összebarmolva a hátulja, mert amikor piros lámpánál állt, vmi barmom egy opel astrával neki ment. Csak, hogy tisztán lássatok
😊 Egyébként nem csak a FERI-01-es van kápsztásmegyeren. Van még egy ezüst M5.
Loál János
Tegnap délután fél hatkor narancssárga Lotus Esprit, ha jól láttam kölni rendszámmal, a Duna Plazánál.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

desigo
best car<#worship>
redbull0304
Ezt régebben fotóztam... Elég gonosz... <#eplus2>

Sland
Tudom, azért írtam

redbull0304
Ez volt az...

Sland
Volt az egyik totalcarban is

redbull0304
Ritkaság Pest utcáin...<#wow1>

vizes
Meglehet

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

desigo
gyönyörû szép!
Én eddig össz-vissz 1 dbot láttam a belvárosban az is külföldi rendszámmal volt ellátva😞
Sland
Én ezt forgalomban láttam 😛

Pheaper
ez nem ugyanez ?

TÉÉÉÉÉÉÉÉÉK

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

<#wow1>

vizes

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

fifi
VW T1

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Pheaper
sztem ez

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

desigo
az alsó képen a kék verda sárga csikokkal az mi?
transporter?

N-6230
<#wow1>
<#eljen>
mien telod van ? 😊
Én K700I-vel csinálom a képeket amiket beteszek ide 😊

sry de tegnapi nem mai<#kuss><#vigyor4>
streeter
Én láttam megint azt a piros S2000-et amirõl raktam képet. Egy Ferrari F360-at meg egy 728-as BMW-t ami beleépült egy szalagkorlátba

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

én pirosat láttam a "minap" de nem tudtamn róla képet csinálni :I