Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!
na meg az hogy a legtöbbjük piros, jó persze van sárga meg fekete is de nekem akkor sem jön be valami miatt.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ime az igert kep😉))
<#ravasz1>#ravasz1>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ezt hogy érted ? 😊
fúú b+, ízlést nem kap a pénzéért az ember...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
van a családban még 360, SLK, új CL, CLS, Navara is 😊
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Amúgy a hangja az isten király. Mentem utánna egy darabig hallgatni a hangját 😊
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Este lesz kep 😉
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ferrari Enzo,F430 spider,F360 modena,Hamann M6,S600 biturbo,Golf 5 R32
Tudom nem utcán láttam de azért jó volt látni õket...
meg egy Carrera S-t is, arról csak holnap tudom felrakni a képet
Itt vannak a képek:

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.