Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
ma reggel pedig egy kék maserati quattroporte
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

BMW M6 valahogy jo érzéssel töltött el az a tudat hogy 500 LE ment el mellettem 20 km/h val 😊
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Fekete volt fehér Most Wanted felirattal, szépen kispoilerozva nagy dög szárnyal stb. (mint ha a játékból jött volna ki).
Nekem nagyon tetszett és még nem láttam errefelé ezt az autót. Sztem Aggtelekre tartott ahol naponta több száz turista megfordul. 😊
Képet sajna nem sikerült csinálnom amit nagyon sajnálok, mert elhúzott. Pedig igazán figyelemre méltó kis autó volt...
Ha legközelebb látom megpróbálom lekapni nektek. Lehet ez most nem nagy érdekesség de sztem az ilyen spoileres, tuning autókat.
vittünk két autót:#1971,#1917
a Jaguárt is a fõbejárat elõtt fényképeztem
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!