44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
-
#43763 Nem az a csendben hazaosonok vele éjjel autó -
#43762 -
#43761 -
#43760 Fb-ról
-
#43759 Nem csak a Lexusnák van ilyen,hanem a legtöbb gyártónál. Ha nem kéred hozzá,akkor nyista hamutál,meg szivargyújtó,amivel meg tudod gyújtani. De lassan ugyan ez a helyzet a pótkerékkel is. Külön extra ként rendelhető. A Vw előszeretettel szokta beleszámolni a csomagtartó űrméretébe annak hiányát,és ezért lesz nagyobb papíron,mint a konkurenseké. -
#43758 Miért ne dohányozhatna a saját kocsijában? Én is rá szoktam gyújtani a Merciben... -
#43757 Végül is van olyan akinek arányaiban annyit ér egy 40millás luxusautó mint nekünk egy szakadt trabant. Miért ne dohányozna benne? Majd vesz másikat. -
Blum #43756 Nekem a kedvenc extrám a dohányzó csomag. Nem tudom, hogy múltkor melyik konfigurátorban láttam ilyet (Lexus talán) de az agyam eldobtam, hogy egy 40 millás verdához lehet ilyet rendelni. Mert az addig oké, hogy az emberek dohányoznak autókban..na de egy ilyenben? -
#43755 hát igen.. az megvan, hogy mostantól nem csak ülés és kormányfűtés van, hanem a 7-es BMW és az S kabrió a könyöködet is melegen tartja? XD -
#43754 Mer már annyira el vannak túlozva a luxus szar kiegészítőkkel hogy lassan az ablakot nem tudod a szerviz nélkül leengedni
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.09.15. 20:56:22 -
#43753 A BMW-k pedig tavaly sorra adták meg magukat autópályázás után, mert a start-stop úgy elfújta a motort, hogy legközelebb csak a szerviz tudta beindítani :D Ma már nem tökéletesek az autók, ez van. Én az utazás közben érezhető minőségérzetre gondoltam... -
#43752 Teremtett a faszt. Csak kopizta a koreaiakat.
-
#43751 Mercedes minőségről csak annyit,hogy 3 olyan esetet is tudok,amikor az akkor aktuális E-osztályban váltót kellett cserélni fél éven belül,mert megadta magát (mindegyik esetben kéziváltóról volt szó). Egyik egy W124 volt,a másik kettő pedig W211. Na meg a most neten keringő videó,ahol golf ütővel szétverte a saját autóját,mert egy szar volt. Az viszont ciki,ha egy ~40 milliós autó 3x beadja az unalmast,úgy,hogy alig van benne pár ezer km. :D Nyilván kifogott egy olyan példányt,de ez akkor is negatívan hat a gyártóra és úgy gondolom egy ilyen nívóju gyártó v. márka nem engedheti ezt magának. Ja,meg barátomnak az akkor új C-osztálya (W204) 2007-2008 környékén,többet volt szervizben,mint nála és nem jöttek rá mi a baja. Az eladás évében sikerült kitalálniuk,hogy a porlasztócsúcsok rossz minőségűek. Szóval ma már a Mercedes se 30 évre készít autókat,mint annak idején és csak a névből élnek. -
#43750 én az összes új BMW, Mercedes és Audi modellt kipróbáltam, és a Mercedes minőség fogott meg igazán. Nem hiába választottam saját autónak is egy új E-osztályt :D -
#43749 Nem vita csak vélemény. Most szálltam ki! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"minőség" Hát nem tudom hogy más gyárban milyen a Mercedesek minősége... de a magyar gyárban készülő autókért a német szinthez képest fele ennyit is pofátlanság kérni mint amennyit a B meg a CLA és X ért elkérnek.Én az egészet egy amolyan skoda színvonalhoz hasonlítanám... ha nem ezt a nevet viselné szerintem közel sem érne ennyit az egész.Vagy már csak én érzem hulladéknak mert rosszul vagyok a látványuktól is. Vagy mert látom mikből áll az egész. De nem is erről volt szó szóval mind1
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.09.14. 23:51:37 -
#43748 A BMW változat sem olcsóbb, viszont így legalább minőség van az ember alatt :D -
#43747 Arról nem volt szó hogy érne akár egy forintot is -
#43746 24 milla az indulóár
annyiért már szép autót is lehet venni... -
#43745 ok, de akkor is értelmetlen a hasonlóságon meglepődni, amikor ezeket a stílusjegyeket a kategória követeli meg... -
#43744 Tessék... ezt nem én írtam.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.09.12. 13:36:39 -
#43743 X6 is undormány,meg ez is. Bár a Mercinek szvsz mostanában nincsenek szép autói. Mindegyik megkapta ezt az idióta orrot,meg belül a kijelző,hogy "jajj elfelejtettük,ragasszunk oda egy 7-8"-os táblagépet." Borzasztó... De ez az én magán véleményem! -
#43742 Az X6 kategóriát teremtett, pont mint anno a CLS, amit aztán koppintott a VW, BMW és az Audi. Innentől egyre több SUV fog "hasonlítani" rá, mert mindenki jön majd a saját verziójával :D -
#43741 Na jó de az x6-ra eddig ennyire nem hasonlított semmi. Ez pedig nagyon.
#43739 Az összes szögből olyan.
(Formailag talán annyi a különbség hogy ennek nem annyira magas a háta) -
#43740 Attól mert kupé lejtése van? Ez a kategória jellemzője.. Ennyi erővel a BMW 6 Gran Coupe tiszta Merci CLS... -
Blum #43739 Pedig ebből a szögből olyan mint egy X6 csak lecserélték az arcát Mercire. -
#43738 Akárhogy nézem, ebben egy csepp BMW X6 sincsen.. -
#43737 Így néz ki a Mercedes (bmw x6) -
#43736 -
#43735 Jon Olsson Audija
i8-as BMW nagyon szép -
#43734 nincsenek -
#43733 Gumball-os Mercedes AMG GT jött ma mögöttem a népligeti felüljárón. Vannak már róluk képek? -
#43732 Egy ilyenért szívesen költöznék Svájcba, de lehet amúgy is jó lenne :) -
#43731 Az Aston One-77 nek örültem a legjobban, főleg miután rájöttem, hogy mi is az :) -
#43730 -
#43729 A Váci úton egy Nissan GT-R Nismot. -
#43728 Piros Ferrari 328-at, OT rendszámmal.
Elég koszos volt :D -
#43727 hazafelé gyönyörű szép piros kólás üveget ( 'vette C3) :D -
#43726 Üt, de az a spoiler nagyon ricer... -
#43725 zöld dbs