Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Tuning show képeket akkor berakjam?(Sajna egyelöre csak telefonos képeket tudok mutatni,fényképezömet nem találja a laptop)
A Fiat 500 meg sztem fasza. Nem nagy de jó. Most este néztem meg, ültem bele egybe Szeged Plázába. 1.4-es 100lovas sport felszereltségû. Sport ülés jó váltó. Sztem fasza kis kocsi.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
\"If in doubt, flat out!\"
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
délbe a DRIFT pályánál leszek az tuti 😄DDDD
fekete kabát, sötét pulcsi, kék farmer, fehér cipõ, nagydarab(széles-magas) vagyok, és Sony kamera lesz a kezembe xD
DE akár találkozhatunk is valahol, egy kis ezsgé gyülésen<#idiota>#idiota>
Ma kellett bepakolni, már vitték a gépeket, de volt ami le volt takarva:S
TV2-s videó xD
(megprobálom kinyittatni a Tuning Autó Show-s topikom...)
a tv-mûsor csak a jéghegy csúcsa volt, nézzetek utána az életmûvének, érdemes!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Boyd Coddington (1944-2008) R.I.P.
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
A csaj nem lassított idõben és beleállt a szalagkorlátba.
Szépen lecsukta az elejét...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
én a szlovákon szoktam látni 16-ban egyet
sztem pont ezt
te hol lõtted?