Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BenedekFeco sem hiszem, hogy véletlen döntött egy s8 mellett, aminek szép a hangja, amellett, hogy jólmegy.
Nyilván az s500-nál sincs gond a teljesítménnyel, illetve megindul ha kell.
Egyébként s8-at is kaphatsz ennyiért, azon nem gondolkoztál? 😄
Pont ellentétes oldalon, ahol egész este szoptunk egy 2 es golffal, de végül életrekelt:'D
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Mondjuk akkor már egy cls még szebb is lenne... (hangban is nem csak látványban)
respect to the man in the ice cream van
http://9gag.com/gag/5135249
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
nem tudom milyen árban vannak a fóliák, gondolom van közte minõségkülönbség, de van amleyik jobban tetszik úgy, hogy nem teljes, csak 80% körül.. viszont van amelyiknél meg a 100% 😄 ezen dilemmázok 2 hete.
régi kocsi fullra levolt elõl-hátul, igaz csak 3 ajtós volt, de azért folyton baszogattak a rendõrök, így az elsõ üveget ki is cseréltem fél év után
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
fehér kocsin az 50-es nem is tûnik erõsnek, egy fekete autón sokkal sötétebb hatást kelt

mert egyszer olyat olvastam, hogy az elsõ max 30%-san lehet sötétítve, hátrafelé meg bármennyi lehet.
de akkor lehet én is 50-est rakok, az jobban bejön 😊)
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
XDDDDDDDD
mennyi lesz az 10-12 millióXDXD vagy is 3 ért beszámolja akkor is még 7-9 milla kell XDXD
honnan van neked ennyi pénzedXD
mondjuk nem a tippmixbõl az biztos😄😄
de akkor merci lesz? szóval elérted a vénfasz kort😄DD
Ki mondta, hogy f??det rám?!
sosem változol lujókám
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
★★★★★

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Túloldalt meg ott volt a csepeli hacsi: D
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Akkor már B.U.É.K. 😄
OFF/ Csak nekem akad az egész ezsgé chrome alatt?:\
ON/ Walaki, most már értem hogy férsz be azokba a kis japán gépekbe: D
Backyard talin láttam a 2 "gépszörnyet" egymás mellett: D