44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#41010 Ma ezekkel a csöppségekkel játszogattunk. Én egy feketét választottam magamnak járkálni mert olllllyann cukkkkki XXXXXXD
-
#41009 így tuningolva ezzel a rendszámmal ~70millió huf -
#41008 mennyibe kerül egy ilyen? -
#41007 Az igen! Hát durva kis játékszer az biztos :)
Járkálj gyakrabban estefelé Budafokon hátha meglátod :D -
#41006 minimum 2006óta van nálunk és én még mindig nem láttam :-/
2009ben volt 1100lóerő fölött :DD -
#41005 ez a rendszám volt, gondoltam én hogy nem nagyon még egy ilyen :)
van hangja rendesen a kicsikének :) -
#41004 abból is van gt :D -
#41003 lawl -
#41002 ja közbem rájöttem h mustang volt nem gt xD -
#41001 őőőő
nem fordítva ? :D
több kép -
Blum #41000 En ma lattam eloszor eloben egy DS3-mat. Ussetek! :D
Szep kis kocsi,de a narancssarga takonyfenyu muszerfalat nem tudtam ertekelni -
#40999 én a múlt héten láttam a Stefánia úton fehér alapon fekete csíkkal :) -
#40998 -
#40997 Tegnap este 9 körül a Savoyai Jenő térnél egy Ford GT-t. Fekete alapon fehér csíkkal, gondolom ugyanaz amiről már régebben is voltak fotók, amilyen "sok" van belőle az országban. -
Blum #40996 votma'
#40983 -
#40995 Ilyen a járható autópálya? -
#40994 Úgy mint a nyári gumit feltették és azzal indultak útnak a "barmok". -
#40993 Azért, mert a hófogókat a barmok már beszedték idő előtt... -
öregember #40992 az az útellenőr autó, szerintem tegnap du még a sorban állt T.bánya és Győr között -
öregember #40991 gay parade ? Veled ?! -
#40990 Eddig nem akartam beleszólni ebbe az egészbe,de azért egy mondatot mégis írok. Csütörtökön reggel azt kellett volna tenni,hogy kamion stopot rendelnek el az egész országban,ugyanis a legtöbb helyen azok miatt történt baleset-> dugót okozva,nyilván a nagyobb felületet hamarabb arrébb fújja a szél. Tudom most majd jönnek az okosok,hogy de akkor nem ér el sehova az élelmiszer és hasonlók...Érdekes módon Ausztriában tudják kezelni az így kialakult helyzetet,csak itt nem. 1 hete erről ugatnak mindenhol,hogy jön a hó széllel,semmit nem tettek annak érdekében,hogy valamilyen szinten megakadályozzák,főként az autópályák környékén. -
#40989 nincs pénz semmire:) -
#40988 Nem a havazás volt itt a probléma, hanem a szél. Elkotorta, a viharos szél betakarta... szélmalomharc, feleslegesen. Ráadásul jeges is volt. Itt volt pár dolog amit az autósok kúrtak el, meg a kamionosok. Jobban kellett volna vigyázni, persze akkor is gond lett volna, de nem ekkora... most kár mutogatni bárkire is, a természetet nem lehet kontrollálni.
Inkább az a vicces hogy mutogattak egy csajt a híradóba aki tudta hogy dugó van és hó, de útnak indult, aztán ott állt már ő is a többiekkel, mert az jó... -
#40987 +Budapest? Apci a legnagyobb havazás közepén is fekete volt minden kibaszott út :D Mit akarsz még a közterületesektől? Parádés felvonulást zenés műsorral? :D -
#40986 Az az igazság, hogy a hókotró semmit nem ért az elmúlt napokban. Én beszéltem olyan emberrel, aki mellett elment a hókotró, de még pár száz méterre sem került, megint járhatatlan volt az út. Meg aztán oda, ahol az autók tömött sorokban szorultak be senki ne várjon hókotrót, mert egyszerűen fizikailag nem fér oda.
Az alább belinkelt felháborodó írja, hogy mert nem gondolták, hogy mindenki elindul hosszú hétvégézni? De gondolták, ezért mondogatták már másfél nappal az eset előtt, hogy ne tegyék.
Én is akartam menni unokaöcsémékhez Veszprémbe, de nem tettem így nem is akadtam el sehol. Majd megyek következő hétvégén...
Az vigasztal, hogy a főváros viszont teljesen járható maradt az intenzív takarításnak köszönhetően, így itt is tudtam programot csinálni magamnak... -
Ferrari traktor is lehet üzemelt -
#40984 Kiknek kedvez a hóeltakarítás Debrecenben? -
#40983 Tegnap az M3 tökéletes állapotban volt. Tökéletes volt, csak hókotrót nem látott. -
#40982 ne nekem magyarázd, szerintem nem ilyen stílusban kérdeztem... nem fogok itt belemenni, de az ország nagy része (+Budapest!) aligha látott hókotrót a tegnapi nap folyamán... igen, gondolhatod, hogy nem kilométerenként keresték őket :) -
#40981 Aki autókat akar látni az jöjjön most Komáromba.
-
#40980 Sajnos ilyen a magyar, egyes politikai érdekek meg még táplálják is ilyenkor a lincselési hangulatot. Lásd a pesti havazás és a jobbik/ombudsman röhejes hisztije. -
#40979 Mert gondolom nincs minden egyes kilóméterre 5 kotró... attól hogy a magyar előtt nem nyalják fel azonnal az utat még nem jelenti azt hogy nem takarítják. Eddig minden utat sikerült eddig is megcsinálni, de egy nap alatt nem megy az egész országban... jó lenne ezt megérteni. -
#40978 -
#40977 Budapesten a hókotrók mászkáltak, ezért volt gyakorlatilag minden egyes út fekete és járható.. Budapesten kívül pedig az ottani illetékeseket kell megkérdezni. -
#40976 kicsit off, de mit lehet tudni, a hókotrók miért nem mászkáltak kb. semerre? pár ember látott 1-2-t, azt is csak délután felé, ez alól az autópálya kivétel... -
öregember #40975 rózsaszín beltér, hellokittys ? :D -
#40974 hülyefasz XXD -
#40973 van benne gáz:D tilos is a dohányzás az autóban -
#40972 Tegyél bele gázt és amit spórolsz add nekem, vagy idd el. -
#40971 zsír :D akkor csak egy vájling hiányzik még meg egy sparhelt :D