Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Igen tudom, fiatal vagyok és süket, de olyan jó végig döngetni a várost!😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
★★★★★
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ha sarcasm. volt, akkor nevettem😄
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
volt egyszer illatosító project is, abból lett/lesz valami?😄
Hahun nem láttam ezüstöt.
http://www.hellring.com/
egy rozsdás-lepukkant W210 való alád dízellel...<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
respect to the man in the ice cream van
Evés,ivás,sminkelés,beszélgetés stb...
Ezek mind elvonják a figyelmet a vezetésrõl.
1, buszmegállóban állva 2 kmerrõl már lüktet a levegõ és érezni hogy jön a jani a tunning seattal
2, én hallom 3 kocsival mögötte hogy õ mit hallgat
3, az autó pattog az úttesten olyan a basszus
Szabálysértési eljárás indulhat az autóban túlzott hangerõvel zenét hallgató autósok ellen a nemzeti fejlesztési miniszter szerint.
respect to the man in the ice cream van
tényleg, zsarus gumifüstölésbõl mi lett? letöltendõ? <#nevetes1>#nevetes1>
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
meg volt az év végi karácsony prémium az fkf-nélXDXD
Én azt szeretem ha beleülök, akkor minden az én kényelmemet, biztonságomat szolgálja. Imádom a sok apró kütyüt. Kulcs nélküli nyitás/zárás, ujjlenyomatos indítás/memória, radaros tempomat, tv,térhangzású hifi, légrugó meg még ezer apróság...
Öreg vagyok én má' ahhoz hogy kilinccsel elõre közlekedjek :-)
Persze, baszott jó dolog a V10, a 450ló, az 5másodperces gyorsulás (+ úgy általában a gyorsulás, bármennyivel is mész), meg hogy nincs leszabályozva 250-nél (Vááá, 280-nál beszartam...). De ezek már csak a hab a tortán :-)
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
ez esetben kívánom, hogy csoport bantu néger elégítsen ki hátulról születésnapod alkalmából
★★★★★