Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindent lehet, csak akarni kell!!!! http://autobulvar.blogspot.com/ www.autofoto.extra.hu
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

ez egy régi Austin Healey 3000 MK-II 😊
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Spirit of Perfomance Koenigsegg
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
IV.ker-ben😉
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
az ilyen platos amcsi rozsdás vasakért nagyon oda vagyok.
70-es évek 😛
(bár az nem tetszik ezen, hogy levan kerekitve a hátulja ahogy a platohoz megy)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”