Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LaszloLedzenyi
2 hét múlva megy homokszórásra fémtisztára leküldve ,uj elemek , cobra fényezés. szép lesz<#nevetes1>
a munkafolyamatról dobhatok majd pár képet ha nem gond

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Akkor azt láttam.
Nagyon szép 😊

Versenyzek^^

M4RCI
Igen, német rendszzáma volt!

Mindent lehet, csak akarni kell!!!! http://autobulvar.blogspot.com/ www.autofoto.extra.hu

Van ilyen csepelen is..-.-

Olyan tranzitbõl nekünk pick up állt az udvarunkba, az is renoválásra jutott volna,de nagyon el volt rohadva.

Smicy2
hóó jee ez itt van Dorogon 😄

Charade GTti

A vetten egy osztrák vagy német rendszám volt?
Mert ha igen, akkor azt én meg multhéten szerdán láttam 8. kerületben a gundel iskola környékén.

LaszloLedzenyi
Itt az omega mv6 :

Ez meg egy 84'es transit amit hétfõn kezdünk el el renoválni teljes gyári állapotába lesz visszaállítva.:

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

desigo
Ford <#worship>
redbull0304
GT <#eljen>

redbull0304
Nem hiszem, hogy jó emlék lenne neki! 😄

Tényleg, jó kérdés, hogy hova kerülnek az ilyen autók!?!? Van luxusautó bontó? Sztem egy ilyen eset után pont leszarja a gazdája a kocsit, és valahova elsuvasztja és ott fog elrohadni...

TechArt Porsche is volt vagy 60misibe, össze lett törve, sztem meg most valahol porosodik, luxusautónak már nem lehet megcsinálni, viszont olyan versenyautót (Drag) lehetne belõle építeni, hogy beszarás, 10.7-et ment 400m-en! Csak hát ilyen eset után sztem az ember még látni se szeretné többet az autóját, ingyen nyilván nem adja oda senkinek, így egy sarokba fog álli örökre...
<#szomoru1>

M4RCI
Ma teljesen amerikai-autós napom volt! <#bee1>

A legnagyobb durranás ma ez a Ford GT volt:

Ezt a Prowlert már láttam, de akkor mozgott:

Egy narancs Corvette is jutott mára:

A Luxusautós Hummer limót is láttam! A hátsó tengelyt föl lehet húzni.

Mindent lehet, csak akarni kell!!!! http://autobulvar.blogspot.com/ www.autofoto.extra.hu

gabo91
Értem, nos akkor elteszi emlékbe. (márha él a sofõr)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

M4RCI
Törött autóról felnit nem szabad eladni, mert ha a felületén nem is látszik, attól még sérülhetett!

HaP
Sheron

van belole tobb fajta cucc is bogarakra, sampon, eso ellen, ablak mosoba eleg jo cuccok

Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!

gabo91
alsó képen középen a szûrke fém olyan mintha papír lenne. elég bután szét szakadt...

(felni talán ép, azt eladhatja még)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
jogsi nélkül is lehet gyakorlata....
😊

w77d
jogsi nélkül gyakorlat hiányában nem tudsz jól vezetni...

jó, utána leeset hogy mekkora fasságot írtam 😄D

w77d
ááájjj vazze, ezzel rendeset borultak....

Gözborotva +szappanos vÍz.XD

SLR nek elöl oldalt van a kipu.Nem hátul oldalt.És annak kissebbek, de kettõ van, nem 1 nagy kályhacsõ 😊

desigo
az engem is érdekelne...
autoszimulator
lötty nevét pls 😊

.: mobilize.hu :.

pff, most nagyítottam rá a fékre.. szal Viper 😄D

SLR ? <#wow1>

Idióta gazdája.Ahelyett, hogy TK ra töri a 14 millás vipert adhatta volna nekem.Én legaláb tudok vezetni.Mégha nincs is jogsimm...

milk41
szegényke<#szomoru1><#sir><#rinya>

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Katt rá nagyobb méretért.

ÕÕÕÕÕÕÕ hát izzzééé...
Nem me láttam, de azért csináltam akkor, hogy betegyem, de elfelejtettem.
Szóval most Így utólag ha nem köveztek meg.^^

RIP<#sir>

HaP
Nem muszaj sikalni sokat nekem is van egy fajta lotyom erre csak befujatom a szaraz autot ahol bogaras varok egy jo percet es siman lespricelem vizzel meg magas nyomas se kell neki. utana meg ebbol a fajtabol samponnal atmosom es nincs is rajta egy legy se 😊))

pl igy

Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!

desigo
sikálhatták egy darabig...
redbull0304
Lotus Omegának meg a MV6-nak nem sok köze van egymáshoz, nem? Még a kaszni se azonos (MV6 újabb)! <#bee1>

w77d
láttam már párszor, tényleg sok rajta a csicsa...

Willi Betz
Nálunk szokott állni egy Lotus Omega itt az egyik háznál,de iszonyatosan ronda,mert televan baszva krómmal.
Weed te biztos szoktad látni a Füredi és a Szentmihályi sarkán annál a 10 emeletes háznál.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

w77d
ejj de válogatós teccik lenni XD

M4RCI
Lotus Omega szerintem jobb! 😊

w77d
na az faszányos 😊

LaszloLedzenyi
Holnap egy MV6 os omegát csinálok majd dobok fel képet.

w77d
makulátlan, én is ide viszem majd a kocsim tisztíttantni XD

Magnumrolcsi
Szépen le pucolták az LP elejét. 😄

M4RCI
A sokat látott román LP640-et sikerült nyitott ajtókkal is elkapni ma:

Mercedes CL 63 AMG: (háttérben CL 500 AMG)

Floridai Rolls Royce Phantom: (mozgásban már láttam)

szerintem 1-2 perc eltéréssel voltál ott Te is ha ez tegnap esti kép

Gaben17
én autópályán megtaposnám😊 és ha vki a belsõ sávban araszol,villogok 2õt,csak eltakarodik<#idiota>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

milk41
én azt tapasztaltam,hogy itt magyarországon az exotikus autókkal betartják a 130at(biztos a rossz autópálya😄)

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

w77d
a mostani sima 1.4-es, az nem megy fel odáig (190-et azért már mentem vele), de ez elõtt egy chiptuningos felfúrt hengeres C Corsám volt teljes rendszerrel (leömlõktõl dupla DTM dobig). Futópadon mérve teljesített a gyári 72 Le helyett 114-et. Nem is volt meg sokáig, mert 3 hónap után elszált a motor 😞

M4RCI
Milyen Corsád van, hogy viszi a 2 kilót? <#bee1>

w77d
az elõzõ corsám is így nézett ki egy nyári balaton út után (200max a pályán)

M4RCI
Szerintem sokkal! <#buck> De azért 200 föle nem hiszem, hogy tudott menni... (sokan kóvályognak a belsõben)
Én tegnap láttam egy Ferrari 599-est az M7-en, de az betartotta a 130-at!!! <#crazya>