Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én simán nyomnám, ma már 7-8 fok volt ikszdééé
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Jól állna neki egy új felni. 😊
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
(kábrió)
Mindent lehet, csak akarni kell!!!! http://autobulvar.blogspot.com/ www.autofoto.extra.hu
(K)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
5 ezerért elfotózgatok 😄
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
fater mondta hogy van amikor a ferráriával jön...<#zavart1>#zavart1>
ha nem szeretnél f@szt a kocsidra még mindig ott a kromofág XD
kár hogy nem pesti vagyok agy nemtudlak lefotózni, ha jössz szegedre szólj már és akkor is csinálj ilyen nyereményjátékot.