Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
viszont így már tudom, hogy a többieknek D60 és a35 😊
"Nulla tenaci invia est via"
xD
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
De ettõl még szép lehet.<#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

nekünk is ukrán rendszámos az egyik kocsink, faterom pesten dolgozik vele.. sose volt még ukrajnában.
Mo. hibája, hogy mindenbõl csak a pénzt akarja látni.. persze, hogy mindenki kihasználja az összes lehetõséget.. majd ha nem 440 lesz az a benya ami 5kmel arrébb 290 Ft, akkor magyar rendszám lesz😊 vagy ha nem hullik szét a seggem alatt a kocsi, ha bármelyik útszakaszra kimegyek.
na lehet most ostorozni 😊
ja, a másikon magyar rendszám van, s a helyi rendõrök is tudják, hogy mivel a másikkal semmit nem tudnak kezdeni, így ezen miden szarárt büntetnek
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
I met God. She's black
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ha egy ilyen nagy értékû autó a Komáromi polgáré lenne valószínûleg tudnék róla.
Nem olyan nagy ez a város.<#nevetes1>#nevetes1>
Ugyanez igaz a dunaszerdahelyi rendszámokra is.
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Szerintem a tulaja ennek kivételesen most szlovák.
respect to the man in the ice cream van

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Ki mondta, hogy f??det rám?!

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Csak kar a feher szinert,ezustben vagy barnaban sokkal szebb <#papakacsint>#papakacsint>
http://9gag.com/gag/5135249

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?