Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
én is bammeg XXXD elõször beálltam mögéjük a Caddi-vel, aztán gyorsan arrébb is álltam, mert még egy ilyen szélességet kilógott és 3 Adam-nyi helyet foglaltam el vele XXD

cement
jarhato, es en szemely szerint nem is banom ha ilyen az ut mert szeretek hoban vezetni de gondolj a sok mazsolara akik megcsusznak ezen es maris kesz a lecso, ugyhogy nem tul szerencses ha egy autopalya ilyen

respect to the man in the ice cream van

R0zs0máK
Ez pl. kurvára járható, ilyen volt az M35 is pénteken, amikor Debrecenbe mentem 😄

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Willi Betz
Két ilyet be tudnék rakni a csomagtartómba XD

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

z0ty4
és még mindig nem vagy meleg....érdekes XDDDDD

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

w77d
Ma ezekkel a csöppségekkel játszogattunk. Én egy feketét választottam magamnak járkálni mert olllllyann cukkkkki XXXXXXD

Szabi
így tuningolva ezzel a rendszámmal ~70millió huf

"Nulla tenaci invia est via"

Effe88
mennyibe kerül egy ilyen?

szabod
Az igen! Hát durva kis játékszer az biztos 😊
Járkálj gyakrabban estefelé Budafokon hátha meglátod 😄

Mente et Malleo

Szabi
minimum 2006óta van nálunk és én még mindig nem láttam :-/

2009ben volt 1100lóerõ fölött 😄D

szabod
ez a rendszám volt, gondoltam én hogy nem nagyon még egy ilyen 😊
van hangja rendesen a kicsikének 😊

Mente et Malleo

pxxl
abból is van gt 😄

All hail the double x!

cement
lawl

respect to the man in the ice cream van

pxxl
ja közbem rájöttem h mustang volt nem gt xD

All hail the double x!

Szabi
õõõõ <#fejvakaras>

nem fordítva ? 😄

több kép

En ma lattam eloszor eloben egy DS3-mat. Ussetek! 😄

Szep kis kocsi,de a narancssarga takonyfenyu muszerfalat nem tudtam ertekelni <#schmoll2>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

pxxl
én a múlt héten láttam a Stefánia úton fehér alapon fekete csíkkal 😊

All hail the double x!

Szabi
<#worship>

szabod
Tegnap este 9 körül a Savoyai Jenõ térnél egy Ford GT-t. Fekete alapon fehér csíkkal, gondolom ugyanaz amirõl már régebben is voltak fotók, amilyen "sok" van belõle az országban.

Mente et Malleo

votma'

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Totti5
Úgy mint a nyári gumit feltették és azzal indultak útnak a "barmok".

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

pedobear
Azért, mert a hófogókat a barmok már beszedték idõ elõtt...

az az útellenõr autó, szerintem tegnap du még a sorban állt T.bánya és Gyõr között

gay parade ? Veled ?!

Willi Betz
Eddig nem akartam beleszólni ebbe az egészbe,de azért egy mondatot mégis írok. Csütörtökön reggel azt kellett volna tenni,hogy kamion stopot rendelnek el az egész országban,ugyanis a legtöbb helyen azok miatt történt baleset-> dugót okozva,nyilván a nagyobb felületet hamarabb arrébb fújja a szél. Tudom most majd jönnek az okosok,hogy de akkor nem ér el sehova az élelmiszer és hasonlók...Érdekes módon Ausztriában tudják kezelni az így kialakult helyzetet,csak itt nem. 1 hete errõl ugatnak mindenhol,hogy jön a hó széllel,semmit nem tettek annak érdekében,hogy valamilyen szinten megakadályozzák,fõként az autópályák környékén.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Effe88
nincs pénz semmire😊

Totti5
Nem a havazás volt itt a probléma, hanem a szél. Elkotorta, a viharos szél betakarta... szélmalomharc, feleslegesen. Ráadásul jeges is volt. Itt volt pár dolog amit az autósok kúrtak el, meg a kamionosok. Jobban kellett volna vigyázni, persze akkor is gond lett volna, de nem ekkora... most kár mutogatni bárkire is, a természetet nem lehet kontrollálni.

Inkább az a vicces hogy mutogattak egy csajt a híradóba aki tudta hogy dugó van és hó, de útnak indult, aztán ott állt már õ is a többiekkel, mert az jó...

w77d
+Budapest? Apci a legnagyobb havazás közepén is fekete volt minden kibaszott út 😄 Mit akarsz még a közterületesektõl? Parádés felvonulást zenés mûsorral? 😄

w77d
Az az igazság, hogy a hókotró semmit nem ért az elmúlt napokban. Én beszéltem olyan emberrel, aki mellett elment a hókotró, de még pár száz méterre sem került, megint járhatatlan volt az út. Meg aztán oda, ahol az autók tömött sorokban szorultak be senki ne várjon hókotrót, mert egyszerûen fizikailag nem fér oda.

Az alább belinkelt felháborodó írja, hogy mert nem gondolták, hogy mindenki elindul hosszú hétvégézni? De gondolták, ezért mondogatták már másfél nappal az eset elõtt, hogy ne tegyék.
Én is akartam menni unokaöcsémékhez Veszprémbe, de nem tettem így nem is akadtam el sehol. Majd megyek következõ hétvégén...

Az vigasztal, hogy a fõváros viszont teljesen járható maradt az intenzív takarításnak köszönhetõen, így itt is tudtam programot csinálni magamnak...

pedobear

Ferrari traktor is lehet üzemelt

pedobear

Yoda001
ne nekem magyarázd, szerintem nem ilyen stílusban kérdeztem... nem fogok itt belemenni, de az ország nagy része (+Budapest!) aligha látott hókotrót a tegnapi nap folyamán... igen, gondolhatod, hogy nem kilométerenként keresték õket 😊

http://9gag.com/gag/5135249

kaposi1
Aki autókat akar látni az jöjjön most Komáromba.<#nevetes1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

w77d
Sajnos ilyen a magyar, egyes politikai érdekek meg még táplálják is ilyenkor a lincselési hangulatot. Lásd a pesti havazás és a jobbik/ombudsman röhejes hisztije.

Totti5
Mert gondolom nincs minden egyes kilóméterre 5 kotró... attól hogy a magyar elõtt nem nyalják fel azonnal az utat még nem jelenti azt hogy nem takarítják. Eddig minden utat sikerült eddig is megcsinálni, de egy nap alatt nem megy az egész országban... jó lenne ezt megérteni.

Szabi

w77d
Budapesten a hókotrók mászkáltak, ezért volt gyakorlatilag minden egyes út fekete és járható.. Budapesten kívül pedig az ottani illetékeseket kell megkérdezni.

Yoda001
kicsit off, de mit lehet tudni, a hókotrók miért nem mászkáltak kb. semerre? pár ember látott 1-2-t, azt is csak délután felé, ez alól az autópálya kivétel...

http://9gag.com/gag/5135249

rózsaszín beltér, hellokittys ? 😄

w77d
hülyefasz XXD

kemszi2
van benne gáz😄 tilos is a dohányzás az autóban
LeWyTy
Tegyél bele gázt és amit spórolsz add nekem, vagy idd el.<#gonosz3>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

kemszi2
zsír 😄 akkor csak egy vájling hiányzik még meg egy sparhelt 😄
w77d
persze, meg csavarozok bele kotyogós kávéfõzõt XXXD

kemszi2
kicseréled az ülést hokedlire hogy jobban férj benne?😄
w77d
nem, és nem is fogom... van egy másik, egy zöld színû is a képben, de most még azt is jegelem egyelõre, mivel úgy döntöttem a Caddi marad csak pár dolog átalakul rajta...

Szabi
a fehért megvetted már ? 😄

w77d
akkor rohaggyále XXD