Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
áááh
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
respect to the man in the ice cream van
Az Univerzum nem mindig játszik tisztességesen,de legalább pokolian jó a humora.
Az Univerzum nem mindig játszik tisztességesen,de legalább pokolian jó a humora.

ez volt 2007-ben a luxus auto shown is :-)

ha jól tudom, azon van egy kisebb méretû hátsó spoiler. nem? ezen meg nincs 😄 szerintem ez csak egy mezei gallardo.
más kép nincs, mert mire kiértem, már elment. 😞

Mindent lehet, csak akarni kell!!!! http://autobulvar.blogspot.com/ www.autofoto.extra.hu
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Nekem is ilyen van, mármint az a piros vadállat, jobbra!! <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
rá pár percre jött egy Carrera 4s
ez meg tegnap éjjeli

Mindegy is, sokáig nem értettem miért utálják a franciákat, én szerettem a francia kocsikat is, de tavaly átugrottam svájcból és az alatt a pár óra alatt annyi negatív tapasztatlatot szereztem, hogy én is elkönyveltem magamban õket az õsköcsög népnek 😄