Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12
Abarth 😮 szép 😊

ChuckyHUN
a feka mercit én is láttam mikor szervízbe vittem a mocimat 😊 Magyarok szálltak ki belõle

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Csabesz6
ok😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

cement
tegnap ejjel siofokon a mattfekete TTT-555ös techart cayenne-t, meg vagy 3-4 e46 m3-at

respect to the man in the ice cream van

cicai
azok a régi kocsik voltak itt is este..... éfél körül
volt ferrari is

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

hát nemtom, nekem van egy kis kompaktom (S730), picivel nagyobb mint a mobilom (sev630).. de legalább 7mp-s, és egész tûrhetõ képet csinál.. 😄

S2000
R5<#wow2><#worship>

Csabesz6
Tatai fõszeré, egy ideje megvan neki, (autós topik):
"Tegnap végre összefutottam a faszival, aki birtokolja a tatai piros RX7-est.Biturbó, 280ló.'94-es, Németországból származik.Teljesen gyári, asszem a féktárcsái nagyobbak, mert ugye wankelnél motorfékrõl lényegében nem beszélhetünk.Azt mondta ez így, ebben az állapotban marad meg, hagyatéknak😊.Nagyon szép az autó.Aszondja van még odabent valami...mondom Méééég?.😄
Ja!Renault 5 Alpine, FWD, 160LE.Kék, gyári bukócsõ, versenyzár, minden lófarok.Azt hittem beszarok.Majd nyomok képet, csak fel kéne tenni gépre a telóról."

Erõsen kétlem hogy megválna tõle😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

linkld ha nagy a méret <#nezze>

redbull0304
Alpine nem eladó? Kié mié, lehet tudni?

w77d
érzékeny lelke van a drágámnak. Multkor szerelmes volt, mert majdnem megcsókolta egy Clio hátulját XXXD

Csabesz6
Van, de a rák se fog fényképezõvel a nyakában rohangálni egész nap.A felbontást feljebb nyomhatom a telón, de akkor nem nyomhatom ide a tápikba.

durva gépek, nincs vmi komolyabb szerkezeted képek készítésére ? :-)

desigo
kis Renault kéne <#eljen>
a te kis puncikabródnak már kisebbrendûségi érzése is van? 😮 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

w77d
Ma mondom megyek egy kört a kabrióval az andrássyn, szép környék az. A kis TwinTopocskám alig gyõzte összehúzni magát, egy kör alatt láttam: Lamborghini Gallardo kabrio, F430 spider, 430 Scuderia, 360 Modena, 612 Scaglietti, Maybach 57, Audi R8-ból egy piros és egy fehér.....
idegrendszerem nem volt tovább menni, lekanyarodtam egy szervízútra, megsimogattam a TwinTopocska motorháztetejét vígasztalólag és elindultam hazafelé XXXD

Csabesz6

Giulia😊

Csabesz6

Csabesz6
FD3S Rx-7, Renault 5 Alpine

Képek majd ha feltöltöttem õket.

Willi Betz
Ma egy fehér Lexus IS-F-t.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Willi Betz
Köszi😊

Sly9119
Tiszteletem, a többi "lényegesebb" kép miért nem jelenik meg?😞 betudnád ujra linkelni ? mert ha jól emlékszem sok trabant volt rajta nem?😄

ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O

kifli
ilyet nem ezt
pszihopata
jah tegnap,meg havas az aszfalt?😊

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

bódogbádogbuldog szülinapot 😉

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

N3TuddKi
hülye :Ð

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Willi Betz
Szépen átalakított Fiero<#idiota>

szép 😊

N3TuddKi
szerdán:

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Willi Betz
Te is,mégis lelettél fényképezve XD

w77d
szar

Willi Betz
<#worship>

tééééééééééééék

desigo
A Ferrari tulaj meg cseréli 1-2 éven belül az egész autót újra...
N3TuddKi
Sun Palace-nak a teremgarázsában szokott állni. alig messzebb a mattfekete Porsche Cayenne-tõl.
egy bõ éve lehet meg a srácnak.

aztán kitudja, lehet vmi litván rallyversenyzõ és már 6 éve profi pilóta odahaza.. 😄

Willi Betz
De,csak aztán fellett pattintva egy új dísztárcsa és ennyi😄DD Meg ahogy Szabi is mondja nem Ferrarin tanultam vezetni😄

hát van aki trabanton szerezi a rutint van aki ferrarin 😊

csak 18 évesen nem volt még ferkája.. 😄

jajj mert te még nem padkáztad meg az otódat!? 😄

all4cars.lu <-- Luxemburgi autósbolt.. 😄

Willi Betz
Autóhoz nem adják a vezetni tudást😄D

greg benz
Akkor meg mi a retkem lehet ez az oldal?<#nemtudom>

Hassan B
DE, pedig igen... 😄

Ez szabvány luxemburgi rendszám.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

greg benz
Nekem is annak tûnt,csak nem vagyunk már ketten hülyék😄

Hassan B
Én ezt valamiféle luxusrendszámnak nézem, de lehet hogy messze vagyok az igazságtól...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

greg benz
A rendszám kereten ez a cím van..ti ki tudjátok silabizálni,hogy mi a franc ez? Nem vmi autó kölcsönzõ?