Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindkét képnél csúszott kicsit a fókusz, de hát ez van, csak gépen vettem észre...
][ ВАЗ ][
Majdnem sikerált a kép is, csak robogóról elég nehéz fényképezni... 😄 Mire elõkotortam a telómat, az a dög úgy otthagyott, mint a szél... szép kis vas.
][ ВАЗ ][
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
csináltam is róla képet, sajnos mind2 szar lett, mert sötét volt és ment is rendesen 😊
->
telefonomat sikerült eltörnöm, úgyhogy madj szervíz után tolom a képeket 😄
Charade GTti
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
nem én csináltam a képeket.
nice legs. what time to open?
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Volkswagen Vento
paraméterek-->http://www.kobcenti.hu/component/option,com_ezautos/Itemid,99999999/task,detail/id,90/
újabb fajta bmw volt (szerintem a legujabb vagy 1-el régebbi) na szal full extrás bmw a tulaj meg fecskébe ül benne és ablak letekerve, namost ez vagy valami újgazdag volt aki nemszokta még meg hogy van légkondi és azthiszi ugyanaz van mint a ladában ül, vagy szereti mutogatni a sörhasát, vagy szaunázott 😄
de legalább be volt csatolva 😄
Nem tehetek róla.
nagyon-nagyon durva hangja van 😮
mostmár bekészítettem a kamerát.. 😄DDD
Kár hogy eltakarja a Lexus 😞