44043
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#21537 2007 nyarán láttam egyet Szolnokon a Tisza parton. Pestről ment, Jetski versenyre...a fotók nem a legjobb minőségűek, akkoriban a Nokia 7650 ennyit tudott :D
egy
kettő
három
négy
#21536: ez az -
#21536 Van is egy eladó! -
Szabi1991 #21535 fehérbe kéne, aztán rohamosztagos cuccba járkálnék vele csak :DD
-
#21534 Nekem nagyon tetszik... csak kár hogy benzinkút nem jár hozzá ajándékba -
Szabi1991 #21533 nem gyakori, ha egyhelybe van valami érdekes helyen.. vagy 2 képet megérne :D
(múltkor astonról 98képet csináltam.. xD) -
Egy ilyen magyarországon mekkora szám?
Láttam egyet de azt is traileren.
-
#21531 Igen, ha milliomos vagy és versenyautót építesz. Itt sajnos egyikről sincs szó.
Egy sárvédőív javításhoz közel sem kell szétszedni, mellesleg ezerszer hangsúlyozva hogy ezt alapból kijavítják rajta. Többi csak esztétikai hiba( hozzáteszem, ez is, de ezt azért illik javítani ). Nem showcar.
Mellesleg magamat sem értem, hogy mit kell vitázni, nem nektek kell megvenni az autót. Ennyi. -
Íígen! szpolyler' mindenhova meg ezüst díszcsíkok, ezek is viszik a pénzt meg kell tescos króm dísztárcsa is...
Most komolyan.. Ezt szét kéne bombázni alvázig és az egészet újra építeni... -
#21529 áá kitörlődött a bannerom :| -
#21528 xDDDDD -
#21527 Mai őrült burnout után én már elhiszem... -
#21526 :D na te kuss -
#21525 na ja.. elég csak rád nézni.. XD -
#21524 Ma kápon amikor láttam akkor ő vezette, szóval szerintem még az övé. -
#21523 Ja, és azt még hozzátenném, hogy köztudottan ritka típusról beszélünk, sajnos divat is lett az utóbbi időben, úgyhogy örülök ha egyáltalán találok megfizethető áron eladó, viszonylag egyben lévő példányt. -
#21522 Ki mondta, hogy nem vagyok az?XD -
#21521 Ha annyira okádék lenne, nyilván nem érdekelne.Okádék alatt a halott motort és a támolygó futóművet értem, plusz esetleg egy kis darabokban lévő hajtást.
A külső nem minden, engem nem zavar ha egy ideig kicsit züllött fényű autóval járok, lámpa burát meg nem nagy dolog rendelni/bontani.
Belseje meg egész jó, na igen az ülés kicsit kiült és kopott, szakadt, de ez nagyon nem tudna eltántorítani:)
Szóval, ahhoz hogy kulturáltan tudjam használni, nem kell rá ekkora összeget rákölteni, EZ BIZTOS.Kivéve, ha van valamilyen rejtett nagyobb hibája, de az a többi autónál is benne van a pakliban.
"de értem. nektek 600é kéne egy autó, ami 120 lóerő, okádék állapotú, csak mert hátul hajt :)"
Ez meg akkora butaság, akkor vennék egy koszlott E30 Bömöst, vagy bármi hasonlót.
A Hacsi nekem örök szerelem, sajnálom:).Nyilván ha nem lenne egy kicsi, könnyű, sperres hátsós, akkor nem érdekelne.De "sajna" ez az AE86 sajátja, hál Istennek.És én nem vagyok abban a helyzetben, hogy egy tip topot vegyek egy-két millióért, és így majd megmarad a saját kezű felújítás öröme is;) -
#21520 Ezt felújítani Japánban érdemes, itt elmebetegnek kell lenni hozzá... nem feltétlen rossz értelemben, de minimum 5x akkora energia+pénz befektetés kell hozzá. -
#21519 A jó állapotba hozás sokkal inkább törődés kérdése mint a pénzé (természetesen ahhoz is elengedhetetlen, csupán a mennyiség a lényeg).
Lehet, hogy Te elviszed és 2 millióból megcsináltatod, aki ért hozzá (és persze van kitartása és rengeteg türelme) az pedig jó helyről beszerzi a tényleg fontos (!) alkatrészeket és maximum pár-százezerből rendbe teszi. -
#21518 de értem. nektek 600é kéne egy autó, ami 120 lóerő, okádék állapotú, csak mert hátul hajt :)
szeretem én is a szép hacsikat, de a szép hacsik gecisokba kerültek a tulajuknak mire olyan állapotba kerültek -
#21517 Még mindig nem érted a lényeget... -
#21516 én összárba mondtam. 1.4-et röhögve rá lehet költeni, és nem is legdrágább alapanyagok kellenek.
ránézésre kivulrol full gittelés, csiszolás, festés, új lámpabúrák
belül meg botrány. teljes kárpitózás, hiányzó részek pótlása
aztán alá még nem is kukkantottunk, szerintem a futóművön is lenne meló bőven -
Nemrég láttam. Ez még a gáspár lacié vagy már eladta? -
#21514 Kb 3 millióból lehetne egy olyat amilyet szeretnék, de ha szimpla közlekedésre kell, hidd el nem kell annyit költeni rá. 2 milliót biztos nem...de egyet se.
Nem tudom honnan veszitek ezeket:D -
#21513 Miért, neked mi az igényes felújítás? Gyöngyház telifény, 19es krómfelni meg a spoilerkit mindenhova?
Ez messze nem erről szól. Persze bármilyen irányba haladsz is, rá lehet költeni két milliót, de reálisan kell gondolkodni. Bőven ez alatt ki lehet hozni belőle egy használható autót.
Ehhez sokkal inkább sok apróságot kell összegyűjteni, mint sok pénzt... -
#21512 Hát ha igényesen akarod felújítani akkor még kevés is a 2 misi.. -
#21511 Dehogy.
Hátsó ív javítását tartalmazza az ára, alkuképes, motorja szépen szólt, egy vízpumpa kell bele, 2-3 lámpabúra.Ja meg a szigszalagozott tanksapkát helyrepofozni, de ezek mind apróságok.Juhász Atti szerint szerkezetileg jó, ezt próbakör híján nem tudom alátámasztani.De ha teszem azt motor cserés lenne és futóműfelújításért könyörögne, akkor se lenne 2 milla. -
#21510 ha olyan állapotba akarod hozni hogy azzal ki merd tolni a képedet az utakra, akkor bizony minimum 2millio, és akkor még nem is tuningoltad -
#21508 Tudom, mivel ezért mentem oda:D
Cement, ez hol két millió? -
#21507 kétmillióért sokallom -
#21506 ELADÓ -
#21505 Ezt láttam ma!:D -
#21504 naná XD -
öregember #21503 tetszik, mi ? XD -
#21502 jó kis vidi :) -
#21501 háhá! :D -
öregember #21500 -
öregember #21499 Egy ismerős csinálta .. Dohány u. egyirányúba behajtott a tulaj, mert neki szabad
közteresek pedig megjutalmazták
-
#21498 Csak a hátulját láttam, de nem volt ilyen fehér szerintem :D -
#21497 Igen, ez a lényeg a fotón:D
Jövő héten csatlakozol?