44043
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#21821 Képzeld a saját hobbimat saját magam finaszírozom...összetévesztesz valami 15éves hülyegyerekkel... -
#21820 "Elkényeztetett, kiny@lt seggű brigád"
Bocsi ha indiszkrét a kérdés... de miből is lett D3000-re? -
#21819 Igen? Amig jópár ember nem volt itt,teljesen jó volt a fórum. És most mi lett belőle? unatkozó ovodások játszótere...napi tevékenység sg-zünk... -
#21818 Egyszer én is töröltem, de azóta meg leszarom. Pakolom fel a KE30-at meg a többit penge_verdak címkével... -
öregember #21817 amit ti csináltok, inkább az a vicc..... -
#21816 Vicc yah,az a vicc amit csinálsz. -
#21815 Nem kell idegeskedni, jól "bekommentelsz" nekik és kész -
Szabi1991 #21814 inkább csak nem idegesítem magam vele.. -
#21813 Beszari:P -
Szabi1991 #21812 legjobb bazz.. xD
má' vagy fél órája ott álltam mellette, de egyszerűen nem tudtam elhinni (felfogni) :DDD -
Szabi1991 #21811 én töröltem már rég minden képem indáról hogy örüljenek >.<
meg fel se nézek rá, már tényleg vicc ami ott megy.. -
#21810 Tettek fel hétköznapi autót is,és senki nem szólt ha a minőség olyan.
Ez a címke is változott,ahogy ez a fórum is mert egy játszótér lett.:) -
#21809 Hál' Istennek:D -
#21808 Én Szabi mellett vagyok a képen és nem vagyok majom Indás :P -
#21807 Eredetileg Orosz Péter indította el ezt a címkét a belsőségen, itt olvasható hogy Ő milyen autókat tartott érdemesnek feltöltésre. "Ha lát valahol egy szép, vagy érdekes, vagy különleges, vagy bármilyen autót, amit érdemesnek gondol ide, csináljon róla egy fotót és töltse fel." Ebbe elég sok minden belefér, látható a postban hogy akár egy accord is lehet ha tényleg szép kép. -
#21806 Milyen tuning szarról vagy bmwről beszélsz?Sehol sem írtam ilyet, franc se tenne fel olyat.A teljes tudatlanság és csak a csillogó és drága új autók hajszolása jön le...erre egy tíz éves is képes.És ha ez lenne a feladat, akkor luxus_sport_autó lenne a címke, a penge "verda" (utálom ezt a szót) nem csak ezekre stimmelhet.Sajnálom hogy nem érted a lényeget. -
#21805 penge_verdák? és a TwinTopom még nem is szerepel ott? XXXXXXXXXXD -
#21804 Az a középső nem? Emlékszem rá:D -
#21803 Nem hiába penge_verdák a címke,nem régi, meg ritka_verdák... itt pont a luxus sportautók játszanak...szóval az rx7,meg renault nem...hiába ritka,de senki nem érti meg...és számít,h mi van a képen...
"Elkényeztetett, kiny@lt seggű brigád" végülis mindenki magából indul ki,nemtudom valaki mitől elkényesztetett indán...mert nem fotóz le egy tuningszart,vagy egy tömeg bmwt?
Most lehetne írni,hogy a Ferrari is már tömegcikk,csak azért van egy kis különbség... -
#21802 hát ha így van akkor az az ő szégyenük
bár Marci amíg járt ide full normálisnak tűnt... -
#21801 Melyik?:DD -
#21800 Tölts fel indára egy nem tökéletes minőségű és pozíciójú képet, legyen rajta egy kib@szott ritka autó, amiről fingja sincs a bagázsnak, és jön a fika, hogy mekkora szar vagy.Nem egyszer kellett ilyeneket olvasnom, full gyári Mazda RX7, Renault 5 Alpine Turbo, Datsun 140y és hasonlók miatt.
Nem az számít, hogy mi van a képen, hanem hogy MIVEL és HOGYAN.
Elkényeztetett, kiny@lt seggű brigád...(ez nem feltétlenül igaz, de nekem eddig ez jött át, nyugodtan rámcáfolhatnak). -
#21799 mi baj velük amúgy? -
#21798 Majom indások, szvsz Szabi az egyetlen normális egyén a társaságban. -
#21797 Azok a fejek, vicc:D
A zöld pólósat ismerem, különösen veszélyes alany;) -
#21796 Nem értem. -
#21795 Nem.
-
#21794 yup
durván szép idő volt
öröm volt napozni a parton... -
öregember #21793 -
öregember #21792 Szentendre rlz -
#21791 a szerelőcsapat -
#21790 -
öregember #21789 EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHEHHEEHHE , mit találtam
-
öregember #21788 ennél nagyobb méretben már nem tudtad volna, igaz ? -
#21786 Fogadjunk hogy nem mersz neki beszólni! -
#21785 lorinseres s-es. itt kecskeméten ez mindennapi látvány, van 1 csavo, csak ilyen tuning kocsijai vannak, persze szlovak rendszamos az osszes :D ma is lattam a tesco parkoloban a fekete lorinseres s-classját, de van neki sl55amg, slk lorinserben, x5-je hamannban, meg egy gemballás cayenneje. z06-os vetteje is van, meg egy h2-je, a többi most nem ugrik be :D -
#21784 ismerős a helyzet... Sajnos mi kabriósok amúgy is pellengérre vagyunk állítva... Ezzel jár a feltűnőség :S
Nekem ezekre az esetekre van bekészítve keresztfater ukrán csontozóbárdja. Ha valakinek baja van előveszem és jöhet a hegylakós queen zene XD Általában visszavesznek a lendületből. Bár ez hála istennek kabriós pályafutásom során 1szer fordult elő :) -
öregember #21783 -
öregember #21782 off
egyik ismerős kinn van Miami-ban
-