44043
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#21861 Ja erre gondoltam. -
#21860 Puncikabriót csak ilyen krómozott lámpával gyártják. A normális Astraknak fekete a lámpa belső része -
#21859 nyald meg a bal golyóm XXXXXXXXXD -
öregember #21858 én a Lujó kocsijára rózsaszín lámpát tennék :D -
#21857 szerintem drága testvérünk nem a matt lámpatestre gondolt, hanem H Astráéknál facelift óta krómházzal adják a lámpákat.
De pl gyári xenonnál a lámpatest maga fekete és lehet olyan lámpatestet rendelni az autóhoz amiben csak az a rész krómozott amibe a foncsor van befogva.
Konkrétan erre a lámpatestre gondolt szerintem:
A krómos meg ilyen:
-
#21856 elso lamparol beszel, csak a fenyszoro belso hazat fujjak sotetebbre, ugyanugy vilagit........ -
öregember #21855 rendőr lennék, az összes ilyen sötétített lámpásnak adnám a 20 ezres csekket -
öregember #21854 a kurva anyját aki kitalálta a matt lámpákat..... -
#21853 Pontosan fingom sincs, nem vagyok otthon az utcanevekben arrafelé. Miskolcival párhuzamos utcára kanyarodtál, méghozzá balra (asszem, de valahol a patak környékén az öregek otthonánál.
Amúgy elég lettem volna egyedül is.:D
Amúgy nem lehet sötét lámpát kapni a gépre? Most nem a tuninggyuri verzióra gondoltam, hanem a sima astrákon szokott lenni gyárilag sötétebb első lámpa, ami sokat dob rajtuk, főleg fekete autón. -
#21852 assadasdasasdasdadsad -
#21851 ide a hülyét hülyére verni hülyeség mondás jobban illik :D:DD -
#21850 rúglak én majd téged baszki XXXXXXD -
öregember #21849 max rúgjuk XXD -
#21848 Meg aztán részeg embert nem ütünk, ugye. -
#21847 barbie autó? Rohaggyále XXXXD
amúgy pontosan hol láttatok?
Megverni?? kevesek vagytok ti százan is XXXXD -
Szabi1991 #21846 ja hogy te is ilyen messze vagy a magyar földtől.. :D -
#21845 Láttalak ma zuglóban W77D, jó a verda hangja, csak nem illik a barbie autó alá.:) Kb ugyanúgy feszítettél benne, mint a sokszor látott roosevelten lőtt képen:D:D Jól meg kellett volna vernünk. -
#21844 nem, csúszik egy hónapot a látogatásom... és nem viszem a puncikabrijót, nem fér el kézipoggyászként XXXXXXXD -
#21843 Képzeld,tegnap előtt láttam itt beldzsömben egy puncikabriós bu*it!Te voltál az?:D -
#21842 ez de pöpec verda... -
#21841 Nem,világos kék volt és belga rendszámos. -
#21840 Hááát...nincs valami jó hangja:S -
Szabi1991 #21839 nem bordó volt ? :D
-
#21838 Ilyen aston DB7-et
Egy lamborghini-t aminek ilyen autómata szárnya van.Több porsche-t és egy ilyen jaguar xk-t. -
Szabi1991 #21837 hmm..
itt is a Lidl-eknél kéne legyen ferka kereskedés :DDDD -
#21836 mééééé én nem szállok el, max 1-2 métereket XXXXXXXD -
öregember #21835 Te beszélsz az "elszállás"ról ? :P -
#21834 nah még a puncikabriós is hozzászólna ehhez a fényképezgetés témához:
Gyerekek túl komolyan veszitek! Nem kell senkit sem oltogatni, akármilyen képet csinál. Az indán megjelenő fotók 80-84%-a egy lószar, csak a képen levő autók a jók legfeljebb. Sokan ahogy olvasgattam nagyon el vannak szálva maguktól, mintha ők már művészek lennének. Hát nem azok, csak egy szép hobbit űznek, fotózgatnak. A leszólt képek 90%-a legalább olyan szintű szakmailag mint amit ti fotózgattok. Én nem vagyok senki pártján (csak aki fizet XD), de tényleg sok ember elszált magától az indán a semmitől... -
öregember #21833 de vajon mit jelent az hogy AL ? -
#21832 Alpina! -
Szabi1991 #21831 egy kis On...
nagyon tetszik így ezzel a felnivel, bár gondolom nem Alpina és a felni is csak utánzatnak tűnik :D -
#21830 Te most miről beszélsz?? Ennyire ne védd a nagy haverod...
Részemről lezárva...kölcsönösen utáljuk egymást... -
#21829 Na és ez mi?
"Nem hiába penge_verdák a címke,itt pont a luxus sportautók játszanak"
Kép címe:Ferrari California[Roosevelten fotozta az illető,nem 1 rosszkép]
Első komment a kép alatt:
"Hány kép lesz erről még pengén? Én nem is raktam róla még egyet sem"
Felrak 1 jó minőségű rendes képet és már is oltják...
másik komment:"csak a közepes képekből már elegem van"
Azért magatokba szálhatnátok néha...nyomja 1 illető pár hónapja és nincs DSLR-e akkor már oltsuk szét[pvsztájl;)]
És nem 1 nagy hibát követett el,1normális kép 1 Ferrari Californiáról.
-
Szabi1991 #21828 vidibe 7percnél a megfordulás eléggé ismert :))
ha a többit nem, azt legalább sokan láthatták giffekbe :D
amúgy meg tdu-ba ilyen világosbarna r34esem van :p -
öregember #21827 ((vagy a mekdonáldsz annak számít ?)) -
öregember #21826 meló ? ISKOLÁSOK !!!!!!!!!!!!!!! milyen meló...ugyanmár -
#21825 Legalább Te felismerted. :DDD
Eléggé eltorzult átméretezésnél... -
öregember #21824 gaben te melyik bohóc vagy a képen ? -
#21823 Jófajta melód lehet. És ha Te nem is tartozol közéjük, az inda tele van olyanokkal, akiknek apu megvette a több-százezres gépet. Arról a pofátlanságról már nem is beszélve, hogy beletoljátok az autósok orrába a gépet. De ezt már megbeszéltük régebben is... -
Szabi1991 #21822 jó kis logo :)