44043
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#22341 ááá már nem fog menni :))) Vezettem cimborám 545-ösét :) Azt hiszem tudom miről beszélsz :)
Fiatalka vagyok ám még :) Talán őszülő halántékkal jól megérdemelten beleülhetek egy akkori szalonos M3-as Cabrióba. Ha addigra nem önjáró elektromos kávédarálókkal fogunk furikázni :S -
#22340 Ööööö... OK ;)
Csak arra ügyelj, hogy ne próbálj ki BMW-t :D -
#22339 de most ez is :) Egy Astra TT-t összehasonlítva pl egy ilyen BMW-vel, tudásban nem sok különbség van ám :) Az enyémben is van ugyan úgy színes navi, telefon, kanyarkövető xenon, sport futómű, digitklíma minden nünü, csak ugye nem a kékfehér bajor jelkép van az elején ezért pár gurigával kevesebb. És ha újonnan vásárolod az autót amit csak TE használsz akkor azért a minőséggel sem nagyon szokott probléma lenni ebben a kategóriában. Legalább is én már két éve használom a paripát és a kötelező szervizeken kívül még nem látott dokibácsit. -
#22338 Persze, minden kocsival rémálom, csak van amivel annyira, hogy elviselhetetlen. -
#22337 Nem csak az olyan autókkal borzasztó..
Pedig nyugaton talán a pályákon elvileg még normális az aszfalt, de ami erre van... egy förmedvény..
Nem tudom más országokban miért tudják normálisan megcsinálni a dolgokat.. ( lásd Németo., Franciao., Svájc... sorolhatnám.. )
De lényeg, hogy a semmi közepére x millióért húztunk egy alagutat.. ( bocs, hogy megint ennél járok, de ezen csak röhögni tudok:D ) -
#22336 ahoz elég egy szebb állapotú F Astra Cabrio, vagy egy Peugeot 206cc... Ha olyan autóban ülsz aminek nyitható a teteje, kishazánkban akkor te már burzsoá kötsöggnek számítasz... sajnos ez van... -
#22335 Dehogy foglak megkövezni, mindenkinek más a fontos :) Ha megtehetném, újat vennék én is mindenből, de sajnos nem így van és inkább az autó korában kötök kompromisszumot(természetesen kifogástalan állapot) mint a minőségben, tudásban. -
#22334 az emberi irigység kirobbantásához elég az Astra ;) -
#22333 most meg fogsz kövezni, de egyszerűen lábrázást kapok mindentől ami használt :)
Most lehetek én a sznob meg a hülye, de semmiből sem veszek használtat :)
Nem szeretem. Autóvásárlásnál pl van egy feelingje amikor leülsz az eladóval és együtt válogatjátok össze, hogy mi legyen benne, aztán jön a várakozás :) Szóval az egy más világ. Tudom, én vagyok a hülye, mert ahogy kigurul a szalonból már másnap 5kilóval kevesebbért tudom eladni, meg a járulékos költségek... Az üzembehelyezés, vagyonszerzési illeték miegymás... de akkor is :) Az új autónál nem sok jobb van :) persze ez csakis az én véleményem. Teszem hozzá :) -
#22332 Az ilyen autókkal, mármint a férfias, hátsókerekes, puncicsalogatókkal a legnagyobb probléma itthon az utak minősége. Elviselhetetlen, autó és emberkínzó rémálom. Utána közvetlen jön az emberek irígysége és tahósága. -
#22331 Nem tudom Ti hol laktok.. gondolom Pesten vagy környékén... de itt erre ÉK magyarországon az a baj sajnos, hogy egy ilyen autóval nem nagyon tudnál közlekedni. Helyesebben közlekedni igen, de míg beugranál 2 kifliért a közértbe, addig a szemed is kilopnák belőle az emberek! Sajnos itt ilyen felfogás van... -
#22330 Ezért kell egy fullextrás TT árából venni egy ilyet 3-4 évesen. -
#22329 egy fullextrás TT Astra árából még csak a kezdőbefizetésre futná -
#22328 Majd egyszer akkor viszel egy kört... XXXD -
#22327 fémtetős ügyben tudok nyilatkozni, ezelőtt egy H Astra Sedanom volt és a TT-ben felhúzott tetővel a menetzaj elhanyagolható mértékben nagyobb. Inkább akkor hallod a különbséget, ha mondjuk oldalazva hajtasz fel egy rámpára. Akkor viszont tekeredik rendesen :))) De szvsz ez minden eldobható tetőssel így van. -
#22326 A fémtetős kabrióra is megvan a terv :PPP
-
Szabi1991 #22325 ám mondtam már hogy az Orange D1 Team egyik versenyzője vagyok ?
most csak ezt a régi képet találtam meg link.. eladó ha megvenné vki.. ;) -
#22324 meglepődnél.... én 200 fölött is kabrióztam vele, persze szélfogó hálóval és felhúzott ablakokkal. Alig angyobb a zaj, mint amúgy szél meg 0 -
#22323 Egyébként szívem szerint én is kipróbálnám..:D
Én mindig úgy gondoltam ( gondolom ), hogy nagyon hangosan és huzatosan lehet velük menni csak. ( persze biztos, csak én gondolom rosszul és úgy vannak az "oszlopok" , hogy minél kvesebb levegő áramoljon be.. ) -
#22322 ááá azok nem hozzák át úgy az érzést XXXXXXXD
az az igazi amikor a fém tető csukódik és akrobatikázik :) -
#22321 jakéremszépen -
#22320 Én is kívánom mindenkinek az érzést, punciCSALOGATÓ verzióban nekem megvolt Z3,Z4-ben ;) -
#22319 de ezt csak mi, szerencsések tudhatjuk :) -
#22318 természetesen nem sértődtem meg :))) Mindenkinek más és más a véleménye :)
Anno ez az autó egy RX-8-cal vetekedett csak aztán maradt a 2.0T a maga 11literével. Nomeg azért azt a szabadság érzetet is sokmindenkinek kívánom amikor lekapod a tetőt így tavasszal és mész egy kört a bakonyban :D -
#22317 Ne sértődj meg, hanem legközelebb válassz jól autót :) Szerencsére lesz még rá alkalmad életed során, legalábbis kívánom, hogy legyen :) -
#22316 XXXXXXXXXDDDDD
Ez még jobb, mint sumika beszólásai XXXXXXXDD -
#22315 :D -
#22314 gyerekek lehet elsőkerekes verda is geci jó férfias verda.... lásd az enyém XD -
#22313 Nekem nem ilyen a véleményem.
180 lóval azért lehet alkotni! :))) -
#22312 nemtom :) én szeretem az elöltekerős puncikabrijót :)
[megsértődött [#schmoll2]] -
#22311 Quattro=Audi=LOL :D -
#22310 Milyen igaz... :)
Na de várjál.... mi van ha quattro ? :DDDDDDD -
#22309 Többszörösen is Ultimate Driving Machine tulajdonos vagyok természetesen :)
A puncikabrió és a punciCSALOGATÓ kabrió között pedig egy világ a különbség, a csalogatósok is hátul kaparnak ;) -
#22308 Te férfi vagy és hátsókerekessel tolod?? Vagy neked is puncicsalogatókábriód van??? XXXXXXD -
#22307 -
#22306 Ebből a több okból a legnagyobb probléma a második :D
A férfiak hátsókerekes kocsit vezetnek. -
#22305 Valamiből gondoltuk, hogy azon " véletlenül" nem tudsz ott lenni...:D:D:D
-
#22304 Én sem tudok:D:D
Több okból is..
1. nem szégyellem: lehet bamba vagyok hozzá:D ( igaz még sosem próbáltam :D )
2. első kerekes kocsink van.. ( azt meg inkább hátsóval szokták )
3. ebből a több okból most hirtelen csak 2 jutott eszembe.. XD
De attól, hogy szeretnék valamit csinálni.. nekem még nem nagyon szokásom hazudni:D:D -
shumika #22303 Falkon nem fogom bevallani hogy kamu mert nem az. Ápr. 17-e a legközelebbi edzés de ott nem leszek mert licensz szerző nap. Ezért max. Május 1-jén lesz edzés vagy tököl vagy KakucsRing(még nem tudják a szervezők).
Ott ott leszek mindenkép. Aki akar az eljön. -
#22302 Engem is vihet :)