44043
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
  • whiskeyman
    ok, be is lehet bejezni
    thx
  • DanielT
    De a legjobb egyébként, amit szoktam hallani:

"A BMW szervízigényes nem?"

Meg tudná nekem valaki magyarázni, hogy ez mit jelent? :D
  • DanielT
    "azt elfelejted,hogy a BMW szervizköltségei nagyságrenddel magasabbak mint a többi említett autóé"

Kedvenc témám olyanoktól, akik csak hallottak autófenntartásról :D Alkatrészben max 20%, szervíz óradíjban is hasonló. Ez minden, csak nem nagyságrend.

"egy új Honda Accord,Mazda 6,Toyota majdnem felébe kerül min egy új 5-ös"

Remélem nem egy 3x erősebb motorral szerelt, szénné extrázott 5-öst hasonlítasz egy 1.8-as Accordhoz... DE. Nézd meg 2ezres motorral(ami kb a legnagyobb a felsorolt középkategóriás kocsiknál), ugyanazzal a felszereltséggel a különbséget.

"nem bukják el 3 év alatt az áruk felét."

De.

• desigo
    azt elfelejted,hogy a BMW szervizköltségei nagyságrenddel magasabbak mint a többi említett autóé

persze francia hulladék nekem sem kellene

de egy új Honda Accord,Mazda 6,Toyota majdnem felébe kerül min egy új 5-ös és nem bukják el 3 év alatt az áruk felét.
  • DanielT
    Ha már mindenképpen arra akarjuk kihegyezni a kérdést, hogy "jobb -e annyival amennyivel drágább" akkor szerintem a releváns példa:

Jobb -e egy vadiúj 320-as BMW 9-10 millióért, mint egy 4-5 éves 3 millióért? Jobb 7 millióval? K_vára nem.

Jobb az a 4-5 éves BMW 3 millióért, mint egy 8 milliós új Rönó/Seat/tökömtudjami? Jobb ám, úgy kb tizenhétmilliárdszor. Plusz-mínusz 1. :)
  • DanielT
    Ez nem a lényeg... ennyi erővel mindkettő autó. Igen.

• SötétBarom
    Lényeg a lényeg: a fiatom és az egyes között árban akkora a különbség, mint a gyaloglás és egy új suzuki között. Annyival viszont közel sem jobb. Inkább kettő NB, vagy egy NB, és egy hónap Hawaii.
  • DanielT
    Akkó duplán megbeszéltük :D
  • SötétBarom
    Egyszer volt nálam 3 napig egy opel combo, szervó nélkül, sportkormánnyal, széthullott váltóval, működésképtelen fékekkel, lógó és félrehúzó futóművel, és nem zárható raktérajtókkal.

Miután visszakaptam a autómat, úgy éreztem, hogy belefulladok a luxusba :DD Szal nem akarok 10x ekkora értékű autókat szokni, bőven elég volt, amikor egy délutánt eltöltöttem egy 350-es GLK-val - azután is talicskának éreztem. -.-
  • DanielT
    Nem fogja letépni a fejed nyilván, de egy autót nem csak attól jó ám vezetni. Már egy pedál lenyomása is lehet élmény, a kormány elfordítása, pontossága, kezelhetősége, hónapokig sorolhatnám mindazokat, amikről kb 5 perc vezetés után te is meggyőződhetnél, hogy mi a különbség egy BMW és minden más között. Pláne mondjuk 1 hétvégi használat után visszaülni másba... na ott megértenéd miről beszélek :)
  • SötétBarom
    Egyedül vizuálisan kielégítő (ezzel mondjuk a fél világ leállna vitatkozni :DD). Shooting Brake RLZ.
  • SötétBarom
    OMG. Ez pl 3.3 milla :DDD 1.6, 116 ló, 1200 kg. Mindenképp tesztvezetek egyet, ez csak KIBASZOTT JÓ lehet :DDDD

Ennyi pénzért mehetne legalább egy gyösznyit jobban, mint egy nyiminyomi fityó :P
  • DanielT
    Zsírmány, de azért menj be egyszer szépen felöltözve egy BMW szalonba és kérj tesztvezetésre egy 1-est. ;)
  • SötétBarom
    Kicsit megszalad, úgy is mx-5 NB lesz :P
  • DanielT
    Akkó' asszem ezt megbeszéltük :D
  • SötétBarom
    Vót már szerencsém bimmerhez - nem szartam be. Bár tetszett a 635csi :D Igaz egy 30 éves vasat nem illik rugdalni, így a maximális potenciált nem mutatta be a drága.

Meg amúgy is csóró vagyok, félmillás fiat bőven jó :DDDDDD
  • DanielT
    Dehogy akarlak én meggyőzni szóban, egy BMW-t vezetni kell, hogy megtudd miről beszélsz. Az 1-es után is besz@rnál, ezt garantálom. :P
  • SötétBarom
    Ja. Az egyes főleg. Megtestesült zsenialitás. Meg a 316i - az főleg. Esetleg egy szupcsy 3-as compact? Vagy a gusztustalan x-ek? Ne próbálj meggyőzni snecye.
  • DanielT
    Mindegyik zseniális és a világ legjobb autói ;)

• SötétBarom
    Ha bmw, akkor E46 coupe, vagy z3. Többi fospisztoly :D
  • Willi Betz
    Innen nem messze a Telepes utcában szokott állni egy S8-as is.
  • Hassan B
    Nagyon egyszerű, nyomj egy képet magadról és az autódról... ha a tiéd akkor grat hozzá, ha nem akkor sincs semmi... csak amit leírtál az egy összevisszaság... ("nézz meg edzésen... ja de nem leszek ott" stb stb)

Vagy csak van egy koppkereszt kép is ha már driftelsz...
  • matyi0323
    Ismerősöm A6-án ( régebbi fajta.. azért annyira neki sem megy jól a szekér..:D ) ukrán rendszám van.. fullra lesötétítve az egész..:D
    Mondanom sem kell, hogy a rendőrök már madártávlatból szoktak sétálni ki a felezőre amikor meglátják...:D
    Az a leggyönyörűbb amikor kipattan belőle magyar okiratokkal...:D:D
  • redbull0304
    A sarkon van egy étterem, sztem oda ment, a vicces az, hogy egy ugyanilyen ezüst S6 szokott itt állni! :D
  • desigo
    nice

tulaj megállt egy hambira? xD
  • redbull0304
    435ló...

• DanielT
    :DDDDDDDDDD
  • Caby
    Ukrán rendszám kéne rá XD és egy csontozóbárd enyhén megködölve vörös festékkel, hanyagul ottfelejtve elöl a műszerfalon XD
  • matyi0323
    Ráraknál egy szlovák rendszámot, aztán hagy szóljon
  • DanielT
    Verheted is a fejed a falba :D Ilyennel jelennél meg, nem dobnák be a cigányok a flakont a kocsiba, mert be lennének szarva kinek a kije vagy :D
  • w77d
    megtettem XXXXXXXXXD
  • DanielT
    Egyébként aki egy ilyen árának duplájáért új Opel kabriót vesz, azt főbe kéne lőni :D
  • Caby
    hidd el, nekem is fájt amikor lepadlóztam, az smg váltó visszaváltott és úgy megindult az autó, hogy majdnem kitéptem a kormányt a műszerfalból :D

Félreértés ne essék. Meg tudnám szokni, csak egyelőre jó még nekem a 2.0T boyracer puncikabrijó :)
  • DanielT
    Az biztos, mindenki vicsorogva gyűlölne :D
  • matyi0323
    Ha Ő vezetné ugyan úgy mindenki lepuncizná XXXXXXXD
  • w77d
    nem lennék ilyen népszerű bazki XXXXXXXXXXXXD
  • DanielT
    "Hidd el nem éri meg azt az irdatlan angy árkülönbséget :)"

Biztos? :D BMW kabriód lenne, senki nem puncizna le :PPP Szerintem ez önmagában minden pénzt megér :D
  • matyi0323
    Attól nem félek, hogy annyira előrehaladnánk a korral...:D
  • DanielT
    "Vezettem cimborám 545-ösét"

Áucs :D Olvasni is fájt :D

• w77d
    én vezettem már, a jelenlegi teljes modellpalettát :) Hidd el nem éri meg azt az irdatlan angy árkülönbséget :)