44043
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#22461 Nem csak lehet látta, de nem tudja h ő az a schumika vagy ki.....
De úgy is kamuzik..... -
#22460 Mert onnan nagyrszt mindenkit névről ismerek, nagyjából én vagoyk a legfiatalabb a magam majdnem 17 évével, és a biztonság kedvéért átnéztem az eévi, és a tavalyi eredmény listát, és a megadott nevét sehol se találtam. -
#22459 talán mindenkit ismer? -
#22458 Honnan tudod h nem láttad? -
#22457 Ez a shumika mekkora kamugép XXD
Írta, hogy amatőr gokartozik.írtam egy pm-et, hogy agb vagy bpg, írta, hogy bpg...Érdekes, 4. éve, hogy ott versenyzem, de sose láttam XXD -
#22456 ajj:D
Húsvét van.. picit ő másképpen látta..:D
-
#22455 igen, én is úgy törtem el a kezem :D -
#22454 Ezt alá tudom támasztani, észveszejtő dolgokat nyomnak itt a gyökér yardok. -
#22453 meeg akart baszni XXXXXXXXXXXXD -
#22452 Látszik hogy te még nem jártál Tatán...
Igen, lehet hogy nem igazoltatni akart, de akkor szerinted mit csinált? -
#22451 fannntázia az tuti van a topicban XD -
öregember #22450 hagyjuk már ezt a fellengzős jani dumát, ha igazoltatni akar, nem vág eléd hanem mögéd megy és levillog/szirénázik... -
#22449 Gyökér faszkalapok xDDDDD -
#22448 Tegnap este egy ilyet. Kép nincs mert sötét volt. :D
Ja és egy ilyet is.
Ez utóbbi villogva megelőzött, próbált keresztbe állni előttem az úton, forgolódott előre hátra, közben kétszer lefulladt, azután megunta, lekapcsolta villogót és nyélgázon elsöpört ugyan abba az irányba amerre eredetileg is ment. Szerintem égett a pofája, már nem merte odatolni hogy igazoltasson.
Lehet kiröhögtem volna... -
öregember #22447 -
#22446 menjél biciklizni
az ilyenkor a legnagyobb xD -
#22445 háááááááááááténassszem rééészeg vagyok XXXXXXXXXXXXXXD -
#22444 Jah...most nézem hogy ez Wax,nem polírpaszta. -
#22443 Milyen géped van?Vagy kézzel polírozol? -
#22442 Hmm..csepelen merre laksz?Nevet dobsz pm be? -
#22441 nna locsolók voltak már?? odaadtad nekik a tojásod XXXXXXD -
#22440 szopjále XXD -
#22439 Miazhogy CSAK?
Egyik legjobb autó az! -
Nekem ez jött be, a kavicsfelverődéseket ugyan nem tünteti el, de használata után nagyon szép lesz az autó fénye. -
#22437 ez egyedi extra, mert vásárláskor leápoltam szájjal az eladót -
#22436 ezt még Lujó nem is mondta :O -
#22435 a váltókar meg egy műf@sz ... -
#22434 Kesztyűtartóban még rúzs is.. -
#22433 anyósülés napellenzőjében van :) -
#22432 lujo van smink tükör a verdába? (gondolom a női autókba van :D) -
#22431 Télre ( meg úgy egyáltalán ) szeretnék egy kocka-ladát.
Kettőnek ugyan semmi köze egymáshoz.. csak úgy mondtam.:D
De egyébként tényleg ráférne egy lefújás.. szerintem nyáron majd meg is fog történni.. : ) -
#22430 Na, akkor jövő télre megvan a project :D -
#22429 Semmi.
De már vége a télnek..:D
Nyáron meg megy fel a könnyű..
Csak megjegyeztem, hogy nekem azok is tetszenek. : )
-
#22428 Ez ma reggel Kecskeméten láttam..:) -
#22427 Ha ennyire tetszik ( ), akkor mi tart vissza attól, hogy lefújasd a felnieidet szép feketére? -
#22426 Ezen az autón például élőben gyönyörűen néz ki!! Lesötétítve minden ami kell (Y) ( telós képek, meg szar is az összhatás.. de hátha látszik valami:D mellesleg imádom ezt a kocsit, tudom csak egy suzuki.. de mégis.. / sajnos nem az enyém / )
egy
kettő
három
Még egyszer bocs a minőségért.. nem én csináltam:D:D -
#22425 Igen.. akkor az egy Deltameggyőztetek:D:D
Sötétbarom: téli gumival tetszik csak:D , amikor egybe fekete az egész cucc:D:D kicsit ez furcsa így tudom.. de na.. mégis:D:D mindjárt keresek egy képet amin meg különösen tetszik ( persze élőben jobban lehetne majd látni.. na de megkeresem a képet:D )
Egyébként vannak ezek a " feketekönnyűfém felnik", nem tudom mi a becsületes nevük.. de mostanában azok jönnek be. Főleg, ha szép, igényes autón vannak:D -
#22424 Neked most komolyan a lemezfelni tetszik? :DDDD -
#22423 azt hittem hogy a második képen levő pirosról van szó... mivel a 4. kép egyértelmű... -
#22422 Még mindig egy Delta:)