44043
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
n003 #22501 krómcsík a lámpabúra körül??? :O :O teattyaúúrizsten :(( -
#22500 a szürke fabia -
#22499 Hát elég ritka, ne viccelj már -
#22498 a naracssárga suzuki? -
#22497 Na ez nem semmi... -
#22496 -
Ma "reggel" szobámból.... Nekem tetszik, igaz h ez is tömegcikk... Mikor kikanyarodott a kapun ellenkező irányba indexelt -.-" olyat röhögtem neki, de megértem, szőke csaj volt. -
#22494 Vagy akár még többre is jók, de ez nem az a topik:)... -
#22493 írhattam voln akármit :)
Sajnos túl sok az önjelölt Fittipaldi az utakon az indokolatlanul nagyteljesítményű autójával vagy esetleg az ellenkezője, no fear szélvédőcsíkkal és tesco krómvéggel dinamizált low-end turmixgép...
Félreértés ne essék, nem húzom le a kisebb motorokat, ugyanis hétköznapi közlekedésre több mint elegek. :) -
#22492 -
#22491 Vonzalmat érzel iránta. -
#22490 -
#22489 nna te kellenél ide a környékre... zuhannának az ingatlanárak XXXXXXXD -
#22488 simán megcsinálom.. kézifék be, oldalra ránt, irány a susnyás XXXXXXXXXXD -
#22487 Nem.Én Csepeli vagyok: D
Ki a fene akarna követni téged? XXD Haggyukmá': D -
öregember #22486 szerintem aludd ki magad.....
megsúgom, az új trafi egyetlen fotót csinál -
#22485 hm, ha gyorsan hajtasz, akkor mondjuk minimum 55el kell menned (40es táblánál), megkérdezném, hirtelen hogy fordulsz meg ilyen sebességnél? Egy kétsávos úton, még ha egyedül vagy, akkor is szép kézifékes manőver :D 105nél már jobb nem is belegondolni :D -
#22484 mindenki a közelemben lakik??? ti követtek engem???????? XXXXXD -
#22483 Ha kérhetem ne nézzük le az 1.6 szívókat:) -
#22482 Ez nagyon fasza főleg, ha megálsz tankolni és szétbassza az agyadat ez a pittyegés a fotocellás ajtók miatt. Mi Kecskeméten voltunk és nagyon szar volt ezt hallgatni kb. 3-4 óra alatt amikor egy rohadt sün se mért a környéken, kihúztuk kicsit mentünk hát lett kép -.-" ez kb. olyan 1-1,5 éve azóta lehet van jobb kütyü.... -
#22481 igen laja tudom hogy itttlaksz a közelében:D -
#22480 hehe kicsi a világ XXXXXXXXD -
#22479 Eddig az voltam, ráadásul büszke :D Mostantól viszont át kell értékelnem ezt a dolgot. -
#22478 te is Zuglói vagy? XXXXXXXXXD -
#22477 Fujphazmek, elköltözöm... :P -
#22476 amúgy a legjobb megoldás, ah meglátod a trafit és rángatod össze vissza a kormányt, majd kb egy egészséges 80-as tempóval telibevered a mérőautót XXXXXXXD garantáltan működik XXXXD -
#22475 ez a bolt pár utcányira van a lakásomtól XXXXXXD -
#22474 Nekem a trafik mellett még sok másra is pittyeg és egy idő után már nem figyelek rá.
Lézerblokkolóról jókat hallottam,lehet olyat kéne beszerezni.
#22466 --> a legjobb megoldás ha látod a trafit akkor vadul rángatni kell a kormányt jobbra-balra majd visszamenni a rendőrökhöz és megkérdezni,hogy na sikerült a felvétel?Ha igen akkor megpróbálod kidumálni.Biztos lesz rá esély -
#22473 Nem értem az embereket,itt vannak ezek a kütyük amik az esteke 80-90%ában működnek állítólag és pl Lujó is vehetne a 130as büntetéséből már 1 jobb fajtát.Szóval...:D -
#22472 "ha majomkodni támad kedvünk azt ne a boyracer 1.6szívóval tegyük "
nem mindegy mivel teszik ha teszik? erősebb pöpec gépnél mondjuk igazad van nagyobb az esélye a felkenődésnek :) -
#22471 (Y)
Én meg csak azt tudtam ide leírni, amit egy rendőr ismerősöm mondott..
Nem kell megkövezni...
Így utólag akkor, bocs, hogy szóltam. ;) -
#22470 szerintem meg közlekedjünk normálisan és ha majomkodni támad kedvünk azt ne a boyracer 1.6szívóval tegyük és főleg ne közúton. Akkor talán nem is halnának meg annyian az utakon. -
#22469 váárjááá, sosem szabad alábecsülni az ide irogató embereket XXXXXD -
#22468 a jobbra balra cikázás az esetek 90%-ban felejtős, mivel nincs akkora kilengésre tér, amit a kamera ne tudna követni. A másodikban lehet valami, hiszen azon a két képen amit betettem látszik, hogy a távolabbin nem olvasható a rendszám. Amúgy rólam összesen 4db kép készült egy pár száz méteres szakaszon... -
#22467 Szerintem ennél nagyobb marhaságot senki nem fog ma mondani, úgyhogy meg is kapod a díjat :D -
#22466 Hali.
Tegnap ismőrösm mondott két jó dolgot a trafira (?):D
Egyik. ha meglátod a trafit.. akkor kezdj el gyorsan jobb-balra cikázni, mert nem tudja követni a hirtelen mozgásokat ergo nem látja a rendszámot. ( persze erre nem mindenhol van lehetőség:D )
Másik, hogy ha meglátod.. és gondolod, hogy bemért, akkor gyorsan ahol tudsz frodulj meg még a kamera előtt.. mivel 2 képet készít és ha gyorsan megfordulsz a rendszámot nem tudja lekapni..
Hát, hogy működik-e nem tudom... próbacseresznye:D:D -
#22465 rohaggyále XXXXXD -
öregember #22464 Zsanettkám, Téged fognak hamarosan... :D -
#22463 Ez zseniális!
Ahh ezt meg kell vennem...
-
#22462 Nem szóltam........