44043
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#23216 gyerekek ma olyat kabrijóztam.... 200fölött az M7-esen nyitott etővel, na az az életérzés :DDD -
#23215 -
Szabi1991 #23214 látom megtaláltad a lényeget...
de legalább kényelmes volt nekem is az ülés.. sőt.. még a kormány is jól volt beállítva.. csak nagyon fura a szélvédő.. túl picinek tűnik belülről :D -
#23213 :D -
#23212 és nagyon dagadt -
Szabi1991 #23211 Nagyon rendes a tulaj :-)
-
#23210 A kályha ezüstre értem. Opel színpalettán a Pannacotta az rendben van -
#23209 -
#23208 Ezüst az nem lehet szép mint szín! Leggusztustalanabb szín amit eddig feltaláltak. Kályha fos... -
#23207 hát itt kecskeméten nem jellemző. senkiről se hallottam hogy éjszaka büntették volna meg. tiszta szégyen. hú de szétbaszok köztük kedden -
#23206 Éjjel indul be az üzlet nálluk, nem tudtad? -
#23205 felhívtam a kormányzati tudakozót vagy mi a faszomat, ott azt mondta a csajszi, hogy az számít, amikor a határozatot meghozták, és az a levélen valóban ápr. 26 (abba most ne menjünk bele hogy a faszkalapok miért épp a határidőn belül hoznak határozatot). nem értem miért ehhez viszonyítják, 28-án postázták szóval kinyalhatják, főleg hogy az állampolgárnak 30 napja van befizetni ha 1 nappal késik már megbasszák...
de leszarom kedden bemegyek ugatni a közterület felügyelet irodájába, hátha elérek valamit, mert amúgy is csípi a szemem, hogy miért büntettek meg szombat ÉJJEL háromnegyed 1-kor egy tökre forgalommentes egyirányú utcában, úgy hogy senkit nem akadályoztam. ezeknek a faszoknak nincs más dolgok éjszakánként? ilyet még nem basztam
egy próbát megér, egy asztalcsapkodás meg mindig jólesik az embernek. -
#23204 a közterületes bírság hogy évül el? márc 28-án rakták a kocsimra, és ma kaptam meg. azt mondta a postás 28-án adták fel. én úgy tudom, ha 30 napon belül nem kapom kézhez nem kell befizetni. ti hogy tudjátok? -
#23203 és panelban lakik... -
#23202 Az ilyeneket nem irigylem, a popszakma nem habostorta. -
#23201 1.3? nehülyüjjééééé 800köbcenti vazze az a menő XXXXXXXD -
#23200 1.3-as suzuki benzinmotor van benne. így pont olyan mint emberünk..
kivülről mutatja, hogy kiazmiaz, belül meg ahhozképest egy szar -
#23199 és van sofőr is? mert ez sofőrös verda :)
remélem a 6 literes w12-est vette :D -
#23198 akit apuci pénzel az még lehet akár jó ember is XD ez a vadbarom, aki drogot árul, lányokat futtat és kérésre félholtra veret embereket már sose lesz az... -
#23197 akkor ezek szerint semmivel sem becsülendő többre mint az akit apuci pénzel :D -
#23196 egyik "vállalkozó" haverom pont most vett egy hete egy A8L-t magának. Szép ezüst színe van.... Jah és amit még tudni kell róla, hogy kőkemény 23 éves a haverom, és nem apuci pénzéből van a verda... apuci hozzá se mer szólni. -
#23195 Audi A8L-t láttam tegnap, diplomata rendszámmal, és orosz követtel a hátsó ülésen :D
Nemkicsit nagy meg szép... -
#23194 Nyilván.
De annyira utálom magam hogy nem volt mivel lefényképezni -
#23193 gondolom a sofőr kapott simit a buksijára XXXD -
#23192 én egyszerre láttam 5-6 példányt... de mind fehér volt -
#23191 Én ilyet még nem is láttam élőben....képen is elég hányinger oldalról, de élőben sem szebb...Miskolcon láttam. -
#23190 Na pár napja 1 kamion ilyenekkel a hátán karambolozott a környéken :D -
#23189 -
#23188 Neked való, lehet fele feszíteni... és még kabrijó is. -
#23187 Uhh, ilyet láttam multkor neon zöldbe:D -
#23186 ez tuti halál........ -
#23185 nekem is ez volt az első szavam mi után végig néztem a videót xD -
#23184 Aztaqrva -
#23183 Csak simán állatnak XD -
#23182 akko nem én voltam... én is kabrióztam egész délután, de én egy férfiállatnak nézek ki XXXXXXD -
#23181 Akkor adjun pl ennek 1 jó nevet:
KÉKRS...................hatásszünet..............Itt esik le.
-
#23180 puncus -mucus vagy ilyesmi vagy lehet mónikának vagy ibolyának hívja.
bár ha még rózsszín lene vagy ciklámen akkor lenne igazi homár ja és egy steiner kristófos autóillatosító és george michael szólna tőhangon -
Szerintem annak is van valami hívója, mint Kit-nek volt a knájtrájderbe.. -
a homármobil -
#23177 Lujóóó, ma délután jött szembe egy puncikábrijó... gyorsan jött, nem láttam rendesen.. valami buzi ült benne..
Nem Te voltál az? :O:D:D:DDDDDD