Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
EZ MÁR MENÕ
<#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2>
http://www.daddyhummer.hu/
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
hmm...?!<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
pár centin múlik és akkor a balesetek topikban kérek képeket 😄
amúgy ma láttam egy Food Expresses Fiatot amint pár centire megközelítette csúszva a kocsim bal elejét....
unom már ezeket a kibaszott görcsoldókat és löttyöket, fõleg hogy ugynúgy megmarad a hasbarúgás fíling. Bár már egy hete tart lassan kezdem megszokni..
meg hátha a pia jót tesz ezekre a fájásokra...
Hát, akkor jobbulást minnél hamarabb.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
az a durva hogy ezen a héten pénteken meg orbitális pálinkázós disznóölésre vagyok hivatalos XD
csak attól félek ha elmegyek és fogyasztok egy megszokott mennyiséget, akkor megy a gyomrom a süllyesztõbe, meg a doki is eltiltott az ilyen akcióktól :S
#18115 mit mondanak meg a vérbõl?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
páromnak volt pár éve mind
a gyomortükrözés a durvább:szépen levezetik a csövet és órákig vársz,hogy az emésztõrendszered saját maga vigye szépen lefelé magával
közben talán nyomkodják is,hogy szépen helyezkedjen...
szal szenvedni fogsz nincs mese
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
.: mobilize.hu :.
Felébredsz azt hiszed, hogy csak a csõtõl fáj a segged<#eplus2>#eplus2>
A gyomrot ultrahangal nem lehet megnézni? Ezek a köcsögök rögtön a slagért kapkodnak ha valamit belül meg kell nézni azt meg nem mondják, hogy lehet humánosabban.
Mintha azt hallottam volna, hogy a fekély valami baci vagy gomba miatt van
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?