Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
üres gyomorral végig pálinkázás majd amikor már végre lehet enni akkorra mindenki KOn van.Jól telerakva a forró halászlé csípõs paprikával.
Nah párszor nem sokáig volt bennem a hallé xDD
legjobb a grillezõs party, vannak azok a rudak, fûszerezve. Tök jó látni, hogy azok pár óra után is akkora egyben darabban jönnek ki, amennyiben bementek 😄 Aki azok + tömény után nem hány, az erõs ember 😄
.: mobilize.hu :.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Bár én csak egy kört szoktam, de az fröcsög bazmeg. 😄SA_D
fél üveg whiskeyt nekem is sikerült meginnom tegnap este :S
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
topic viszont azt hiszem, nem errõl szól...
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
respect to the man in the ice cream van
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
-350Z
-új narancs Challenger
-és a Hunakamo Drift Car😊)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Az bejövõs volt.Természetesen kis 20 év körüli forma vezette.:]
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play