Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kép
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
][ ВАЗ ][

(indás kép)
kis löket, hogy miért ne igyál
tegnap elõtt meghalt az öreg akit meséltem, megint vért hányt, délután kórházba be, bekómált a vérveszteségtõl, hajnalban meg is halt
ON
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
váltó problémák,generátor leégett,szigetelések kimaradtak
de mikor jöttek a CDTIk sokat javultak
8 litert fogyaszt úgy,hogy autópályán 150-el megyek
nem csörög,nem zörög,kötelezõ szervizen kívül semmire se kell költeni
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Ami jó: 6-ból elmegy városon kívül (még pályán is, ha nem 150el közlekedsz vele) Amúgy töppedt nagyon.
Amiket én vezettem sokat és hibátlanok voltak: Corsa C, Corsa D, Astra F, Astra G, Astra H, Meriva, Meriva ráncfelvarrott, Vivaro, Vectra C, Antara.... ezek egytõl egyig kiválló minõségû autók

Igen érdekes szitu volt. Amikor a buszból láttam még fel volt nyitva a Suzuki motorházteteje és a tuning-Audisok pedig egy bottal piszkálták a motorját. Közben ott állt a tulaj is (50-es éveiben lévõ néni a fa mögött) és magyarázott valamit.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play