Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
★
★
★
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A hepar megnagyobbodott, reflektivitása fokozott.
Vélemény: Hepatomegalia, jelentõs fokú májlaesio, hepar további vizsgálata javasolt
Szar van gyerekek, nem csak a gyomorban van a probléma :S
Teljesen rozsdamentes,teljesen OEM(legalábbis nekem úgy tûnt),olyan mintha most jött volna ki a gyárból.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Legalábbis láttam már ilyen színben ilyen ferkát, de abban nem vagyok biztos hogy magyar rendszámos volt...
][ ВАЗ ][
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
népítélet szerint

.: mobilize.hu :.