44043
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
  • Duddits

• matyi0323
    Pénteken megyek a nagy Budapestre.. nem tudjátok nem lesz véletelnül valami kiállítás/felvonulás(és most Lujó nem a melegfelvonulásra gondoltam:DDD) stb..
    Csinálnék pár képet ha arra járok.:D Köszi.:D
  • Csabesz6
    :)
  • Duddits
    Gondolom emlékeztek a február eleji óriási havazásra.
    Nekem akkor kellett vinnem a reptére ismerősöket.
    Nyári gumi + hátsó kerék rulez, semmi problémám nem volt. A friss hóba majdnem én vájtam a nyomot, olyan 60-as tempónál.
  • DanielT
    Elpocsékolt idő volt ennek a szarnak a megnézése.
  • Falkon
    Én kimennék. Tél környékén lesz egy 2.5-ös dízel W124-es Mercim. Én télen majd elmegyek szórakozni vele. :)
  • Csabesz6
    Értem.Akkor nem te vagy az én emberem:)
  • Csabesz6
    hiába szajkózom, hogy itt elvekről van szó
  • kifli
    vezettem már hátsóst igen, de annyira nem nyújtott orgazmikus élményt, egy prémium kategóris autóval biztos másképpen érezném. De utcai autóba nem sok előnyét látom az rwd-nek, sőt awd-nek sem. Most hogy néha lehet vele bohóckodni hóban, annyira nem érdekel, nemhiszem hogyha lenne egy rwd vagy awd autóm, kimennék egy parkolóba jégen csúszkálni.
  • kifli
    VID
    nem kell szégyenkeznie azért a focusnak.
  • Falkon
    Olyasmi lennék, csak nincs kedvem értelmezi mit írtál! :DDDDDD
  • Csabesz6
    Sehol egy vérmes, autózásért élő, elvetemült autóbuzi?:DDD
  • Falkon
    Hóban, csak a 4wd-nek van értelme. Télen elmentünk egy kört az Audi-nkkal (2,5 TDI quattro). Az egyik domb tetején egy zsír új bömös 535d csak egy helyben kapart. Na jó bekell vágni pár cementes zsákot és akkor jó a hátsókerék.
    Az első meg a motor tömege miatt van előnyben.
  • Csabesz6
    Szerintem meg az a baromság, amit te írsz, főleg hogy félre is értessz;)
  • Csabesz6
    De nemérted hogy hidegen hagy?Én nem azt mondtam hogy szarul mennek, hanem hogy rühellem hogy már ezen is spórolnak.Egy 300 lovas autó legyen rwd, de legalább 4wd.PONT.
    Vezettél már hóban hátsóst?Vagy akárhol?Tök mindegy, hogy milyen erős volt.
  • kifli
    de nem mindegy hogy indulsz :)

de egyébként pepsi twist adatlapján nézd meg a vidiket a ventojáról, azis fwd, és megy mint a hülye, simán vállalható kocsi, pedig fwd.
  • DanielT
    Muhahaha.

Meséld ezt az összes presztízs és sportautógyártónak.
  • w77d
    akkora baromság ez, hogy csak hátsókerekes verdák a jók. A lófaszt, egy elsó kerekes is lehet ugyanolyan jó, sőt... legfeljebb nem driftelsz vele
  • Csabesz6
    Milyen olyan Corollába?
  • Csabesz6
    Húha, lámpánál elindulni, az aztán tudomány XD
  • kifli
    aha, szóval inkább egy zsiguli, mint egy ilyen? :D

Nemolyan nagy gáz az, ültem már majdnem ilyen erős elsőkerekes autóban, és egyáltalán nem éreztem gáznak, mikor elindultunk a lámpánál, sőt :)
  • cicai
    neked ez gáz, én meg pl egy olyan corollába nem ülnék be:D
  • Csabesz6
    Amúgymeg elismerem, csak én gáznak érzem ezt a 300hp+fwd összetételt.
  • Csabesz6
    Rossz embert találtál, mert én többre tartok egy kerekszeműt, mint egy műanyag modern autót.
  • kifli
    nem ők az istenek, de ha valami jót csinálnak csak el kéne tán ismerni, vagy szerinted inkább piros kereklámpás zsiguli mert az hátsókerekes?
  • Csabesz6
    Nem, csak nem szeretem ezeket a félmegoldásokat.Utána meg ők az istenek.
    Ugyan már:)
  • Adaaam
    szép
    és jó a rendszáma :)
  • BenedekFeco
    Most,itt a parkolóban:

• balee4
    Hát vicces véletlen az biztos. :)
    Majd vmikor még elakarok menni, mert csak nagyjából a felét jártuk be az erődnek, de így is volt másfél óra. :)
  • kaposi1
    Pl: a KN-es rendszámú Carrera-t fényképezed hátulról ,én meg balról szemmagasságba tartom a gépet és mellettem a fiam fehér póló, kék rövidnadrág piros csíkkal!
    Amúgy én rengetegszer bejártam már az erődöt mert helyi vagyok és a biztonsági személyzetből is vannak jó barátaim.
    Szóval nekem mindegy hogy nyitva az erőd a látogatók előtt vagy sem!
  • balee4
    Ne hülyéskedj melyik képeken? :D
  • balee4
    Ott-ott, amúgy Mosonmagyaróváron lakom, először voltam az erődnél. Huh mekkora volt a kazamatákban, főleg, hogy hivatalosan nem is lehetett bemenni, le volt zárva. :D De mi találtunk egy nyitva felejtett kaput. Mennyit hülyültünk. :)
  • kaposi1
    Most nézem micsoda véletlen hogy két képen is rajta vagyok a kisfiammal!
  • kaposi1
    Szia!
    Hol laksz?
    Mert hogy ezek a képek a Komáromi Napokon készültek!
  • balee4
    És még 2:

• balee4
    Igaz már több mint 1 hónapja készültek a képek, de most találtam rá a topikra. :D

• Norbi1990
    Nekem már az tetszik ahogy kinéz, de nem lehet olyan rossz mint ahogy elmondod.
  • desigo
    butaság
    túlzottan elfogult vagy...
  • Csabesz6
    Akármilyen "revokükkü2 meg mittomén milyen technikákat alkalmaznak, attól még az marad ami.Hiába tűnik jónak, akkor sem az igazi na.
    SZVSZ:)
  • Willi Betz
    Elsőkerekes. De ez állítólag nem olyan nagy gáz ennél az autónál.