Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
etil + kokó
hp + ganja
adjak még tippet?
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
inkább szorítsatok azé, hogy a Liverpool meccsen 2 vagy 3 gól legyen XD
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

respect to the man in the ice cream van
amit késõbb eliszunk
pár óra múlva újra jön, hogy bebaszott, meg mennyit kaszinózott el
de ugye ezt a modellt<166-3.0>166-3.0> csak "csúcs" modellként árulják tudomásom szerint,
hangja az <3LOVE<3 nagyon vad ahogy az a ~240HP felbõg:'D[ azé 240 mert ugye a 3.0l-es 24V-es super, de ebben van gyári "tuning" nem tom nagyon hogy mi de az alap 3literes 226hp-s. mienk automata MOMO bõrbelsõ meg minden "kütyü"😊
fogyasztás: hát ugye a fedélzeti computer néha csalóka mert "kúpos" a benzintankja és hol ennyit hol annyit ír...
12-14L város mivel ott van használva ergo sok :'D. De megéri minden pénzét szerintem.
kb ráköltöttük mi is az ár 1.5x-resét 2xer összetört kocog szutyukisok miatt azok ám remek sztorik + a kressz is vicces, de az nem ide illik másik topic.
Nem akarok annyit írni szóval szerintem megéri egy átlagfizetés mellé is :]
<3alfa
izé w77d ha az új polo-t teszteled vagy tesztelted kérlek jelezd már itt vagy priviben , hogy mi a véleményed köszi.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
][ ВАЗ ][
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül