Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma sok sok Audi A8-vagy 10 ment egymás után.

w77d
hááát nem vagyok az a nagy gép mögé bújó turista de azé fotózgatok majd XXXXXD

gépet vigyél, fotózz sok autót is, ne csak a helyi kurvákat 😄

cement
jaj arról már ne is beszéljünk😄 hogy a kirakatban szívják a dzsoját. meg le akartunk lépni az útra egy kis utcában, meggondoltuk magunkat, mert halljuk hogy valami nagyon jön. egy régi fiat pandaval egy csavo verette mint a meszes, a szajabol akkora raketa logott ki, hogy itthon egy osztalykirandulasnyi gyerek beszivna belole 😄D

respect to the man in the ice cream van

milk4
Nekem hollandiáról csak vicces esetek jutnak eszembe,a beszívott fiatalakról leginkább😄

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

cement
lenni kisz pici kínai, elférni kici hely!! nem enni sok, enni kevés, nem panaszkodni!

cement
és a durva, hogy rajtunk kívül ez senkit nem döbbentett le. csak mi lestünk kikerekedett szemekkel hogy wtf, de az meg csak nyalta tovább a fagyit, senki le se szarta. az a baj azzal a várossal, hogy keverik a szépséget az ocsmánysággal. speciel minden (értsd minden) utcában van szexshop, és ott nem csak egy kis tábla utal rá hogy ott mi mûködik, nem nem. kirakatban van ám a mûfax, nem dugdossák el, éjszaka meg neonfény világítja meg hangulatosan. pedig maga a város az elképesztõen szép, csak õk már annyira "nyugati gondolkodásúak" hogy mindent elfogadnak. pedig nem kéne

w77d
hát várjá, feladlak poggyászként XXXXXXXD

cement
ááá most hogy beszélgetünk róla, visszavágyom arra tájra 😄 w77d vigyél magaddal léciiiii 😄D

autoszimulator
"a belvárosi fagyizónál pózoló bõrtangás, rózsaszínhajú nigger kurva nem nyerte el a tetszésem"

😄DD
erre mondom hogy a toleranciának is vannak határai 😄D

.: mobilize.hu :.

w77d
hehe 😄

milk4
Az jó,mert 10,2km-re leszel tõlem😄

cement
én még oostende-be voltam, meg antwerpenben. na meg a szomszédos országban amszterdamban és hágában. basszus hogy mekkora ég és föld az a két város 😄 amszterdam nagyon bejön, kár, hogy túl "szabad erkölcsûek" az emberek. a belvárosi fagyizónál pózoló bõrtangás, rózsaszínhajú nigger kurva nem nyerte el a tetszésem

w77d
voltam már 😊 Lovaskocsikáztam is. Másnap meg Gent-be mentem. Az is érdekes volt a várral együtt 😊

w77d
amúgy én mindig a White Hotelbe megyek a Louise avenuen. Nagyon hangulatos szálloda modern mûvészi stílusban... fõleg a vörös kiplüssözött liftet bírom, mintha egy kurvatanyán lenne az ember XD pedig az kb 2 házzal arrébb van 😄

cement
ha van idõd ugorj el brugge-be. nincs olyan messze, vonattal másfél óra kb. közúton pont 100 kilometer. na az kibaszott jó hely. a történelmi belváros le van zárva, csak lovaskocsik közlekednek, minden épület középkori, és tele van sörmúzeumokkal, meg igazi régi sörözõkkel 😊)

milk4
Ha a balsarokban lévõ "utcán" mentek ki,akkor meg a szórakozóhelyeket találjátok.Bagoly választhat 2buzibár között😄

w77d
hát nekem piásan nem tûnik olyan messzire a fõtértõl XD amúgy irdatlan egy látvány a tér közepére kiálni és nézni körbe azokat a szép és magas díszes házakat 😊 fõleg este gyönyörû 😊

cement
az nem a fõtér. tudom melyikre gondolsz, van egy ilyen sétálóutca hangulatos sörözõkkel meg minden, de a fõtér az az ahol a városháza van, meg ahol a virágkiállítás szokott lenni, a hugyozó kiscsávó az kicsit odébb van.

ez a fõtér. a csokimúzeum bejárata pont itt van, ahonnan a kép készült. tényleg menj el, maradandó élmény

sörmúzeumba fog menni 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

w77d
a fõtéren a hugyozó sissráctól nem messze van egy geci jó étterem is... fõként tengeri emg ilyen kajákat csinálnak jól 😄

cement
áh, max a belga csokit kóstolja meg. apropó, menj ell w77d a fõtéren a csokimúzeumba. körbemutatják hogy hogy készül a csoki, és a végén van forró csokiszökõkút. kurvafinoooooooooooooom de télleg menj el

w77d
ojajajajaaaaaaaaa kibaszott jó sörözõk vannak ott... van például a sörök háza, ott kapsz mindent. Még málnás sört is 😄DDDD

Máté94
Ford Crown Victoria nincs? 😄DD
cement
ezeknek gecijó hangjuk van

milk4
Szerintem mindegyik rossz,kivéve a Krick😛(Ezt egy olyan ember mondja aki utálja az alkoholt)

RS
Gondolom kóstolgatod a belga sört. <#idiota>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

ott takarít

Csabesz6
De kéne!😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

sjani1995
Ez egyszerûen leírhatatlan érzés, mikor egy ilyes fajta gyerek mint én meglát egy ilyen csodát, aminek szárnyai vannak és szar kibaszott kurva villogói. XD

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

w77d
hülye XXXXXXXXXXD

bency
Kepzelem,meg a vegen teged is buzinak neznek....xDD

:) Semmi okosság :P

milk4
Nem akarom,hogy mindenki minket nézzen miattad😄

w77d
mostmééé? képzeld el lehetne egy magyar bagoly spanod akit mindenki szeret XXXXXXXXD

milk4
Szerintem nemkéne😄 Meg akkor úgyis "praktikum"-om lesz.(Nemtudom,hogy magyarul hogy hívják)

w77d
félévente tiszteletemet teszem ott egy 2 hétre szóval bebuktad XXD csak nem ott laksz.. összefuthatnánk XD

bency
Maradj is ott!xD Habar Brusszel szep varos,minek tonkretenni......Eszaki-sark a neked valo xDD

milk4
Nehogy ide gyere!Nem kell ide egy bagoly!

w77d
rohaggyále XXXXXXXXD el is repülök basszátok meg Márc 22-én Brüsszelbe XD

bency
Mit kerestel te a repuloteren Lala? Barcsak elrepulnel es soha tobbet nem hallanank rolad....<#idiota><#idiota>

w77d
ma láttam, nem is tudtam hogy ilyen is van a sünöknek. Ráadásul egyszerre 2 db is volt ott...

w77d
tuti halál

maffioso
igy ahogy nézem ez azért elég parán lett összehajtva...nem irigylem a bentülõket

\"If in doubt, flat out!\"

autoszimulator
túl erõs volt a szikszalagozás

.: mobilize.hu :.

maffioso
alig használt nõi tulaj jeligével ez is eladhato...bal eleje sérült, hátul meg lepattogott a festék😄

\"If in doubt, flat out!\"

Máté94
Biztos hátulról beletolták egy kamionba :o
jajj 😮

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

jaj o.0