Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
respect to the man in the ice cream van
Nekem ezekre az esetekre van bekészítve keresztfater ukrán csontozóbárdja. Ha valakinek baja van elõveszem és jöhet a hegylakós queen zene XD Általában visszavesznek a lendületbõl. Bár ez hála istennek kabriós pályafutásom során 1szer fordult elõ 😊
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

egyik ismerõs kinn van Miami-ban

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
és ha letolok egy mûanyag flakont a torkán az testi sértésnek számít akkor is, ha azt õ bedobta a kocsimba a piros lámpánál???
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
a kuncsaft viselkedésén sok múlik, ezt bátran állíthatom, van jópár közlekedésis ismerõsöm, ha flegmázik vagy arcoskodik, egybõl vastagabban fog a toll a helyszínbírságos csekken
és egy hülye poénnal fogod elbaszni és megugrik 20 ezerre
respect to the man in the ice cream van
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
meg kell kérni h mutassák meg a fotót, rosszabb esetben a kapitányságon
ötezer volt asszem
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
everything's better with music
És az a picit 140km/hval volt...
Mondom rosszul mér a kamotok barátom..cseréljétek HD-ra..xD
Nem vette a poént.. írt egy csekket 25 darab ezresrõl.. ( még szerintem jól jártam ha azt nézzük...😄 )
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Engem múltkor azért akart lehúzni egy húszassal, mert le van sötétítve..
mondom neki ez gyári.. az elsõ ajtóban is gyári szinezett üveg van...xD Amúgy meg nézz be milyen fasza..XDXDXD
( és nem nem azért mert nem álltam meg a stop-nál..xDXDXD )