Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy lamborghini-t aminek ilyen autómata szárnya van.Több porsche-t és egy ilyen jaguar xk-t.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
itt is a Lidl-eknél kéne legyen ferka kereskedés 😄DDD
Gyerekek túl komolyan veszitek! Nem kell senkit sem oltogatni, akármilyen képet csinál. Az indán megjelenõ fotók 80-84%-a egy lószar, csak a képen levõ autók a jók legfeljebb. Sokan ahogy olvasgattam nagyon el vannak szálva maguktól, mintha õk már mûvészek lennének. Hát nem azok, csak egy szép hobbit ûznek, fotózgatnak. A leszólt képek 90%-a legalább olyan szintû szakmailag mint amit ti fotózgattok. Én nem vagyok senki pártján (csak aki fizet XD), de tényleg sok ember elszált magától az indán a semmitõl...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nagyon tetszik így ezzel a felnivel, bár gondolom nem Alpina és a felni is csak utánzatnak tûnik 😄
Részemrõl lezárva...kölcsönösen utáljuk egymást...
Spirit of Perfomance Koenigsegg
"Nem hiába penge_verdák a címke,itt pont a luxus sportautók játszanak"
Kép címe:Ferrari California
Elsõ komment a kép alatt:
"Hány kép lesz errõl még pengén? Én nem is raktam róla még egyet sem"
Felrak 1 jó minõségû rendes képet és már is oltják...
másik komment:"csak a közepes képekbõl már elegem van"<#wow1>#wow1>
Azért magatokba szálhatnátok néha...nyomja 1 illetõ pár hónapja és nincs DSLR-e akkor már oltsuk szét<#idiota>#idiota>
És nem 1 nagy hibát követett el,1normális kép 1 Ferrari Californiáról.
ha a többit nem, azt legalább sokan láthatták giffekbe 😄
amúgy meg tdu-ba ilyen világosbarna r34esem van :p
][ ВАЗ ][
Bocsi ha indiszkrét a kérdés... de mibõl is lett D3000-re?
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
má' vagy fél órája ott álltam mellette, de egyszerûen nem tudtam elhinni (felfogni) 😄DD
meg fel se nézek rá, már tényleg vicc ami ott megy..
Ez a címke is változott,ahogy ez a fórum is mert egy játszótér lett.😊
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
everything's better with music
"Elkényeztetett, kiny@lt seggû brigád" végülis mindenki magából indul ki,nemtudom valaki mitõl elkényesztetett indán...mert nem fotóz le egy tuningszart,vagy egy tömeg bmwt?
Most lehetne írni,hogy a Ferrari is már tömegcikk,csak azért van egy kis különbség...
Nem az számít, hogy mi van a képen, hanem hogy MIVEL és HOGYAN.
Elkényeztetett, kiny@lt seggû brigád...(ez nem feltétlenül igaz, de nekem eddig ez jött át, nyugodtan rámcáfolhatnak).
A zöld pólósat ismerem, különösen veszélyes alany😉
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu