Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milk4
Ilyen aston DB7-et
Egy lamborghini-t aminek ilyen autómata szárnya van.Több porsche-t és egy ilyen jaguar xk-t.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

hmm..

itt is a Lidl-eknél kéne legyen ferka kereskedés 😄DDD

w77d
mééééé én nem szállok el, max 1-2 métereket XXXXXXXD

Te beszélsz az "elszállás"ról ? 😛

w77d
nah még a puncikabriós is hozzászólna ehhez a fényképezgetés témához:

Gyerekek túl komolyan veszitek! Nem kell senkit sem oltogatni, akármilyen képet csinál. Az indán megjelenõ fotók 80-84%-a egy lószar, csak a képen levõ autók a jók legfeljebb. Sokan ahogy olvasgattam nagyon el vannak szálva maguktól, mintha õk már mûvészek lennének. Hát nem azok, csak egy szép hobbit ûznek, fotózgatnak. A leszólt képek 90%-a legalább olyan szintû szakmailag mint amit ti fotózgattok. Én nem vagyok senki pártján (csak aki fizet XD), de tényleg sok ember elszált magától az indán a semmitõl...

de vajon mit jelent az hogy AL ? <#idiota><#banplz><#buck>

SötétBarom
Alpina! <#eljen>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

egy kis On...

nagyon tetszik így ezzel a felnivel, bár gondolom nem Alpina és a felni is csak utánzatnak tûnik 😄

Gaben17
Te most mirõl beszélsz?? Ennyire ne védd a nagy haverod...

Részemrõl lezárva...kölcsönösen utáljuk egymást...

Spirit of Perfomance Koenigsegg

popzu
Na és ez mi?
"Nem hiába penge_verdák a címke,itt pont a luxus sportautók játszanak"
Kép címe:Ferrari California
Elsõ komment a kép alatt:
"Hány kép lesz errõl még pengén? Én nem is raktam róla még egyet sem"
Felrak 1 jó minõségû rendes képet és már is oltják...
másik komment:"csak a közepes képekbõl már elegem van"<#wow1>
Azért magatokba szálhatnátok néha...nyomja 1 illetõ pár hónapja és nincs DSLR-e akkor már oltsuk szét<#idiota>
És nem 1 nagy hibát követett el,1normális kép 1 Ferrari Californiáról.

vidibe 7percnél a megfordulás eléggé ismert 😊)

ha a többit nem, azt legalább sokan láthatták giffekbe 😄

amúgy meg tdu-ba ilyen világosbarna r34esem van :p

((vagy a mekdonáldsz annak számít ?))

meló ? ISKOLÁSOK !!!!!!!!!!!!!!! milyen meló...ugyanmár

Hassan B
Legalább Te felismerted. 😄DD
Eléggé eltorzult átméretezésnél...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

gaben te melyik bohóc vagy a képen ?

Hassan B
Jófajta melód lehet. És ha Te nem is tartozol közéjük, az inda tele van olyanokkal, akiknek apu megvette a több-százezres gépet. Arról a pofátlanságról már nem is beszélve, hogy beletoljátok az autósok orrába a gépet. De ezt már megbeszéltük régebben is...

jó kis logo 😊

Gaben17
Képzeld a saját hobbimat saját magam finaszírozom...összetévesztesz valami 15éves hülyegyerekkel...

Hassan B
"Elkényeztetett, kiny@lt seggû brigád"

Bocsi ha indiszkrét a kérdés... de mibõl is lett D3000-re?

Gaben17
Igen? Amig jópár ember nem volt itt,teljesen jó volt a fórum. És most mi lett belõle? unatkozó ovodások játszótere...napi tevékenység sg-zünk...<#levele>

Hassan B
Egyszer én is töröltem, de azóta meg leszarom. Pakolom fel a KE30-at meg a többit penge_verdak címkével... <#taps>

amit ti csináltok, inkább az a vicc.....

Gaben17
Vicc yah,az a vicc amit csinálsz.

Csabesz6
Nem kell idegeskedni, jól "bekommentelsz" nekik és kész<#idiota>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

inkább csak nem idegesítem magam vele..

Csabesz6
Beszari😛

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

legjobb bazz.. xD
má' vagy fél órája ott álltam mellette, de egyszerûen nem tudtam elhinni (felfogni) 😄DD

én töröltem már rég minden képem indáról hogy örüljenek >.<
meg fel se nézek rá, már tényleg vicc ami ott megy..

Gaben17
Tettek fel hétköznapi autót is,és senki nem szólt ha a minõség olyan.
Ez a címke is változott,ahogy ez a fórum is mert egy játszótér lett.😊

Csabesz6
Hál' Istennek😄

uHs Gerzson
Én Szabi mellett vagyok a képen és nem vagyok majom Indás 😛

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Adaaam
Eredetileg Orosz Péter indította el ezt a címkét a belsõségen, itt olvasható hogy Õ milyen autókat tartott érdemesnek feltöltésre. "Ha lát valahol egy szép, vagy érdekes, vagy különleges, vagy bármilyen autót, amit érdemesnek gondol ide, csináljon róla egy fotót és töltse fel." Ebbe elég sok minden belefér, látható a postban hogy akár egy accord is lehet ha tényleg szép kép.

everything's better with music

Csabesz6
Milyen tuning szarról vagy bmwrõl beszélsz?Sehol sem írtam ilyet, franc se tenne fel olyat.A teljes tudatlanság és csak a csillogó és drága új autók hajszolása jön le...erre egy tíz éves is képes.És ha ez lenne a feladat, akkor luxus_sport_autó lenne a címke, a penge "verda" (utálom ezt a szót) nem csak ezekre stimmelhet.Sajnálom hogy nem érted a lényeget.

w77d
penge_verdák? és a TwinTopom még nem is szerepel ott? XXXXXXXXXXD

Máté94
Az a középsõ nem? Emlékszem rá😄
Gaben17
Nem hiába penge_verdák a címke,nem régi, meg ritka_verdák... itt pont a luxus sportautók játszanak...szóval az rx7,meg renault nem...hiába ritka,de senki nem érti meg...és számít,h mi van a képen...
"Elkényeztetett, kiny@lt seggû brigád" végülis mindenki magából indul ki,nemtudom valaki mitõl elkényesztetett indán...mert nem fotóz le egy tuningszart,vagy egy tömeg bmwt?
Most lehetne írni,hogy a Ferrari is már tömegcikk,csak azért van egy kis különbség...

desigo
hát ha így van akkor az az õ szégyenük
bár Marci amíg járt ide full normálisnak tûnt...
Máté94
Melyik?😄D
Csabesz6
Tölts fel indára egy nem tökéletes minõségû és pozíciójú képet, legyen rajta egy kib@szott ritka autó, amirõl fingja sincs a bagázsnak, és jön a fika, hogy mekkora szar vagy.Nem egyszer kellett ilyeneket olvasnom, full gyári Mazda RX7, Renault 5 Alpine Turbo, Datsun 140y és hasonlók miatt.
Nem az számít, hogy mi van a képen, hanem hogy MIVEL és HOGYAN.
Elkényeztetett, kiny@lt seggû brigád...(ez nem feltétlenül igaz, de nekem eddig ez jött át, nyugodtan rámcáfolhatnak).

desigo
mi baj velük amúgy?
Csabesz6
Majom indások, szvsz Szabi az egyetlen normális egyén a társaságban.

Csabesz6
Azok a fejek, vicc😄

A zöld pólósat ismerem, különösen veszélyes alany😉

Máté94
Nem értem.
milk4
Nem.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

desigo
yup
durván szép idõ volt
öröm volt napozni a parton...
<#hehe><#eplus2>

Szentendre rlz

Caby
a szerelõcsapat <#nyes>

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

desigo
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHEHHEEHHE , mit találtam