Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én mindig felhúzott tetõvál állok még az udvarban is 😊)) Amióta kapott egy sirályszart... Még jó, hogy fent volt a páncélja 😄 Egyedül garázsban hagyom lent hanyagul a fedelét ott olyan gizda XD
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
w77d, mien opeled van?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ilyen e?
+

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Képek. <#idiota>#idiota>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De akkor most !!hagyjuk!! abba.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Akarod mondani:"hagyjuk"?
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
De inkább hadlyuk abba.
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
Javítottam.
Mér ne lenne.
A wow csak így tud megmaradni mindenkiben?
Nem minden wowos olyan elvont nemnormális aki napi 26órát játszik.
!!A FASZOM KIVAN AZ EGÉSZ INTERNETTEL!!
!!ÚGY SZAR AHOGY VAN!!
= ne haragudj hogy vidéken élek és emiatt csak qvalasú netem van.
itt sajnos nincs 2000ft-os 50mb-os netcsomag -.-
!!CSAK A WOW TARTJA BENNE AZ ÉRTELMET!! = ne haragudj hogy játszok a számítógépemen ha épp nincs jobb dolgom.
(és ez az egy értelmes játék van amit nem dobál le a szar netem 20percenként ezzel élvezhetetlenné téve bármilyen játékot)
Erre még 1,5 milla a regadó és a honosítás, plusz konkrétan öngyilkosság megvenni 300 ezer felett futott turbódízelt.
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
vagy csak más környéken autózom 😊
Nekem nem szoktak beszólogatni.
Idézek a buszmegállóból:
"Jááááááááááááááááj de kemény vagy more abban a verdában hogy a raák szíjja ki a víred" Szerintem etnikai hovatartozást ki lehet találni
Egy órával késõbb piros lámpa robogós keményarc
"Kcsög mi a faszt hiszeeee??? van della és egybõ kemény vagy??? azanyád"
ezen a másodikon röhögtem a legnagyobbat, de bele a képébe XXD aztán ment tovább a hülyegyerek a fûnyírószarján XXXXD