Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matyi0323
XXXXXXXDDD

Már vártam ezt a hsz-t!! 😄

Biztos akkor a földrengés.. mert ne mondjátok, hogy nálatok nem volt...... XDXD

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Máté94
Hát akkor minden kamu amit mond........
w77d
nem fog... a modellautó topicban 2 hónapig könyörögtünk neki képekért aztán jött a post, hogy bocsi, de leestek a polcról és ripityára törtek, nem lesz kép...

matyi0323
Várj.. PS kiírta, hogy : processing XDXDXD

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Caby
ittlakom csepelen, kiszaladnék. Mondd mikor! Úgyis érdekelne egy ilyen driftedzés 😊 csak nehogy pont elmaradjon vagy épp beteg legyél :S <#ravasz1>

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Máté94
Az autóról mutass már az istenit. De nehezen megy.
w77d
mikor lesz? megyek. Úgy is beszélnünk kell már 😉

matyi0323
akkor msot +1 amatõr go-kart versenyzõ.. <#hehe>

shumika
ezek?? max. akkor ha személyesen látnának az e30-assal.
várj csak egy kicsit. ha köv.edzésen tökölön ott lenne aki nem hiszi el az elhinné!! milyen okos vagyok!!!

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

w77d
nemtudom, voltak már itt sg-n páran akik már mondjuk szóban kommandósok voltak, vagy repülõstisztek aztán véletlen derült ki, hogy az általánosban nyomják a padot XXXXXD

w77d
nem, volt normális életem anno.... rég..... régesrég... amikor én még kislány voltam XXXXXXXXXXD

shumika
te, egy nickre ki nézne fel?? kit érdekelne hogy ez vagy az van neki??

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

matyi0323
Te mindig is alkesz voltál..<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#hehe><#hehe><#idiota><#idiota>

Máté94
Mutass nekik egy másik képet és elhiszik.
w77d
ezt most bocsáss meg de nem értem XXXXXXXXXXD

matyi0323
(Y)

Na, de msot én se vagyok amatõr go-kartos.. xd mondom, hogy mentem már vele 10km-et, az nem elég múlt??? xdxdxd<#eplus2>

sumika amatõr gokart-os FAIIIL XDXD azóta is még csak itt járok... xD

w77d
persze hoyg nem kell, mert nem igaz 😄DDDDDD szeretnél magadról valami szuper hero tulajdonságot híresztelni de ezért nem neheztel rád... a korosztályod gyakran csinálja ezt, én is voltam anno sokminden XXXXXXXXXXD

shumika
igen mert senki se lyan csóró mint te.

shumika
nem kell elhinni és kész!!!

w77d
há már két éve, amikor õ 13 volt meg volt neki a verda XXXXXXXXXXXXXXXXD

w77d
Shumika közlök veled tényeket!

a) akárhogy híreszteled nem tudsz jól autót vezetni
b) nem vagy versenyzõ
c) nincs autósmúltad....

egy ténnyel lehet mindezt bizonyítani, az életkoroddal.... itt netem haversrác vagy meg minden, de neeee égesd magad az ilyen postokkal légyszi...

Adaaam
cikk készült: 2008-04-18 09:09 ?

everything's better with music

shumika
hhhhhhaaaaaaaaaaaaa fárasztó vagy ám. Onnan hogy kapcsolat érted????

w77d
hajaj, szinte már profi XXXD

w77d
ha papír van róla akkor igen, de neked honnan van????

matyi0323
Tavaly nyáron odajártam hetekig go-kartozni, mert az egyik haverom faterjának van pályája és autoja egyaránt, s mivel jóba vagyunk évek óta így elhívott aztán vagy 2 hétig minden nap mentünk...
Akkor msot én is amatõr versenyzõ vagyok?? omg-.-

shumika
Nah te aztán ezt annyira vágod mint a kenyeret!! xD
De ha viszel papírt hogí XY klubba vagy versenyzõi tag és le vagy iazolva akkor ok.

Caby
melyik szakosztálynál van a licenszed? hol versenyzel?
Ne bohóckodjunk már 😊 Amatõröknek nincs versenylicensze, ergo a magyar autósport szövetség nem is tudja, hogy létezel 😊

w77d
ahhaaaaaaaaaaaa... amatõr..... hát az még nem versenyzõ..... Semylik sportágban sem nevezik versenyzõknek az amatõröket. Én is akkor lettem csak "versenyzõ" kategória, amikor leigazolt hivatalosan a Postás SE profi asztelitenisz klub.....

matyi0323
LOOOOL

" nem a zoknivalszandál " XDXDXD ezen megfõttem xdxdxdxd

shumika
Amatõr go-kart versenyzõ vagyok te buzowl.

w77d
és te melyik vagy? Versenyzõ még nem lehetsz és nem hogy versenyzõi múltad, de még sima múltad sincs sok XXXXXXXXXD

shumika
Ha nem hiszed ez van.

Caby
<#zavart2> Jááájj te srác... Legalább valami eldugottabb oldalról nyúltál volna... Pendrive meg BBS felni... Ez az égés nem a zoknivalszandál <#eplus2>

shumika
Nincs, drifthez nem kell. Elég az hogy versenyzõ vagy, vagy versenyzõi multal rendelkezel.

shumika
Úgy hogy apu barátja a fõszerkesztõ és megkérdezte nem-e lehetne az én BMW-m a példa hogy "ez az E30-as" ilyenrõl kell szólni a pályázatnak. De ha nem hiszitek ez van.

w77d
de nem fog , egy másik topicban is ez volt modellautókkal XXXXXXXXD

DanielT
De pofára fogtok esni, ha betol egy friss képet 😄
desigo
van már jogsid?
GhostRider1
FAIL <#idiota>

&#9733;

matyi0323
Jaaa.. persze, bocs.. biztos te raktad fel oda.. csak mi erre nem is gondoltunk srácok.. 😄DDD

w77d
és hogy került oda?

shumika
Tudom hogy ott van, igen az enyém.

w77d
nem akartam énis irogatni ezügyben de egy óriási kamuról lehet szó 😄

matyi0323
Miért vagy neki ilyen ünneprontó.. <#hehe>

Falkon
Ez biztos, hogy a tied?
Lap negyedénél

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

ez a felni se gyenge :-)

shumika
igen de ez régi kép wgyik pendriveon találtam. Ami változott: angel-eyes, és a felni BBS LM.

huh <#worship>

#22239: szép <#vigyor3>

shumika
Nah itt az én kicsike fenevadam!!!