44043
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
  • kifli
    akkor csak simán buzi vagy, meg kicsi a faszod, és ezzel próbálod helyreállítani az önbecsülésed XD
  • w77d
    egy fekete E osztály csakis az lehet XXXXXD
  • Máté94
    puncimerci xd
  • kifli
    nem gondolkodtál olyanon hogy egy lancer evot vegyél, vagy subaru, bár én evot venmék a 2 közül :D
  • kifli
    ebbe a parkolóba alig engednek be 12 autót, a többségnek kint kell a szálloda előtt állniuk, nem is tudom ide mér tették fel ezeket a táblákat, szal nem egy nyilvános parkoló :)
  • Willi Betz
    Aha. Jólvan! Ettől függetlenül kifogunk találni valami frappáns nevet az új talicskára is XD
  • w77d
    nem, még pár apró részletet el kell intézni, a kabrijóra pl vissza kell tenni a gyári kipufft meg haza kell menni pestre papírokért...
  • Willi Betz
    Jaaa persze... XD Amúgy mivan,megvan már a puncimágneses sedán?:DDD
  • w77d
    neeem én a kultúrált típus leszek XXXXD
  • Willi Betz
    Te is az leszel,hülye tapló Mercis XD
  • w77d
    az ilyenek általában igen, egytől egyig sérültek...
  • BenedekFeco
    És még mozgássérült is?
  • kifli
    ma szegeden novotel parkolójáben:

Nem sok időm volt, mert pakoltunk, azé lett szar, nameg sry telós

Volt még egy kétt bömös, de azokra már se időm nem volt, meg e melett eltörpültek :)
  • Hassan B
    Nem vagy vele egyedül, biztos bennem van a hiba, de ez van...
  • Falkon
    Nekem tetszik! Így ahogy van elfogadnám.
  • Hassan B
    Az a szemöldök meg már csak hab a tortán... :D nagyon nem kéne oda. Persze én alapvetően nem vagyok oda a Golfokért, de ezért van egy kettő ami szép... ez nincs köztük. :D
  • Hassan B
    Hát elég rossz ízlése lehet annak aki ilyen színre fényezteti az autóját, de nem csak erre gondoltam. Egy kettes Golfhoz szvsz sokkal jobban passzol egy ennél mattabb, vagy akár full matt fény.
  • Willi Betz
    A színe vagy mi? Mert maga a fényezés nem rossz. Szín meg ízlés dolga:)
  • Hassan B
    Akkor ti nem láttatok még szép golfot...ez a fényezés különösen ocsmány.
  • Gallardo007
    A Golf tuti, főleg ha VR6!
  • Willi Betz
    Golf nem rossz!
  • matyi0323
    Tegnap láttam egy váááájpört és egy poooorse 911-et, sajnos kép az nincs, mert nem volt nálam fényképező. :( :DD
  • BenedekFeco

• Keroz1n
    Nem kell elkerülnie semmit,külföldön annyival megy amennyivel akar,ha a helyszínen nem tudják megbírságolni akkor lényegtelen hogy hány trafi készített képet..
  • Willi Betz
    Itt az utolsó mondatod kb úgy hangzott mintha egy óvodás mondta volna XD Főleg a vége:DDD
  • SötétBarom
    XD
  • DanielT
    Nem lenne nagy a büntetése, mert valszeg minimálbérre van bejelentve valami Himihumi Bt. -hez :DDD
  • Willi Betz
    Ebbe a régi E-be még csak a sima 6 sebességes van. Lent a normális megszokott helyen.
  • SötétBarom
    Ja és Weed, majd arra vigyázz, hogy Svájcot messziről kerüld el :DDD
  • SötétBarom
    Melyik automata van benne? Egy GLK-ban amit próbáltam egy 7 sebességes volt, amit még a kormány mögötti fülekkel is lehetett kapcsolgatni.. Az nagyon jó volt. Maga a verda is ment mint a disznó.

Merci az jóság.
  • Falkon
    Ha megveszed, sok balesetmentes km-t kívánok/kívánunk!
  • Keroz1n
    Szerintem inkább ezt kéne hagyni..Magyarországon aki mercit vesz az cigány,a bmw-s a baromállat,egyéb "luxus autó"-s pedig adócsaló...persze mindenkinek csorog a nyála,a rosszabbik fajtának olyannyira hogy kulccsal végig megy az autó oldalán...
  • milk4
    Egy E klasse,az szép.(autómata váltót kivéve:@)
  • Willi Betz
    Csak azt tudom mondani,hogy ha meglesz,akkor használd egészséggel és csak nyugodtan:) Nem pedig úgy ami a csövön kifér.
  • Willi Betz
    Furcsa mód én mikor vezettem egy ilyen autót nem éreztem azt,hogy egy Merciben ülök. Persze minőségre megfelelő,de valahogy nem adta vissza azt amit a 8 vagy 9 évvel idősebb S-osztály.
  • w77d
    röhögni fogsz, most próbaúton én sem éreztem késztetést arra hogy repesszek.. ültem a bőr fotelban, csodálkoztam, hogy milyen jól el van szigetelve a külvilág, emg élveztem azt a minőségi érzést ami körülvesz...
  • Willi Betz
    Csak aztán hiába erős,ez nem arra való,hogy ezerrel repessz vele a városban. Ez egy kényelmes utazóautó. Én se érzek késztetést arra,hogy az Omegával bárhova is siessek,pedig csak egy fospumpa kétezres motor van benne...
  • w77d
    én tisztelem a véleményed, de nem ismerhetjük azt, hogy a másiknak mi a vágya. Eddig a sportkocsikra esküdtem, most viszont beleszerettem ebbe. Vezettem, és csak még szerelmesebb lettem....
  • desigo
    te pénzed arra költöd amire akarod
    csak leírtam a véleményem...
  • w77d
    ezt vegyem úgy, hogy áldásod adtad a dologra?? XXXXXXXD