44043
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#26725 akkor csak simán buzi vagy, meg kicsi a faszod, és ezzel próbálod helyreállítani az önbecsülésed XD -
#26724 egy fekete E osztály csakis az lehet XXXXXD -
#26723 puncimerci xd -
#26722 nem gondolkodtál olyanon hogy egy lancer evot vegyél, vagy subaru, bár én evot venmék a 2 közül :D -
#26721 ebbe a parkolóba alig engednek be 12 autót, a többségnek kint kell a szálloda előtt állniuk, nem is tudom ide mér tették fel ezeket a táblákat, szal nem egy nyilvános parkoló :) -
#26720 Aha. Jólvan! Ettől függetlenül kifogunk találni valami frappáns nevet az új talicskára is XD -
#26719 nem, még pár apró részletet el kell intézni, a kabrijóra pl vissza kell tenni a gyári kipufft meg haza kell menni pestre papírokért... -
#26718 Jaaa persze... XD Amúgy mivan,megvan már a puncimágneses sedán?:DDD -
#26717 neeem én a kultúrált típus leszek XXXXD -
#26716 Te is az leszel,hülye tapló Mercis XD -
#26715 az ilyenek általában igen, egytől egyig sérültek... -
#26714 És még mozgássérült is? -
#26713 ma szegeden novotel parkolójáben:
Nem sok időm volt, mert pakoltunk, azé lett szar, nameg sry telós
Volt még egy kétt bömös, de azokra már se időm nem volt, meg e melett eltörpültek :) -
#26712 Nem vagy vele egyedül, biztos bennem van a hiba, de ez van... -
#26711 Nekem tetszik! Így ahogy van elfogadnám. -
#26710 Az a szemöldök meg már csak hab a tortán... :D nagyon nem kéne oda. Persze én alapvetően nem vagyok oda a Golfokért, de ezért van egy kettő ami szép... ez nincs köztük. :D -
#26709 Hát elég rossz ízlése lehet annak aki ilyen színre fényezteti az autóját, de nem csak erre gondoltam. Egy kettes Golfhoz szvsz sokkal jobban passzol egy ennél mattabb, vagy akár full matt fény. -
#26708 A színe vagy mi? Mert maga a fényezés nem rossz. Szín meg ízlés dolga:) -
#26707 Akkor ti nem láttatok még szép golfot...ez a fényezés különösen ocsmány. -
#26706 A Golf tuti, főleg ha VR6! -
#26705 Golf nem rossz! -
#26704 Tegnap láttam egy váááájpört és egy poooorse 911-et, sajnos kép az nincs, mert nem volt nálam fényképező. :( :DD -
-
#26702 Nem kell elkerülnie semmit,külföldön annyival megy amennyivel akar,ha a helyszínen nem tudják megbírságolni akkor lényegtelen hogy hány trafi készített képet.. -
#26701 Itt az utolsó mondatod kb úgy hangzott mintha egy óvodás mondta volna XD Főleg a vége:DDD -
#26700 XD -
#26699 Nem lenne nagy a büntetése, mert valszeg minimálbérre van bejelentve valami Himihumi Bt. -hez :DDD -
#26698 Ebbe a régi E-be még csak a sima 6 sebességes van. Lent a normális megszokott helyen. -
#26697 Ja és Weed, majd arra vigyázz, hogy Svájcot messziről kerüld el :DDD -
#26696 Melyik automata van benne? Egy GLK-ban amit próbáltam egy 7 sebességes volt, amit még a kormány mögötti fülekkel is lehetett kapcsolgatni.. Az nagyon jó volt. Maga a verda is ment mint a disznó.
Merci az jóság. -
#26695 Ha megveszed, sok balesetmentes km-t kívánok/kívánunk! -
#26694 Szerintem inkább ezt kéne hagyni..Magyarországon aki mercit vesz az cigány,a bmw-s a baromállat,egyéb "luxus autó"-s pedig adócsaló...persze mindenkinek csorog a nyála,a rosszabbik fajtának olyannyira hogy kulccsal végig megy az autó oldalán... -
#26693 Egy E klasse,az szép.(autómata váltót kivéve:@) -
#26692 Csak azt tudom mondani,hogy ha meglesz,akkor használd egészséggel és csak nyugodtan:) Nem pedig úgy ami a csövön kifér. -
#26691 Furcsa mód én mikor vezettem egy ilyen autót nem éreztem azt,hogy egy Merciben ülök. Persze minőségre megfelelő,de valahogy nem adta vissza azt amit a 8 vagy 9 évvel idősebb S-osztály. -
#26690 röhögni fogsz, most próbaúton én sem éreztem késztetést arra hogy repesszek.. ültem a bőr fotelban, csodálkoztam, hogy milyen jól el van szigetelve a külvilág, emg élveztem azt a minőségi érzést ami körülvesz... -
#26689 Csak aztán hiába erős,ez nem arra való,hogy ezerrel repessz vele a városban. Ez egy kényelmes utazóautó. Én se érzek késztetést arra,hogy az Omegával bárhova is siessek,pedig csak egy fospumpa kétezres motor van benne... -
#26688 én tisztelem a véleményed, de nem ismerhetjük azt, hogy a másiknak mi a vágya. Eddig a sportkocsikra esküdtem, most viszont beleszerettem ebbe. Vezettem, és csak még szerelmesebb lettem.... -
#26687 te pénzed arra költöd amire akarod
csak leírtam a véleményem... -
#26686 ezt vegyem úgy, hogy áldásod adtad a dologra?? XXXXXXXD