Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Persze, minden kocsival rémálom, csak van amivel annyira, hogy elviselhetetlen.
matyi0323
Nem csak az olyan autókkal borzasztó..
Pedig nyugaton talán a pályákon elvileg még normális az aszfalt, de ami erre van... egy förmedvény..
Nem tudom más országokban miért tudják normálisan megcsinálni a dolgokat.. ( lásd Németo., Franciao., Svájc... sorolhatnám.. )

De lényeg, hogy a semmi közepére x millióért húztunk egy alagutat.. ( bocs, hogy megint ennél járok, de ezen csak röhögni tudok😄 )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Caby
ahoz elég egy szebb állapotú F Astra Cabrio, vagy egy Peugeot 206cc... Ha olyan autóban ülsz aminek nyitható a teteje, kishazánkban akkor te már burzsoá kötsöggnek számítasz... sajnos ez van...

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

DanielT
Dehogy foglak megkövezni, mindenkinek más a fontos 😊 Ha megtehetném, újat vennék én is mindenbõl, de sajnos nem így van és inkább az autó korában kötök kompromisszumot(természetesen kifogástalan állapot) mint a minõségben, tudásban.
w77d
az emberi irigység kirobbantásához elég az Astra 😉

Caby
most meg fogsz kövezni, de egyszerûen lábrázást kapok mindentõl ami használt 😊
Most lehetek én a sznob meg a hülye, de semmibõl sem veszek használtat 😊
Nem szeretem. Autóvásárlásnál pl van egy feelingje amikor leülsz az eladóval és együtt válogatjátok össze, hogy mi legyen benne, aztán jön a várakozás 😊 Szóval az egy más világ. Tudom, én vagyok a hülye, mert ahogy kigurul a szalonból már másnap 5kilóval kevesebbért tudom eladni, meg a járulékos költségek... Az üzembehelyezés, vagyonszerzési illeték miegymás... de akkor is 😊 Az új autónál nem sok jobb van 😊 persze ez csakis az én véleményem. Teszem hozzá 😊

DanielT
Az ilyen autókkal, mármint a férfias, hátsókerekes, puncicsalogatókkal a legnagyobb probléma itthon az utak minõsége. Elviselhetetlen, autó és emberkínzó rémálom. Utána közvetlen jön az emberek irígysége és tahósága.
matyi0323
Nem tudom Ti hol laktok.. gondolom Pesten vagy környékén... de itt erre ÉK magyarországon az a baj sajnos, hogy egy ilyen autóval nem nagyon tudnál közlekedni. Helyesebben közlekedni igen, de míg beugranál 2 kifliért a közértbe, addig a szemed is kilopnák belõle az emberek! Sajnos itt ilyen felfogás van...

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

DanielT
Ezért kell egy fullextrás TT árából venni egy ilyet 3-4 évesen.
Caby
egy fullextrás TT Astra árából még csak a kezdõbefizetésre futná <#szomoru1>

matyi0323
Majd egyszer akkor viszel egy kört... XXXD

Caby
fémtetõs ügyben tudok nyilatkozni, ezelõtt egy H Astra Sedanom volt és a TT-ben felhúzott tetõvel a menetzaj elhanyagolható mértékben nagyobb. Inkább akkor hallod a különbséget, ha mondjuk oldalazva hajtasz fel egy rámpára. Akkor viszont tekeredik rendesen 😊)) De szvsz ez minden eldobható tetõssel így van.

DanielT
A fémtetõs kabrióra is megvan a terv 😛PP

ám mondtam már hogy az Orange D1 Team egyik versenyzõje vagyok ? <#idiota>

most csak ezt a régi képet találtam meg link.. eladó ha megvenné vki.. 😉

w77d
meglepõdnél.... én 200 fölött is kabrióztam vele, persze szélfogó hálóval és felhúzott ablakokkal. Alig angyobb a zaj, mint amúgy szél meg 0

matyi0323
Egyébként szívem szerint én is kipróbálnám..😄
Én mindig úgy gondoltam ( gondolom ), hogy nagyon hangosan és huzatosan lehet velük menni csak. ( persze biztos, csak én gondolom rosszul és úgy vannak az "oszlopok" , hogy minél kvesebb levegõ áramoljon be.. )

w77d
ááá azok nem hozzák át úgy az érzést XXXXXXXD
az az igazi amikor a fém tetõ csukódik és akrobatikázik 😊

Caby
jakéremszépen <#worship>

DanielT
Én is kívánom mindenkinek az érzést, punciCSALOGATÓ verzióban nekem megvolt Z3,Z4-ben 😉
w77d
de ezt csak mi, szerencsések tudhatjuk 😊

Caby
természetesen nem sértõdtem meg 😊)) Mindenkinek más és más a véleménye 😊
Anno ez az autó egy RX-8-cal vetekedett csak aztán maradt a 2.0T a maga 11literével. Nomeg azért azt a szabadság érzetet is sokmindenkinek kívánom amikor lekapod a tetõt így tavasszal és mész egy kört a bakonyban 😄

DanielT
Ne sértõdj meg, hanem legközelebb válassz jól autót 😊 Szerencsére lesz még rá alkalmad életed során, legalábbis kívánom, hogy legyen 😊
matyi0323
XXXXXXXXXDDDDD

Ez még jobb, mint sumika beszólásai XXXXXXXDD<#hehe>

Falkon
😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

w77d
gyerekek lehet elsõkerekes verda is geci jó férfias verda.... lásd az enyém XD

Falkon
Nekem nem ilyen a véleményem.
180 lóval azért lehet alkotni! 😊))

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Caby
nemtom 😊 én szeretem az elöltekerõs puncikabrijót 😊
[megsértõdött <#schmoll2>] <#vigyor3>

DanielT
Quattro=Audi=LOL 😄
Falkon
Milyen igaz... 😊
Na de várjál.... mi van ha quattro ? 😄DDDDDD

DanielT
Többszörösen is Ultimate Driving Machine tulajdonos vagyok természetesen 😊

A puncikabrió és a punciCSALOGATÓ kabrió között pedig egy világ a különbség, a csalogatósok is hátul kaparnak 😉
matyi0323
Te férfi vagy és hátsókerekessel tolod?? Vagy neked is puncicsalogatókábriód van??? XXXXXXD

Caby
<#nevetes1>

DanielT
Ebbõl a több okból a legnagyobb probléma a második 😄

A férfiak hátsókerekes kocsit vezetnek.
matyi0323
Valamibõl gondoltuk, hogy azon " véletlenül" nem tudsz ott lenni...😄😄😄

matyi0323
Én sem tudok😄😄
Több okból is..
1. nem szégyellem: lehet bamba vagyok hozzá😄 ( igaz még sosem próbáltam 😄 )
2. elsõ kerekes kocsink van.. ( azt meg inkább hátsóval szokták )
3. ebbõl a több okból most hirtelen csak 2 jutott eszembe.. XD

De attól, hogy szeretnék valamit csinálni.. nekem még nem nagyon szokásom hazudni😄😄

shumika
Falkon nem fogom bevallani hogy kamu mert nem az. Ápr. 17-e a legközelebbi edzés de ott nem leszek mert licensz szerzõ nap. Ezért max. Május 1-jén lesz edzés vagy tököl vagy KakucsRing(még nem tudják a szervezõk).
Ott ott leszek mindenkép. Aki akar az eljön.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Falkon
Engem is vihet 😊

Caby
Egyetértek... Nem az a baj, hogy vetít mint a mozigépész, mert szerintem mindannyian csináltuk kisrác korunkban. Hanem az, hogy ha már felköp akkor álljon alá. Ezt most elbénázta, vállalja be és akkor tiszta lap 😊
Ha pedig tényleg driftes akkor vigyen egy kört mert én nem tudok driftelni 😄

Falkon
Jó most nem kell itt a baszogatás.
Lehet ez mind szeretne lenni.
Most attól hogy nincs kocsija, nem driftes, nem kell cseszegetni.
Mondjuk akkor jó lenne ha bevallaná hogy ez mind hazugság volt, legalább új lappal indulhatnánk.

Matthew Baker
Pedig nagyon amerikainak néznek ki <#idiota>

Új logó by: berczely (Y)

modelcar
ráadásul falun😄D

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Atti12
úristen.. ennél az is hihetõbb hogy jöttek a zombik akik a szobájában összefutottak az idegenekkel és egy kibergalatikus harc kezdõdött a aminek áldozatai a modellek lettek XDD

w77d
idézem:
"Nem voltam otthon. Anyu azt mondta hogy a rottweiler beszabadult a szobámba az ágyra felugrott és leverte mert a polc az ágyam fölött volt. "

Atti12
kajak ezt mondta? 😄DDDD

modelcar
Már van jogsid?😄D

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

modelcar
Ma egy mustangot😊)

w77d
hát az tényleg durva ha egy ilyen beszabadul a szobába XXXXXXXXXXXD

matyi0323
Õ a roti alatt lehet ezt értette:

XXXXD

Máté94
<#nevetes2><#nevetes1>
w77d
õ azt mondta, hogy a rotija felugrott az ágyra ahonnan pont elérte a polcot és aljas módon megölte az összes modellautót... azóta szögesdróttal védem a vitrinem a kutyám elõl XXXXXXXD