Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki a fene akarna követni téged? XXD Haggyukmá': D
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
megsúgom, az új trafi egyetlen fotót csinál
.: mobilize.hu :.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
Lézerblokkolóról jókat hallottam,lehet olyat kéne beszerezni.
#22466 --> a legjobb megoldás ha látod a trafit akkor vadul rángatni kell a kormányt jobbra-balra majd visszamenni a rendõrökhöz és megkérdezni,hogy na sikerült a felvétel?Ha igen akkor megpróbálod kidumálni.Biztos lesz rá esély <#hehe>#hehe>
nem mindegy mivel teszik ha teszik? erõsebb pöpec gépnél mondjuk igazad van nagyobb az esélye a felkenõdésnek 😊
Én meg csak azt tudtam ide leírni, amit egy rendõr ismerõsöm mondott..
Nem kell megkövezni...
Így utólag akkor, bocs, hogy szóltam. 😉
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
Tegnap ismõrösm mondott két jó dolgot a trafira (?)😄
Egyik. ha meglátod a trafit.. akkor kezdj el gyorsan jobb-balra cikázni, mert nem tudja követni a hirtelen mozgásokat ergo nem látja a rendszámot. ( persze erre nem mindenhol van lehetõség😄 )
Másik, hogy ha meglátod.. és gondolod, hogy bemért, akkor gyorsan ahol tudsz frodulj meg még a kamera elõtt.. mivel 2 képet készít és ha gyorsan megfordulsz a rendszámot nem tudja lekapni..
Hát, hogy mûködik-e nem tudom... próbacseresznye😄😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Ahh ezt meg kell vennem...<#taps>#taps>
<#taps>#taps>?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De úgy is kamuzik..... <#idiota>#idiota>
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Írta, hogy amatõr gokartozik.írtam egy pm-et, hogy agb vagy bpg, írta, hogy bpg...Érdekes, 4. éve, hogy ott versenyzem, de sose láttam XXD
Húsvét van.. picit õ másképpen látta..😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Igen, lehet hogy nem igazoltatni akart, de akkor szerinted mit csinált? <#wow3>#wow3>
][ ВАЗ ][
Ja és egy ilyet is.
Ez utóbbi villogva megelõzött, próbált keresztbe állni elõttem az úton, forgolódott elõre hátra, közben kétszer lefulladt, azután megunta, lekapcsolta villogót és nyélgázon elsöpört ugyan abba az irányba amerre eredetileg is ment. Szerintem égett a pofája, már nem merte odatolni hogy igazoltasson.
Lehet kiröhögtem volna... <#banplz>#banplz>
][ ВАЗ ][
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.