Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legalja.hu -ról 😄
a múltkori gyorshajtásos képet honnan szedted? 😄
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Stefánián lõttek be ?
Lujci >>> traffik Bp-en (április)
ma csak 3-at láttam, abból az egyik taxi volt
ahol nincs tábla...
CD-t a belsõ visszapillantóra!!!! <#idiota>#idiota>
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
elég elõre is egy, mikor érzékeli hogy mérnek (mert ugye kijelzi) akkor lassítasz és nem lõnek le. (legalábbis szerinten ez az értelme, nem az hogy 500-al menj el a rendõr mellett,)
Persze aki kúrvakemény, az betehet kettõt is.
Persze aki kúrvakemény, az betehet kettõt is.
jah, a lezerblokkoloval hiaba probalnak merni, nem irja ki nekik hogy mennyivel mesz, igy mehetsz 100al is 50 helyett, nem tudnak veled semmit se csinalni. megeri a befektetest. elore es hatra kulon kell asszem. osszesen kb 200, de az egy durvabb buntetes ara
respect to the man in the ice cream van
Lakott terülten belül 69-re állítják a trafit. -.- Aki meg idióta, az tejeljen szorgalmasan.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
de nehogymá 50-el keljen tötyörögni, lábrángást kapok tõle XXD persze van amikor annyival kell menni, de üres és jó úton adja amgát a 100 környéke 😊
<#eljen>#eljen>
tényleg hatásos??? nem szeretném hogy veszek 100ezerért egy készüléket és ugyanúgy kapom tovább a cuccost...
gyerekek hogy az isten helyezze az összes trafipaxos rendõrbe a faszát... megint lelõttek... most visszamentem és bizony örömködve közölték, hogy megvagyok 86km/h-val 50 helyett.... multkorit örültem, hogy megúsztam 140ezer helyett 90ezerrel, erre most még csaphatok hozzá 60ezret... tönkremegyeeeeeek <#rinya>#rinya>
lehet inkább le kéne ülni a 150ezret.. meddig kéne hûsölnöm??
lehet inkább le kéne ülni a 150ezret.. meddig kéne hûsölnöm??
Ma egy Chrysler 300C-t
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
akkor eos 😄 csak kerestem gyors egy képet, és google ezt dobta ki, gondoltam aránylag igényes, de eos lesz 😊
ez az új golf cabrio. Biztos ilyen lesz nálatok? Nem véletlenül EOS-t akartál beszúrni? Csakmert az új VW kabriót majd csak júniustól forgalmazzuk.
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
és a szervízbe is jólmegy befele elég hamar.. 😊 😄D
Miskolcin szokott járkálni egy bronz színû néha..
probáld ki kajakkra majd aztmondod max ÁRMÁNÍ.
legalább lenne egy alap parfümszaga a kocsinak,lehet még kedvelnék õ is 😄D egy próbát megér 😉
Dehogy csinalja...akkor mivel jarna shoppingolni? Meg aztan eleg randa az az auto anelkul is...
:) Semmi okosság :P
😄 csináld azt a sajátodba